arrow_upward
Dk copenhagenDk odense

Find nemt værksteder til leje i Århus

Søg gratis blandt 1.691 værksteder til leje i hele Danmark

Vælg type
Kontordone
Kontorhoteldone
Lager / produktiondone
Butikdone
Coworkingdone
Mødelokalerdone
Virtuelt kontordone
Parkeringdone
mic
100% gratis og uforpligtende
Bredt udvalg af lejemål i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert

Find hurtigt et værksted til leje i Århus

Søger du et værksted i Århus? Her på Lokalebasen.dk får du hurtigt og gratis et overblik over alle ledige værksteder til leje i Århus. Find et værksted som passer til netop dit håndværk og dine ønsker. Er du for eksempel på udkig efter et autoværksted til leje i Århus, finder du masser af attraktive lejemål her. Brug kortet til højre og få en oversigt over ledige værksteder til leje i Århus - hurtigt og effektivt.

Få besked ved nye værksteder til leje

Ved at oprette en søgeagent får du automatisk tilsendt mails, hver gang et nyt og relevant lejemål dukker op på siden.

Nye lager- og produktionslokaler

Landets førende formidler af værksteder

Lokalebasen.dk giver dig et unikt værktøj, når du søger efter et værksted til leje i Århus. Vi er formidler af lejemål fra hele ejendomsbranchen, og vi kan hjælpe dig med at finde værksteder af enhver type og størrelse. På Lokalebasen.dk finder du et stort udvalg af værksteder til leje i Århus - velegnet til alle typer håndværk og formål.
Vi er eksperter inden for effektiv formidling af værksteder til leje i Århus og landets øvrige byer. Det store antal udlejere på Lokalebasen.dk gør, at du nemt og hurtigt finder de mest attraktive værksteder. Vi er sikre på, at du her vil kunne finde et værksted til leje i Smilets By, der passer til netop dine ønsker og krav.


Straks der er et ledigt værksted til leje i Århus hos en af de mange udlejere, bliver sagen uploadet til vores hjemmeside. Således får du altid et dagsaktuelt overblik over ledige værksteder i byen. Ønsker du yderligere oplysninger om et specifikt værksted, skal du bare klikke på det pågældende lejemål og bestille mere information.
Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde det perfekte værksted til leje i Århus. Start din søgning med det samme!

Nyheder

Se alle nyheder

Nemt at finde værksteder til leje i Århus

Værksted til leje i Århus

Driftigt erhvervsliv

Århus er Danmarks næststørste by og har et driftigt erhvervsliv, der huser mange store, kendte, danske virksomheder som fx Vestas og Jysk. Det aarhusianske erhvervsliv rummer alle typer virksomheder, lige fra de traditionelle, til de kreative samt de håndværksmæssige – i alle størrelser. Dette gør, at der er rig mulighed for at finde attraktive, alsidige værksteder til leje i Århus.

Læs mere

Århus byder på attraktiv infrastruktur

Der er mange gode grunde til at søge et værksted til leje i Århus – infrastrukturen er en af dem! Århus tilbyder nemlig en af landets mest fordelagtige infrastrukturer. Byen har adskillige indfaldsveje til diverse motorveje, der giver hurtig forbindelse til det øvrige Jylland. Herudover er der i de senere år foretaget mange forbedringer af infrastrukturen i selve Århus, hvilket betyder at det - også internt i byen - er nemt at komme frem. Det er dermed nemt at finde et værksted til leje i Århus, der tilbyder fremkommelighed og gode tilkørselsforhold. Søger du eksempelvis et autoværksted til leje i Århus, er du næsten garanteret, at dine kunder kan komme frem hurtigt og uden besvær.

Værksted med specielle krav og behov

Når du skal finde det helt rette værksted til netop dine behov, er der mange aspekter, der bør tages i betragtning inden. Foruden tilkørselsforholdene kan der også være specifikke krav inden for netop din branche, som værkstedet skal kunne leve op til. Der kan for eksempel være tale om regler inden for arbejdsmiljø, håndtering af kemi mm. Søger du et værksted til leje i Århus med henblik på anvendelse til hobby, kan der være yderligere krav som værkstedet gerne skal kunne indfri. Det kan eksempelvis være nødvendigt, at værkstedet har ovenlys eller lignende.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage