Columbusæg til dit åbne kontor: Rum til de dybe tanker og idéer

Columbusæg til dit åbne kontor: Rum til de dybe tanker og idéer

14
apr
2021
Steen Uno
Her er housewarming-gaven til dit åbne aktivitetsbaserede kontormiljø og de tilbagevendende kolleger efter en vinterlang corona-nedlukning: OpenSeed Meditation Pod skabt til fordybelse og inspiration til nye idéer.
14
apr
2021
Steen Uno


 

 

 

 

"Når medarbejdere over hele verden returnerer til kontoret efter pandemien, vil det være vigtigere end nogensinde før at tilbyde dem afslappende, trygge rum og rammer til at håndtere stress og øge produktiviteten. 

Derfor har vi designet denne meditations- og fordybelsespod som et frirum til ro og eftertanke på arbejdspladser med meget støj og trafik. Et sted, hvor man kan tanke fokus, klarhed og positiv energi til sine opgaver og udfordringer."

Sådan lancerer Miami-iværksætterfirmaet OpenSeed sin Meditation Pod, som blev skabt umiddelbart inden sidste års første corona-smittebølge, men som nu for alvor meldes klar til masseproduktion. 

Det ny columbusæg er designet til kontorlandskaber, hoteller, lufthavn-lounges, shoppingcentree, spa- og wellness-studios m.v. og kan erhverves fra ca. 150.000 kr.. 


Brainstorm

Tænkeboksen kan rumme op til tre personer og bruges til brainstorming, fælles idéudvikling, teambuilding etc. i en afslappet atmosfære med relax-lyde, dæmpet belysning og aromaterapi.

I løbet af et 10 måneder langt testforløb rapporterede hele 91 procent, at de følte sig betydeligt mere afslappede efter et kvarters tid i pod´en.


 OpenSeed Meditation Pod rummer op til tre personer og kan bruges til brainstorm,
fælles idéudvikling, teambuilding, meditation m.v..                           Fotos: OpenSeed 

 


"Stille isolerede rum og zoner har vokset sig populære i moderne open-plan kontormiljøer. Med vores pod har vi skabt et mikromiljø, der får roen til at brede sig i én i samme sekund, man sætter sig ind i den.

Pod´en er indrettet med lydisolerende materialer, der blokerer enhver støj udefra, mens lydløse blæsere får frisk luft til at cirkulere og give følelse af komfort, privathed og rummelighed," annoncerer OpenSeed-producenterne. 

Smitteafskærmer

Design- og indretningseksperter vurderer, at de store åbne kontormiljøer vil komme til at fremtræde knap så åbne og inkluderende som før, når de genåbner oven på de globale corona-nedlukninger. 

Ved siden af mundbind, temperatur-tjek og afspritning kan open-plan kontoret også se frem til adskilte skriveborde, nyoprettede arbejdsstationer i mødelokaler etc., nye skillevægge og nyopdelte arbejdszoner, der altsammen skal sikre rette fysiske smitteafstande mellem medarbejderne on location.


 Coronapandemien har udløst comeback til varierende designs af kontorpods, som
er ideelle til at bryde åbne kontormiljøer op i mindre, smitteafskærmende enheder.                                

 

 

"Pods, kabiner og rumdelere designet i plexiglas egner sig fortrinligt til at bryde, men på samme tid også opretholde det åbne kontormiljø," siger John Ofield, CEO hos Collaborative Office Interiors i Houston. 

"Coronapandemien er årsag til, at disse pods nu får sit store comeback i virksomheders open-plan kontormiljøer i hele verden. De er ideelle til at bryde kontorlandskabet op i mindre enheder og til at afskærme smittespredningen blandt kontorfolk."  ●

 

 

Læs mere her:
Nytimes.com: A Quiet Respite in a Bustling Open Workplace
Openseed.co: Pods designed to provide moments of calm in the workplace
Businessinsider.com: OpenSeed meditation pods designed to help people relax
Collaborative-office.com: Why modern office cubicles are the best social distancing tool

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo