Attraktive butikslejemål med potentiale og byens bedste beliggenhed

Attraktive butikslejemål med potentiale og byens bedste beliggenhed

31
maj
2024
Steen Uno
Stigende butikstomgang i de fleste europæiske og amerikanske storbyer efterlader selv store og sikre handelsstrøg med tomme, men attraktivt beliggende lejemål med allerbedste eksponering og potentiale.
31
maj
2024
Steen Uno

 

 

 

 


Butikstomgangen stiger markant og er ved at nå alarmerende højder i snart sagt samtlige europæiske og amerikanske storbyer, hvor nu også store shopping-gader og ellers sikre handelsstrøg får flere og flere tomme butiksfacader.

Adskillige byer viser netop nu bekymrende butikstomgang på helt op til 10 procent. Ved indgangen til 2024 stod 8,2% af alle butikslejemål i København og Aarhus gabende tomme.

En aktuel analyse fra Københavns Kommune dokumenterer endda, at hele 11% af butikkerne i Indre By ved årsskiftet var vakante - langs Strøget og Købmagergade stod hver syvende butik i tomgang.

De da hele 221 tomme butikker var en fordobling sammenlignet med for 10 år siden, hvor dengang blot fem procent af butikkerne i København Citys mest attraktive handelsgader stod i tomgang. 


Comeback

"Det seneste årtis eksplosive udvikling i nethandel samt danskernes økonomiske tilbageholdenhed i disse år har virkelig slået hårdt og udløst et jordskred i butiksudlejningen.

Men den øgede købekraft, optimisme og spirende stigning i dansk detailhandel vil forhåbentlig give butiksudlejningen et tiltrængt comeback i 2024," siger Jakob Dalhoff, CEO hos Lokalebasen.dk.
 

 Det seneste årtis eksplosive udvikling i nethandelen samt danskernes økonomiske
tilbageholdenhed i disse år har slået hårdt og udløst et jordskred i butiksudlejning.
                                               
                                 Fotos: Egeskov Davidsen Ejendomme

 


"Lige nu og her kan udlejningsmarkedet nemlig tilbyde forudseende lejere en hel række fantastisk flotte butikslejemål på virkelig attraktive adresser, som ellers kun sjældent kommer inden for rækkevidde."

Magasinet NINEtoFIVE har her plukket et udvalg af p.t. vakante butikslokaler med optimal beliggenhed, performance og højt potentiale - lejemål, som netop nu kan findes på Lokalebasen.dk:

 

 

 

Frederiksberggade 6, 1459 København K

Lejemål sammenlagt fra tre ét stort attraktivt butikslokale med en markant facadeåbning mod Strøget, 400 m fra Rådhuspladsen. Butiksareal i stueplan fremstår åbent og højloftet med mange muligheder, 1. sal er indbydende med godt lysindfald og vue til Strøgets liv.  

● Areal: 501 m²
● Leje pr. måned ex drift: Fra 175.250 kr.

Bestil info-materiale

 

 

 

Købmagergade 28, 1150 København K

Yderst velbeliggende butikslejemål på den bedste del af Købmagergade og med stor synlighed i gadebilledet. Betydelige forbedringer udføres af udlejer, bl.a. nye eksklusive vinduespartiet, ny indgangsdør med varmetæppe, ny flot trappe samt nyt ventilations- og køleanlæg.

● Areal: 424 m²
● Leje pr. måned incl. drift: 241.256 kr.

Bestil info-materiale

 

 

 

Pilestræde 40B, 1112 København K

Kronprinsensgade er kendt som en af Indre Bys trafikmagneter med en række internationale varemærker. Butikslejemål har lofthøjede på fem meter, der bidrager til en enestående rumfornemmelse. Facade strækker sig over 30 meter og fremhæver butikken som iøjnefaldende.  

● Areal: 260 m²
● Leje pr. måned ex drift: 191.252 kr.

Bestil info-materiale

 

 

 

Frederiksborggade 4, 1360 København K

I smuk, arkitekttegnet strøgejendom udbydes nu det særdeles kendte butikslejemål, hvor Slagteren På Kultorvet har haft til huse siden 1888. Mange anvendelsesmuligheder, detail, take-away m.v., fleksible indretningsmuligheder med flere lette vægge. Få meter fra Nørreport Station/metro.

● Areal: 188 m²
● Leje pr. måned ex drift: 84.415 kr.

Bestil info-materiale

 

 

 

Axeltorv 2, 1609 København V

Enestående beliggenhed i Axel Towers over for Tivolis hovedindgang på solsiden med masser af forbipasserende og plads til udeservering. Lejemålet eksponerer din forretning for et stort publikum af forbipasserende og kan indrettes helt efter dine ønsker. 

● Areal: 235 m²
● Leje pr. måned incl. drift: Fra 88.125 kr.

Bestil info-materiale

 

 

 

Vester Farimagsgade 9, 1606 København V

Flot butikslejemål beliggende i Imperial-bygningen lige overfor Vesterport station. Butikslokalet består af rummeligt lokale samt et mindre personalerum med the-køkken. Muligt at tilleje 27 m² lager i kælderetagen. Stor synlighed og gulv-til-loft vinduer, der giver god mulighed for udstilling af varer. 

● Areal: 188 m²
● Leje pr. måned incl. drift: Fra 39.167 kr.

Bestil info-materiale

 

 

 

Falkoner Alle 12A, st., 2000 Frederiksberg

Skab den bedste kulinariske oplevelse for dine gæster i et sjældent udbudt restaurationslokale i to etager på i hjertet af Frederiksberg. Her er der mange muligheder for at skabe de perfekte rammer for lige præcis den restaurant, som du går og drømmer om at åbne.

● Areal: 497 m²
● Leje pr. måned ex drift: 66.391 kr.

Bestil info-materiale

 

 

 

Strandvejen 80, 2900 Hellerup

Unikt butikslejemål i hjertet af Hellerup. Lejemålet - fordelt på 325 m² i stueetagen med butik og personalefaciliteter samt 168 m² underetage med plads til både butik og lager - husede tidligere en anerkendt bank gennem flere årtier og er velkendt i lokalområdet. 

● Areal: 493 m²
● Leje pr. måned ex drift: 92.848 kr.

Bestil info-materiale

 

 

 

Jægersborg Allé 18, 2920 Charlottenlund

Lejemålet på Charlottenlund-strøg med flot synlig facade og med åben plads og bredt fortov foran. Niveaufri adgang til butik, særdeles pæn og velholdt stand, nyistandsat med nyere gulve, lofter og indbyggede spots. Veleksponeret og beliggende på den mest besøgte del af Jægersborg Allé.

● Areal: 325 m²
● Leje pr. måned ex drift: 56.821 kr.

Bestil info-materiale 

 

 

 

Algade 39, 4000 Roskilde

Fint beliggende butikslejemål i gågaden meget tæt på stationen. Mange gode forretninger i nærheden: Super Brugsen, Dom apoteket, FDB Møbler, Emmerys m.fl.., der bidrager til stort flow til området. Synlig facade og regulært salgsareal med gode vægge til udstillingsindretning.

● Areal: 212 m²
● Leje pr. måned incl. drift: 27.383 kr.

Bestil info-materiale 

 

 

 

Slotsgade 20, 5000 Odense C

Charmerende butikslejemål med gode lagerforhold samt en attraktiv placering ved indgangen til den hyggelige Vintapperstræde. Særdeles velegnet for frisør, skønhedsklinik o.l., men også for butik med behov for godt lager (vin, sko, tøj m.v.). 600 m til Odense Banegård.

● Areal: 105 m²
● Leje pr. måned ex drift: Fra 9.004 kr.

Bestil info-materiale

 

 

 

Søndergade 2, 8000 Aarhus C 

Superbeliggende butikslejemål fordelt på to plan med store vinduer og et bredt hjørneindgangsparti, som sikrer stor eksponering. På det modsatte hjørne vil der inden for de næste år starte et stort hotelprojekt, som vil være med til at øge trafikken for dette område af Strøget.

● Areal: 230 m²
● Leje pr. måned ex drift: Fra 61.667 kr.

Bestil info-materiale

 

 

 

Hjultorvet 5, 8800 Viborg

Flot, total nyindrettet butikslejemål med stor profilering og direkte fra Hjultorvet. Nyt tekøkken, nyt toilet - bidrag selv til indretning. Mulighed for at tilleje kælder på 185 m², der har adgang direkte udefra via rampe, alternativt direkte fra butik. Offentlige parkeringspladser i nærheden.

● Areal: 130 m²
● Leje pr. måned ex drift: Fra 16.250 kr.

Bestil info-materiale

 

 

 

Akseltorv 6A, 6000 Kolding

Hjørnelejemål i historisk ejendom med byens bedste beliggenhed over for rådhuset med facade til Østergade, Jernbanegade og Akseltorv. Unikke eksponeringsmuligheder med store vinduesfacader vendt mod gågaden og torvet, som arrangerer løbende aktiviteter og events året rundt.

● Areal: 379 m²
● Leje pr. måned ex drift: 42.638 kr.

Bestil info-materiale 

 

 

Læs mere her:
Tv2kosmopol.dk: Butikkerne forsvinder fra Københavns handelsgader

Frederiksbergliv.dk: Gåtur på handelsgade chokerede viceborgmester
Debatten.net: Butiksdød - hvad kan man gøre
Thesun.co.uk: Full list of 100 shops closing

 

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo