arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Metro til d%c3%b8ren top

11 karismatiske kontor-muligheder med metro lige til døren

09
sep
2020
Steen Uno
Nærhed til stationer rangerer højt, når virksomheder søger nye kontorlejemål. Åbningen af 19 nye metrostationer betyder øget valør, attraktion og interesse for mange københavnske kontorejendomme.
09
sep
2020
Steen Uno

 

 

 

 

 

Kontorvirksomheder er villige til at betale helt op til 30-40 procent ekstra for deres nye lejemål, hvis der findes en station inden for få hundrede meters afstand, dokumenterede en dansk forskerrapport for nogle år siden.   

Med den københavnske metros åbning af 17 nye stationer sidste efterår og endnu to i marts er en række i forvejen indbydende kontorejendomme blevet endnu mere attraktive takket være nærheden til den ny station og transport-option.

Voksende trafiktæthed og stigende parkeringspriser gør det i sig selv attraktivt for kontorfolk at søge ansættelse hos virksomheder tæt på en metrolinje.    

Senest har en amerikansk undersøgelse påvist, hvordan stationsnærhed og nem adgang til offentlig transport også kan give disse erhvervsejendommes ejere en tit yderst gunstig værdiudvikling.     


11 kontorlejemål ved metroen  

Magasinet NINEtoFIVE har her udvalgt 11 velbeliggende kontorlejemål med ganske kort afstand til en metrostation - karismatiske kontorejendomme, der alle kan findes på Lokalebasen.dk:

 

 

Vibenshuset, Lyngbyvej 2, 2100 København Ø

Lyse og imødekommende kontorlokaler i stueetagen i internationalt kontorhus med plads til 30-36 medarbejdere. Fællesfaciliteter som personalerestaurant, kaffebar, fitness, mødefaciliteter og receptionsservice. Gode offentlige transportmidler. Afstand til metro (Vibenshus Runddel): 25 m.  

Aktuelt ledige kontorlejemål:
● 514 m², leje/år/m²: 1.450 kr./ex drift - bestil info-materiale på lejemålet 

 

 

Kay Fiskers Plads 9, 2300 København S

Moderne kontorkompleks med lyse, arkitekttegnede lokaler, international atmosfære og en attraktiv beliggenhed midt i Ørestad. Neroport-bygningen tilbyder fine fællesfaciliteter som personalerestaurant, møde-/konferencerum, parkering m.v.. Afstand til metro (Ørestad): 50 m. 

Aktuelt ledige kontorlejemål:
● 160-2.401 m², leje/år/m²: 1.495-1.550 kr./ex drift - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Kong Georgs Vej 19, 2000 Frederiksberg

Fuld etage udlejes til mindre kontorvirksomhed i 100 år gammelt, nyrenoveret baghus med plads til 8-14 kontor-borde og reklamebureau samt mindre forlag som naboer. Adgang til gård, møderum, kælder med bad. To timers gratis parkering. Afstand til metro (Nuuks Plads): 400 m.   

Aktuelt ledige kontorlejemål:
● 140 m², leje/år/m²: 1.714 kr./ex drift - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Blegdamsvej 124, 2100 København Ø

Toprenoveret og lækkert kontordomicil ved Trianglen ud over det sædvanlige med bl.a. højloftet lagerhal, taghave og nærområde med rigt handels- og caféliv. Et ekstravagant kontorhus, der indrettes med materialer af højeste kvalitet efter lejers behov. Afstand til metro (Trianglen): 75 m.   

Aktuelt ledige kontorlejemål:
● 4.644 m², leje/år/m²: 1.714 kr./ex drift - bestil info-materiale på lejemålet

 

  

Njalsgade 76, 2300 København S

Coworking-stationer i spændende vibrant startup- og iværksættermiljø på Søndre Campus med adgang til alle faciliteter. Stort fokus på videndeling, networking, netværksarrangementer, pitches og workshops. Også mulighed for eget kontor. Afstand til metro (Islands Brygge): 75 m.    

Aktuelt ledige kontorlejemål:
● 1-100 m², årlig leje: 0-16.740 kr. - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Kristianiagade 2, parterre, 2100 København Ø

Rå og nyistandsatte kontor kvardratmeter ved Østerport Station og tæt på Indre By. Lejemålet beliggende i parterre rummer tre lokaler med hvidmalede vægge og rå betongulve, plads til ca. 11 arbejdsstationer og nyere tekøkken. Afstand til metro Østerport): 20m. 

Aktuelt ledige kontorlejemål:
● 154 m², leje/år/m²: 1.475 kr./ex drift - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Finsensvej 6, st., 2000 Frederiksberg

Stort åbent kontormiljø med plankegulve, søjler og store sprossede fabriksvinduer til den kreative virksomhed i totalrenoveret konfektionsfabrik med tre mødelokaler, mulighed for fælleskantine med Benjamin Media samt gratis parkering. Afstand til metro (Fasanvej): 100 m.  

Aktuelt ledige kontorlejemål:
● 817 m², leje/år/m²: 1.425 kr./ex drift - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Amager Strandvej 60, 2300 København S

Toplækkert kontorhotel og miljø med prima beliggenhed tæt på lufthavnen, centrum og Amager Strandpark. Komplet indrettet og indflytningsklart med hæve-/sænkeborde, kontorstole og reoler i høj kvalitet, alarmsystem, rengøring m.v.. Afstand til metro (Øresund): 400 m.

Aktuelt ledige kontorlejemål:
● 1-50 pladser, leje/plads/måned: 1.500-3.900 kr. - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Mikkel Bryggers Gade 2-4, 1460 København K

Lækre, nyistandsatte kontorer i charmerende, uhyre præsentable renæssanceinspirerede bygninger på Strøget ved Rådhuspladsen. Indrettet med store åbne rum med lækkert lysindfald, mødelokaler, tagterrasse og køkken med spiseområde på alle etager. Afstand til metro (Rådhuspladsen): 200 m.  

Aktuelt ledige kontorlejemål:
● 290-1.620 m², leje/år/m²: 1.400-1.700 kr./ex drift - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Rentemestervej 2b, 2400 København NV

Totalrenoveret lejemål i Enighedens tidligere mejeri i det gamle NV-industrikvarter. Åbent og kreativt miljø med internt mødecenter og tagterrasse. Stilsikkert fabrikslook, fritlagte spirorør og hvide klinkevægge. P-pladser samt gode tilkørselsforhold. Afstand til metro (Nørrebro): 350 m. 

Aktuelt ledige kontorlejemål:
● 1.178 m², leje/år/m²: 1.275 kr./ex drift - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Masnedøgade 24, 2.-5. sal, 2100 København Ø

Renoveret kontorlejemål i historisk fabriksejendom med atmosfære, fleksible etager og adskillige fællesfaciliteter. Imponerende rum med originalt udtryk, karakteristiske detaljer som fritstående betonsøjler, jernsveller, sprossede vinduer, murstensvægge. Afstand til metro (Poul Henningsens Plads): 400 m.

Aktuelt ledige kontorlejemål:
● 809-2.870 m², leje/år/m²: 1.450 kr./ex drift - bestil info-materiale på lejemålet 

 

Find flere ledige velbeliggende kontorlejemål i hele Danmark her
 


Læs mere her:
Clutch.co: 5 Things Employees Want in an Office Location
Nar.realtor: The Real Estate Mantra - Locate Near Public Transportation
Magasinet NINEtoFIVE: Virksomheder vil betale dyrt for den gode beliggenhed
Businessinsider.in: Five mobile apps will turn your office commute easy and productive

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.