arrow_upward

København Ø

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i København Ø. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen...Læs mere

Opret en søgeagent

Østerbro: Søg efter kontor til leje i København Ø

Østerbro er en spændende bydel at have kontor i. Området er under hastig udvikling, og det er noget, der kan mærkes på efterspørgslen på kontorlokaler i området. Østerbro deles ofte op i Indre- og Ydre Østerbro. Indre Østerbro ligger tættest på Indre By. Dette område omfatter blandt andet bydelens store industri- og havneområder samt Fælledparken. Ydre Østerbro, der grænser op til Hellerup, består af mange forskellige typer beboelse med en del grønne områder og gammel industri. Der er et utal af ambassader og nonprofitorganisationer, der vælger et kontor på Østerbro. Der er mange kontorlokaler omkring Jagtvej, Lyngbyvej og Lersø Parkallé. Denne placering får nu en langt bedre infrastruktur end hidtil, idet Københavns nye Metroring om få år kommer til at give nye muligheder for offentlig transport.

Fortsat stor interesse i kontorlokaler på Østerbro

Det er ikke kun området omkring Jagtvej, der bliver betydelig forbedret. Bydelen er vært for et af de mest spændende udviklingsprojekter i hovedstaden. Det nye Nordhavn kommer til at supplere området med nye, ekstraordinære kontorer, liv og aktivitet. Planen for denne del af København er dermed, at den over de kommende år modtager forbedret infrastruktur og aktivitet. Ejendomsinvestorer har store forventninger til København, og det er noget, der afspejler sig i Østerbro. Senest var det den svenske investeringsfond NIAM, der købte SKATs kontorlokaler, Tietgens Have. Det skete netop med formålet at forbinde det traditionelle Østerbro med det moderne kontorbyggeri i Nordhavnen. Alt dette gør Østerbro til et attraktivt sted at leje kontor.

Stadig stabilt udbud af kontorer til leje på Østerbro

Udbuddet af kontorer på Østerbro har været stigende over de sidste par år. Der kommer flere kontorejendomme til i takt med de mange byudviklingsprojekter. Når man ser på typer og prisniveau for kontorerne på Østerbro, kan man se, at Indre Østerbro huser flere større og dyrere lejemål. Samtidig er lokalerne nær Jagtvej og Lyngbyvej både mindre og billigere. Disse lejemål ligger typisk på et prisniveau mellem 600 og 1.000 kr. pr. m². Kontorerne langs havne- og industriområdet, fra Langelinie til enden af Nordhavnen, er typisk større lejemål på over 1.000 m². Prisniveauet er også højere end på den resterende del af Østerbro. Her ligger priserne typisk mellem 1.300 og 1.800 kr. pr. m².

Byudvikling i Nordhavnen giver nye kontorlokaler på Østerbro

Nordhavnen er et af de mest betragtelige byudviklingsprojekter i København. Over en årrække skal det gamle havneområde omdannes til et by- og opholdsrum for den daglige aktivitet på Østerbro. Der vil ud over de mange åbne pladser og gader for områdets beboere, ansatte og besøgende blive opført nogle spektakulære ejendomme. Op til flere af disse nye bygninger vil supplere området med nye kontorer. I dag ser man Nordhavnens to runde og markante siloer, Portland Towers. Her har flere virksomheder kontor, og området kommer til at huse langt flere. Alle omkringliggende dele af havnen, og den resterende del af Østerbro, vil dermed fornyes med en lang række muligheder for at leje kontor.

Læs mere om København Ø på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal