arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Stillingbesat reduced

2-3 Studiemedarbejdere med gåpåmod og forretningsforståelse

01
dec
2015
Anne-Kathrine Utzon
Lokalebasen.dk søger nye studiemedhjælpere med flair for IT, god forretningsforståelse og gåpåmod. Er det dig?
01
dec
2015
Anne-Kathrine Utzon

Vil du arbejde med en bred vifte af opgaver, der blandt andet opfatter research, analysearbejde og tekstproduktion? Og vil du arbejde i et innovativt, ungt miljø på Østerbro med højt til loftet?

Så er du måske en af de 2-3 studiemedarbejdere med sans for forretning, som vi søger.

 

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du er i gang med din bachelor på f.eks. HA almen/mat/IT/kom. eller tilsvarende. Du har interesse for projektledelse og evner at samarbejde bredt i en organisation. Du har flair for IT og kan hurtigt sætte dig ind i nye systemer. Som person er du tilpasningsdygtig, ansvarsfuld, og struktureret. Du har en naturlig interesse for at sætte dig ind i nyt stof, og du er ikke bange for at sige fra, hvis der er ting, du ikke forstår.

Du er fleksibel i forhold til arbejdstider, som primært ligger i tidsrummet 08:30-17:00, og der vil løbende være behov for arbejde efter 17:00. Arbejdstiden ligger på 15 til 25 timer pr. uge alt efter dine ønsker og virksomhedens behov. Der tages højde for eksamensperioder, og der kan forekomme perioder med spidsbelastning på jobbet.

 

Afhængig af din profil og kompetencer vil opgaverne bestå af:

 • Research og analysearbejde
 • Kontakt med kunder og samarbejdspartnere pr. telefon og mail
 • Kommunikationsopgaver, blogindlæg, SEO og anden tekstproduktion
 • Regnskab, fakturering og rykkere, hvor vi benytter e-conomic
 • Administrative opgaver i vores eget CMS
 • Diverse ad hoc og praktiske opgaver - f.eks. klargøring til frokost, mødeopdækning etc.

 

Om Lokalebasen.dk
Lokalebasen.dk, der i udlandet hedder MatchOffice, er en online platform, der formidler erhvervslokaler i mere end 120 lande. Vi arbejder konstant på at udvikle forretningen og ekspanderer løbende til nye lande. Vi holder til på Østerbro med ca. 38 ansatte. Omkring halvdelen af vores medarbejdere er studiemedarbejdere, så du kommer til at arbejde i et ungt miljø med højt til loftet.

 

Hvad skal du gøre?
Ansøgninger sendes til frw@lokalebasen.dk og vil løbende blive behandlet (pt. ingen deadline). For yderligere oplysninger kontakt Frederikke Ravn Wigen på frw@lokalebasen.dk / 3945 8554.

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
 • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
 • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
 • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.