arrow_upward

3 Mødelokaler: Odense C

Denne liste viser ledige mødelokaler til leje i Odense C. Du kan justere din søgning for flere eller færre resultater. Klik på lokalerne i listen for at se detaljer. Læs mere

Opret en søgeagent

Ideel placering af mødelokale – Odense C ligger centralt i Danmark

Som erhvervsdrivende er det altafgørende at have en god placering af sine lokaler. Odense C ligger centralt i Danmark og er dermed et ideelt sted til opstart af virksomhed. Med blot halvanden times kørsel til Aarhus og knap to timer til København er der fra Odense god forbindelse til resten af Danmark, og der er aldrig noget, der er uden for rækkevidde. Det gør det nemt at drive erhverv på tværs af bygrænser og landsdele, og med udgangspunkt i Odense C har du mulighed for tilknytning til hele resten af landet. Med direkte adgang til motorvej til både Jylland og Sjælland har du rig mulighed for samarbejde over hele landet!

Udlejning af lækre mødelokaler – Odense C har det hele

Ud over den nemme adgang til resten af Danmark via vejnettet er Odense et kollektivt trafikknudepunkt. Fra Odense Station er der bus- og togforbindelser til hele resten af landet, og der er dermed glimrende muligheder for at tage offentlig transport også. Generelt er Odense en storby med alt, hvad det indebærer, og det betyder naturligvis at alting er inden for rækkevidde, og at infrastrukturen og de offentlige bus- og togforbindelser er helt i top. Det gør Fyns ”hovedstad” til et oplagt valg, når der skal lejes lager, kontor eller mødelokale – Odense C har det hele, og med sine godt 175.000 indbyggere er der rig mulighed for at starte virksomhed op i hjertet af Danmark. Det er måske også derfor, at andre store virksomheder såsom Harald Nyborg, Jensens Bøfhus og TV2 Danmark har hovedkontor lige netop her i den fynske hovedstad, hvor du er tæt på alting!

Find de bedste lokaler til erhverv

Når du skal vælge placering af erhvervslokaler er der naturligvis mange ting, der skal med i overvejelserne. Med lokaler i Odense C er du tæt på hele Danmark, og du har en pulserende storby lige uden for døren. Det betyder også, at der er et væld af muligheder lige i nærområdet, og der er dermed ikke nødvendigvis behov for at udvide til resten af landet. Imidlertid er det altid rart at have muligheden, og med lokaler lige midt i landet kan det rent logistisk set ikke blive meget nemmere. Her på Lokalebasen finder du alle de bedste erhvervslokaler til leje - hvad end du er på udkig efter kontor, lager eller mødelokale. Odense C er blot ét af de mange steder, vi har lækre lokaler til leje.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage