2-3 Studiemedarbejdere med gåpåmod og forretningsforståelse

2-3 Studiemedarbejdere med gåpåmod og forretningsforståelse

01
dec
2015
Anne-Kathrine Utzon
Lokalebasen.dk søger nye studiemedhjælpere med flair for IT, god forretningsforståelse og gåpåmod. Er det dig?
01
dec
2015
Anne-Kathrine Utzon

Vil du arbejde med en bred vifte af opgaver, der blandt andet opfatter research, analysearbejde og tekstproduktion? Og vil du arbejde i et innovativt, ungt miljø på Østerbro med højt til loftet?

Så er du måske en af de 2-3 studiemedarbejdere med sans for forretning, som vi søger.

 

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du er i gang med din bachelor på f.eks. HA almen/mat/IT/kom. eller tilsvarende. Du har interesse for projektledelse og evner at samarbejde bredt i en organisation. Du har flair for IT og kan hurtigt sætte dig ind i nye systemer. Som person er du tilpasningsdygtig, ansvarsfuld, og struktureret. Du har en naturlig interesse for at sætte dig ind i nyt stof, og du er ikke bange for at sige fra, hvis der er ting, du ikke forstår.

Du er fleksibel i forhold til arbejdstider, som primært ligger i tidsrummet 08:30-17:00, og der vil løbende være behov for arbejde efter 17:00. Arbejdstiden ligger på 15 til 25 timer pr. uge alt efter dine ønsker og virksomhedens behov. Der tages højde for eksamensperioder, og der kan forekomme perioder med spidsbelastning på jobbet.

 

Afhængig af din profil og kompetencer vil opgaverne bestå af:

  • Research og analysearbejde
  • Kontakt med kunder og samarbejdspartnere pr. telefon og mail
  • Kommunikationsopgaver, blogindlæg, SEO og anden tekstproduktion
  • Regnskab, fakturering og rykkere, hvor vi benytter e-conomic
  • Administrative opgaver i vores eget CMS
  • Diverse ad hoc og praktiske opgaver - f.eks. klargøring til frokost, mødeopdækning etc.

 

Om Lokalebasen.dk
Lokalebasen.dk, der i udlandet hedder MatchOffice, er en online platform, der formidler erhvervslokaler i mere end 120 lande. Vi arbejder konstant på at udvikle forretningen og ekspanderer løbende til nye lande. Vi holder til på Østerbro med ca. 38 ansatte. Omkring halvdelen af vores medarbejdere er studiemedarbejdere, så du kommer til at arbejde i et ungt miljø med højt til loftet.

 

Hvad skal du gøre?
Ansøgninger sendes til frw@lokalebasen.dk og vil løbende blive behandlet (pt. ingen deadline). For yderligere oplysninger kontakt Frederikke Ravn Wigen på frw@lokalebasen.dk / 3945 8554.

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo