arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Ordnungtopfoto reduced

Alles in Ordnung i Hellerup - topdesignet coworking med pragt og prestige

17
maj
2017
Steen Uno
Alt er bogstavelig talt i skønneste orden i Hellerups nye ´stylish´ kontorhotel og coworking spaces, der behager og betager øje og sjæl med sin topdesignede pragt, prominente prestige og perfekte location.
17
maj
2017
Steen Uno

 

 

 

 

 

I gårdhaven troner majestætisk Grundtvigs 160 år gamle, fredede blodbøg - og på de fire etager inden for murene imponerer Hellerups ny prominente kontorfællesskab Ordnung+ med sine 240 stiligt nyindrettede arbejdsstationer.

Faktorernes og detaljernes orden er bestemt hverken ligegyldig eller tilfældig i den ekspanderende danske kontor-hotelkæde Ordnungs seneste, eksklusive Hellerup-eksponering.

Ordnung har siden sin risikofyldte fødsel midt under finanskrisen i 2010 lanceret og manifesteret sig på nu foreløbig ni nøje selekterede lokationer i hovedstaden samt en enkelt i Odense.

"Vores ny coworking space i Hellerup er det første med bemandet reception og service samt gennemført i et stramt koncept af stilren ekstravagance, som vi derfor har opgraderet med et eksklusivt plus," siger Ordnungs grundlægger og direktør Anders Andersen.


Alt i orden

Kædenavnet Ordnung udsprang af en god gammel, indforstået familiejoke - fra en af familien Andersens vellykkede skiferier i Østrig.

"Vi boede engang på et skisportshotel, hvor absolut alting klappede, og der herskede en imponerende ´Ordnung´ helt ned til allermindste detalje. Flot og systematisk, men også lige lovlig pernittengryn´sk - så det gik vi og gjorde os en del lystige over.

Da jeg i 2010 skulle bruge et navn til vores nye første kontorhotel, dukkede ordet så frem igen og lagde sig nærmest spontant på tungen, og dér blev det så bare liggende...," forklarer Anders Andersen.

 

Ordnung reception

Med portrætterne af fem af Tysklands store filosoffer i receptionen og Grundtvigs
160 år gamle blodbøg i gårdhaven gør Ordnung+ et storladent indtryk på hjørnet
af Strandvejen og Tuborgvej i Hellerup. 
Foto: Matt Marsh

 

Alles in Ordnung er præcis ordene, der indrammer og løfter Hellerups nye iøjnefaldende coworking-tilbud straks over for Tuborgs gamle historiske hovedsæde, med Øresunds-kig og på entréen til det attraktive postnummer 2900 - landets dyreste.

Ikke desto mindre blev over en tredjedel af de lækre, luksusiøse kontorkvadratmeter allerede udlejet i årets første fire måneder. Blandt andet valgte det amerikanske it-firma Salesforce begejstret at lægge beslag på en hel etage, og som næste større medspiller gør Shell klar til at flytte ind i Hellerup.


Forførende high-end

"Markedet vækster stærkt i disse år. I baglæns perspektiv endte den økonomiske krise med at give kontorhotellet et gevaldigt boost og gennembrud," siger Anders Andersen.

"Virksomheder måtte skalere betragtelig ned og valgte at flytte deres færre medarbejdere på kontorhotel. Og mange af de tiloversblevne slog sig også ned i kontorfællesskaber som selvstændige konsulenter, agenter, freelancere m.fl..

 

Ordnung mødelokalde

11 flot arkitektdesignede mødelokaler, udsøgt Kvium-kunst på væggene, kontor-
møblement i absolut high-end - Eames, Herman Miller - jovist, standarden er høj
i Hellerups ny eksklusive coworking-tilbud. 
Foto: Matt Marsh

 

Netop nu åbner der hver eneste uge et nyt coworking-tilbud i København, og mon ikke vi også selv kan præsentere yderligere to spændende kontorhoteller i år," tilføjer Ordnungs direktør, der bl.a. har spirende projektmuligheder i Berlin og Hamburg i kikkertsigtet.

Hellerup frister Ordnung+ sine kræsne lejere med 11 celebert arkitektdesignede mødelokaler, udsøgt Kvium-kunst på væggene, varierende kontormøblementer i forførende high-end - Eames, Herman Miller - og tidens nyeste AV-teknologi.

Som et clou på toppen har det fashionable kontorhotel indrettet en allerede meget efterspurgt penthouse-lounge med fri udsigt over Øresund, områdets mondæne villahaver samt byens lys og skyline i øvrigt - en lounge, der hurtigt er blevet husets populære ´hit´ både som rekreativt stillerum og som særdeles eksklusivt mødested.


Nu næststørst

Efter de seneste års markante ekspansion har Ordnung med sine nu ni kontorlokationer manifesteret sig som aktuelt næststørste udbyder i hovedstadsområdet af kontorhoteller og coworking spaces.

Det multinationale selskab Regus opererer i Danmark med 18 kontorhoteller og servicerede kontorer - seks af dem optræder stadig under deres tidligere ejernavn Brink. ●                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

 

Energy House

Alles in Ordnung - er præcis ordene, der indrammer og løfter Hellerups nye iøjnefaldende coworking-tilbud straks over for Tuborgs gamle historiske hovedsæde, med Øresunds-kig og på entréen til det attraktive postnummer 2900 - landets dyreste. Fotos: Matt Marsh

  

 

Læs mere her:
Ordnung.nu: Se videopræsentation af Ordnung+ Hellerup
Børsen.dk: Større firmaer flytter på kontorhotel (betalingssite)
Lokalebasen.dk: Lej kontorer og coworking spaces i Ordnung+ Hellerup

 

 

 

 

 

 
<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.