Coworking space, spirit og design til rebeller på business class

Coworking space, spirit og design til rebeller på business class

27
dec
2017
Steen Uno
High-end design, interiør og kontormiljø - med sine nyindrettede og indbydende coworking-faciliteter i Københavns gamle Frihavn rækker REBEL Work Space ambitiøst ud efter rebelske startups såvel som den etablerede business developer.
27
dec
2017
Steen Uno


         


For snart 100 år siden blev det statelige tvillingepakhus på Dampfærgevej opført og indrettet til lager for spændende eksotiske krydderier ude fra de fjerne lande.

I november indviede REBEL Work Space første etape af sin nye, 1.550 m² store coworking space-lancering på to af de øverste etager i den smukt istandsatte kontorejendom med kig til den gamle Frihavns bassin samt Oslobådens terminal.

"Vores team består af folk med alle en fortid i design- og møbelbranchen. Derfor har topdesign og gennemtænkt indretning fra første minut været et fælles hjertebarn for os her i REBEL Work Space.

I mine øjne er netop prioriteringen af rette interiør og teknologi til de aktuelle rum og lokaliteter en grundpille til vellykket coworking," siger manager & partner Stine Kærn Simonsen, selv uddannet kandidat i design.


Thought and sharing

I den nyåbnede REBEL Business Club i penthouse-etagen tilbyder de 40 arbejdsstationer, smagfulde mødefaciliteter, bibliotek, Work Café, Event Space, pejseområde, vinomat med rummelig topdesignet plads til både fordybelse og social inspiration -´thought and sharing´.

I januar indvier REBEL Work Space sin store coworking & kontor-afdeling på 3. sal på Dampfærgevej med lukkede arbejdsområder kombineret med flot designskårne sociale rum til møder, co- og networking.

 I penthouse-etagen tilbyder REBEL Business Club 40 arbejdsstationer og smagfulde
mødefaciliteter med topdesignede rum til både fordybelse og social inspiration.

 

"Holmris.Designbrokers har kompetent assisteret os med at indrette professionelle og behagelige arbejds- og trivselsmiljøer med fine synergier for do ́ers med kringlede hjerner og ambitiøse planer," siger Stine Kærn Simonsen.

"Vi har lagt vægt på at gennemtænke, skabe og eksponere et miljø af funktionalitet og arbejdstrivsel, der taler til iværksættere - fra start up til corporate - men også til den mere modne, måske veletablerede virksomhedsleder med behov for præsentable kontorfaciliteter på en attraktiv cityadresse."


Coworkere bliver ældre

Ifølge det tyske workspace-magasin Deskmag.coms nylige Coworking 2017-undersøgelse er gennemsnitsalderen for en coworker globalt steget fra 35 sidste år til lidt over 36 år i 2017.

Og alting tyder på, at coworking vil få et stadig ældre brugerpublikum og potentiale i takt med, at markedskonceptet modnes og udvikles yderligere.

 "Prioriteringen af rette interiør og teknologi til de aktuelle rum og lokaliteter er en
grundpille til  vellykket coworking," siger manager & partner Stine Kærn Simonsen,
selv uddannet kandidat i design.

 

It-branchen er stærkest repræsenteret i coworking-faciliteter verden over med 22%, mens gruppen af konsulenter inden for PR, markedsføring og salg er hastigt stigende - fra 8% i 2016 til 14% i år.

I gennemsnit arbejder 41% af alle coworkere som freelancers, mens 36% er ansatte medarbejdere. Næsten 85% af coworking-brugere har afsluttet en akademisk uddannelse - 41% er bachelors, mens andre 41% har en kandidat.

Navnet på det nyåbnede coworking-center på Dampfærgevej - det første i området - er dedikeret husets kommende medlemmer, rebeller, som uanset alder, status, uddannelses- og faggren brænder for at ruske op i gængse normer og afstikke nye kurser og veje mod fremtiden.


Gennemtænkt og spektakulært

"Co-working landskabet ændrer sig. Det er ikke længere kun IT-startups, men også etablerede virksomheder, der kan se fordele i fleksibiliteten - ´liquid space´ - som hurtigt tilpasses ændringer i organisation, nye muligheder, ændrede markedsforhold og den service, at andre står for facilitet og drift, så de selv kan fokusere på deres kerneforretning," siger Stine Kærn Simonsen.

"Vi har selv tegnet ombygningen og designet vores nye coworking- og møderum meget forskelligt for opfylde de varierende behov, som brugerne har til deres mange slags interaktioner og møder.

Og vi fornemmer selv, at vi virkelig har fået skabt et både gennemtænkt og spektakulært miljø med masser af lys og luft til at tænke dybe, måske endda banebrydende tanker, vende og dele dem - til først som sidst at trives og fungere optimalt individuelt og sammen."

Som Business Club-medlem koster det fra 2.000 til 3.500 kr. om måneden at tjekke ind hos REBEL Work Space, fra 4.800 kr. per person at leje sit eget, fuldt udstyrede kontor med plads til op til otte personer. Prisen for adgang til de fashionable møderum på Dampfærgevej er 1.000 kr. pr. måned. ●

 

     

  
     

  Gå op opdagelse i REBEL Work Space:
  

Læs mere her:
Deskmag.com: The Members - Who Works in Coworking Spaces
Deskmag.com: How, When & Why Do They Work in Coworking Spaces
Lokalebasen.dk: Find ledige coworking lokaler i Kbh Ø  

 

 

 

 

 

 


 

 
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo