Alles in Ordnung i Hellerup - topdesignet coworking med pragt og prestige

Alles in Ordnung i Hellerup - topdesignet coworking med pragt og prestige

17
maj
2017
Steen Uno
Alt er bogstavelig talt i skønneste orden i Hellerups nye ´stylish´ kontorhotel og coworking spaces, der behager og betager øje og sjæl med sin topdesignede pragt, prominente prestige og perfekte location.
17
maj
2017
Steen Uno

 

 

 

 

 

I gårdhaven troner majestætisk Grundtvigs 160 år gamle, fredede blodbøg - og på de fire etager inden for murene imponerer Hellerups ny prominente kontorfællesskab Ordnung+ med sine 240 stiligt nyindrettede arbejdsstationer.

Faktorernes og detaljernes orden er bestemt hverken ligegyldig eller tilfældig i den ekspanderende danske kontor-hotelkæde Ordnungs seneste, eksklusive Hellerup-eksponering.

Ordnung har siden sin risikofyldte fødsel midt under finanskrisen i 2010 lanceret og manifesteret sig på nu foreløbig ni nøje selekterede lokationer i hovedstaden samt en enkelt i Odense.

"Vores ny coworking space i Hellerup er det første med bemandet reception og service samt gennemført i et stramt koncept af stilren ekstravagance, som vi derfor har opgraderet med et eksklusivt plus," siger Ordnungs grundlægger og direktør Anders Andersen.


Alt i orden

Kædenavnet Ordnung udsprang af en god gammel, indforstået familiejoke - fra en af familien Andersens vellykkede skiferier i Østrig.

"Vi boede engang på et skisportshotel, hvor absolut alting klappede, og der herskede en imponerende ´Ordnung´ helt ned til allermindste detalje. Flot og systematisk, men også lige lovlig pernittengryn´sk - så det gik vi og gjorde os en del lystige over.

Da jeg i 2010 skulle bruge et navn til vores nye første kontorhotel, dukkede ordet så frem igen og lagde sig nærmest spontant på tungen, og dér blev det så bare liggende...," forklarer Anders Andersen.

 

Ordnung reception

Med portrætterne af fem af Tysklands store filosoffer i receptionen og Grundtvigs
160 år gamle blodbøg i gårdhaven gør Ordnung+ et storladent indtryk på hjørnet
af Strandvejen og Tuborgvej i Hellerup. 
Foto: Matt Marsh

 

Alles in Ordnung er præcis ordene, der indrammer og løfter Hellerups nye iøjnefaldende coworking-tilbud straks over for Tuborgs gamle historiske hovedsæde, med Øresunds-kig og på entréen til det attraktive postnummer 2900 - landets dyreste.

Ikke desto mindre blev over en tredjedel af de lækre, luksusiøse kontorkvadratmeter allerede udlejet i årets første fire måneder. Blandt andet valgte det amerikanske it-firma Salesforce begejstret at lægge beslag på en hel etage, og som næste større medspiller gør Shell klar til at flytte ind i Hellerup.


Forførende high-end

"Markedet vækster stærkt i disse år. I baglæns perspektiv endte den økonomiske krise med at give kontorhotellet et gevaldigt boost og gennembrud," siger Anders Andersen.

"Virksomheder måtte skalere betragtelig ned og valgte at flytte deres færre medarbejdere på kontorhotel. Og mange af de tiloversblevne slog sig også ned i kontorfællesskaber som selvstændige konsulenter, agenter, freelancere m.fl..

 

Ordnung mødelokalde

11 flot arkitektdesignede mødelokaler, udsøgt Kvium-kunst på væggene, kontor-
møblement i absolut high-end - Eames, Herman Miller - jovist, standarden er høj
i Hellerups ny eksklusive coworking-tilbud. 
Foto: Matt Marsh

 

Netop nu åbner der hver eneste uge et nyt coworking-tilbud i København, og mon ikke vi også selv kan præsentere yderligere to spændende kontorhoteller i år," tilføjer Ordnungs direktør, der bl.a. har spirende projektmuligheder i Berlin og Hamburg i kikkertsigtet.

Hellerup frister Ordnung+ sine kræsne lejere med 11 celebert arkitektdesignede mødelokaler, udsøgt Kvium-kunst på væggene, varierende kontormøblementer i forførende high-end - Eames, Herman Miller - og tidens nyeste AV-teknologi.

Som et clou på toppen har det fashionable kontorhotel indrettet en allerede meget efterspurgt penthouse-lounge med fri udsigt over Øresund, områdets mondæne villahaver samt byens lys og skyline i øvrigt - en lounge, der hurtigt er blevet husets populære ´hit´ både som rekreativt stillerum og som særdeles eksklusivt mødested.


Nu næststørst

Efter de seneste års markante ekspansion har Ordnung med sine nu ni kontorlokationer manifesteret sig som aktuelt næststørste udbyder i hovedstadsområdet af kontorhoteller og coworking spaces.

Det multinationale selskab Regus opererer i Danmark med 18 kontorhoteller og servicerede kontorer - seks af dem optræder stadig under deres tidligere ejernavn Brink. ●                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

 

Energy House

Alles in Ordnung - er præcis ordene, der indrammer og løfter Hellerups nye iøjnefaldende coworking-tilbud straks over for Tuborgs gamle historiske hovedsæde, med Øresunds-kig og på entréen til det attraktive postnummer 2900 - landets dyreste. Fotos: Matt Marsh

  

 

Læs mere her:
Ordnung.nu: Se videopræsentation af Ordnung+ Hellerup
Børsen.dk: Større firmaer flytter på kontorhotel (betalingssite)
Lokalebasen.dk: Lej kontorer og coworking spaces i Ordnung+ Hellerup

 

 

 

 

 

 
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo