arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Story10for reduced

Asger Aamund: Jeg trives bedst med at mene noget i kulissen

10
mar
2015
Steen Uno
Igen og igen bliver Asger Aamund tilskyndet til at tage styring og ansvar i forreste politiske geledder, men den både selvdrevne og drevne erhvervsprofil ´giiider´ altså ikke de lange natteforhandlinger med udvandede forlig og magre nyttesløse kompromisser.
10
mar
2015
Steen Uno

Som øjeblikket tegner, går rød blok mod ren selvdestruktion -og blå mod den bredeste parla-
mentariske motorvej i mands minde …?

”Det tror jeg ikke et sekund på. Socialdemokratiets vælgere protesterer her og nu, men de skal nok
vende hjem i sikker havn op til næste valg. Nok vil vi få en blå sejr, men den bliver nu næppe alarme-
rende stor. Jeg håber dog, at Liberal Alliance vil vokse sig tilstrækkelig stor og stærk til, at man vil
kunne presse en næste blå regering til en ny radikal og nødvendig kurs i vækstpolitikken.”

Hvor hurtigt vil sådan ´stemningsskift´i givet fald kunne slå igennem og bringe resultater?
”Det vil ku´ ske ganske hurtigt: Ned med indkomstskatten til 40 procent, ned med  selskabsskatten,
gør universiteterne selvfinansierende, tving Dovne-Robert´erne til at tage de job, de bliver anvist,
eller de må sulte. Lad os se at få gang i virkelysten. I Danmark er vi for tiden nærmest besat af tanken om, at alle udgifter skal være finansieret fra dag 1, men man kan da sagtens opføre en Storebæltsbro, når blot man ved, at de fremtidige indtægter er rimelig sikre og sikrede.”

Hvis blå blok nu sejrer ”100-0”, og Liberal Alliance står med 25 mandater – ku´ det få dig til at genoverveje at blive den erhvervsminister, som Christiansborg alligevel fik – til allersidst …?
”Næh, slet ikke. Nu opfatter jeg ikke Erhvervsministeriet som særlig spændende og magtfuldt. Det eneste, jeg ku´ ha´ lyst til, er at være statsminister med 90 sikre mandater i ryggen. Som erhvervsleder bli´r man unægtelig noget elitær, og det ville ikke være mig hele tiden at skulle sidde i et eller andet udvalg og forsøge at please alle hjørner af det. Jeg har det fint med at kunne sidde udenfor og være med til at præge idéudviklingen. Kaste nogle tanker på bordet, som man nogle gange kan bruge, andre gang ikke. Jeg trives vist bedst ved at kunne mene noget ude i kulissen.”

Hvad vil du ikke tøve med at tælle blandt dine største succeser som erhvervsleder …?
”Jeg husker det som rimelig succesfyldt, da vi  i årene omkring 1990 i DanoChemo, som jeg stod i spidsen for, udviklede os i så positiv retning, at vi kunne sælge os til den store tyske vitaminproducent BASF med en betydelig gevinst. Aktuelt er vi I Bavarian Nordic undervejs med en så tilpas stor indtjening på vores koppevaccine, at den kan finansiere vores anden store division, udviklingen af vores Prostvac-vaccine mod prostatacancer. Det tegner alt i alt rigtig lovende.”

Og dine succeser som Asger Aamund …?
”Jam´, jeg er da stolt over at være regerende klubmester i double i Tisvilde. Det er nemlig slet ikke så nemt at blive det, for det er nogle skrappe ”hajer”, der holder til på de kanter om sommeren …”

Hvad tænker du at skulle lave, når du bliver gammel …?
”Holde mig i live! Jeg har valgt at smide min dåbsattest væk, og derfor satser jeg på at lave det samme, som jeg gør nu, altså udvikle virksomheder – i alt fald ligeså længe, som jeg er skarp nok til det.” ●


 

 

 
<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.