arrow_upward

53 kontorlokaler: København Ø

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i København Ø. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen...Læs mere

Opret en søgeagent

Østerbro: Søg efter kontor til leje i København Ø

Østerbro er en spændende bydel at have kontor i. Området er under hastig udvikling, og det er noget, der kan mærkes på efterspørgslen på kontorlokaler i området. Østerbro deles ofte op i Indre- og Ydre Østerbro. Indre Østerbro ligger tættest på Indre By. Dette område omfatter blandt andet bydelens store industri- og havneområder samt Fælledparken. Ydre Østerbro, der grænser op til Hellerup, består af mange forskellige typer beboelse med en del grønne områder og gammel industri. Der er et utal af ambassader og nonprofitorganisationer, der vælger et kontor på Østerbro. Der er mange kontorlokaler omkring Jagtvej, Lyngbyvej og Lersø Parkallé. Denne placering får nu en langt bedre infrastruktur end hidtil, idet Københavns nye Metroring om få år kommer til at give nye muligheder for offentlig transport.

Fortsat stor interesse i kontorlokaler på Østerbro

Det er ikke kun området omkring Jagtvej, der bliver betydelig forbedret. Bydelen er vært for et af de mest spændende udviklingsprojekter i hovedstaden. Det nye Nordhavn kommer til at supplere området med nye, ekstraordinære kontorer, liv og aktivitet. Planen for denne del af København er dermed, at den over de kommende år modtager forbedret infrastruktur og aktivitet. Ejendomsinvestorer har store forventninger til København, og det er noget, der afspejler sig i Østerbro. Senest var det den svenske investeringsfond NIAM, der købte SKATs kontorlokaler, Tietgens Have. Det skete netop med formålet at forbinde det traditionelle Østerbro med det moderne kontorbyggeri i Nordhavnen. Alt dette gør Østerbro til et attraktivt sted at leje kontor.

Stadig stabilt udbud af kontorer til leje på Østerbro

Udbuddet af kontorer på Østerbro har været stigende over de sidste par år. Der kommer flere kontorejendomme til i takt med de mange byudviklingsprojekter. Når man ser på typer og prisniveau for kontorerne på Østerbro, kan man se, at Indre Østerbro huser flere større og dyrere lejemål. Samtidig er lokalerne nær Jagtvej og Lyngbyvej både mindre og billigere. Disse lejemål ligger typisk på et prisniveau mellem 600 og 1.000 kr. pr. m². Kontorerne langs havne- og industriområdet, fra Langelinie til enden af Nordhavnen, er typisk større lejemål på over 1.000 m². Prisniveauet er også højere end på den resterende del af Østerbro. Her ligger priserne typisk mellem 1.300 og 1.800 kr. pr. m².

Byudvikling i Nordhavnen giver nye kontorlokaler på Østerbro

Nordhavnen er et af de mest betragtelige byudviklingsprojekter i København. Over en årrække skal det gamle havneområde omdannes til et by- og opholdsrum for den daglige aktivitet på Østerbro. Der vil ud over de mange åbne pladser og gader for områdets beboere, ansatte og besøgende blive opført nogle spektakulære ejendomme. Op til flere af disse nye bygninger vil supplere området med nye kontorer. I dag ser man Nordhavnens to runde og markante siloer, Portland Towers. Her har flere virksomheder kontor, og området kommer til at huse langt flere. Alle omkringliggende dele af havnen, og den resterende del af Østerbro, vil dermed fornyes med en lang række muligheder for at leje kontor.

star
star
star
star
star
3.0 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage