arrow_upward

1 kontorlokale: Aalborg Øst

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Aalborg Øst. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen...Læs mere

Opret en søgeagent

Lej kontorlokaler i Aalborg Øst

Aalborg er som Danmarks fjerdestørste by en storby. Derfor findes der Alle forskellige former for mennesker, arbejdspladser og uddannelser. Det er altså en by, hvor diversiteten er stor, og mulighederne er mindst lige så store.

Ønsker man at leje et kontor i Aalborg, så kan man med fordel kigge mod Aalborg Øst. Her er et stort industrikvarter, hvor blandt andet også Nordjyske medier, som er et af Danmarks største mediehuse, har sit hovedsæde. Det er et spændende sted at oprette sit kontor, da man altid er i nærheden af konkurrenter, samarbejdspartnere og kunder. Her ligger man altså lige i hjertet af det hele, og det giver stor mulighed for at udvikle sig som virksomhed.

Selvom Aalborg er en storby, så er huslejen stadig væsentligt lavere end i de andre storbyer. Derfor kan man finde lige præcis det kontor, man har brug for, men til en lavere månedlig pris end i de andre store byer i Danmark. Det er en besparelse, som det i sidste ende godt kan være værd at tage med i sine beregninger, da hver enkelt krone gælder, når man driver virksomhed, især hvis virksomheden er nystartet og endnu ikke genererer et stort overskud.

Infrastruktur

Aalborg Øst har naturligvis meget kort afstand til centrum af Aalborg, hvor der bor enormt mange mennesker. Dette gør, at der er en stor kundebase i nærområdet, hvis det er det, I har brug for, og der er samtidig også en enorm mængde virksomheder, som det er muligt at starte et samarbejde med, hvis dette skulle blive relevant.

Infrastrukturen i området er god, og det er let at komme frem og tilbage i byen på meget kort tid. Mange af de mulige samarbejdspartnere har selv kontor i Aalborg Øst, men hvis de skulle ligge et andet sted i byen, så er det nemt at komme derind hurtigt, så man kan holde et møde med dem eller lignende.

Fra Aalborg er det samtidig nemt at komme på en motorvej eller en togforbindelse til resten af landet. På baggrund af byens størrelse er der et fint net af offentlig transport, mens vejnettet i området også er godt, da der jo er mange mennesker, som hver dag pendler til og fra byen, og derfor er afhængige af gode vejsystemer i og omkring indre by.

star
star
star
star
star
3.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage