December online: Her er 24 kalender-apps til din julemåned

December online: Her er 24 kalender-apps til din julemåned

06
dec
2017
Steen Uno
December står for døren, julemåneden er klar til at gå online på din smartphone og alle andre mobile platforme. Her får du 24 apps, der gør det lidt lettere at slippe frelst gennem de næste ugers voldsomme trængsel og alarm.
06
dec
2017
Steen Uno


 

 

 


2017 har været et nyt overvældende rekordår for den mobile app. Flere og flere virksomheder indser, at mobilapps ikke længere er nogen valgfri investering, men i dag et simpelt must for øget salg og kundeloyalitet.

Nu tripper december og den digitale forretningsverden for at gå online og et væld af fantasifulde, farvestrålende og fristende jule-apps.

Magasinet NINEtoFIVE har samlet 24 kalender-apps - helt nye og opdaterede gengangere. Åbn én om dagen og tjek, om den måske kunne gøre din julemåned en smule nemmere at tackle og komme igennem.

 

 

1. Tinkas juleeventyr 

Der er ingen vej udenom: Vær på forkant fra dag 1! Årets TV2-julekalender med egen app. Lav sjove videoklip og bliv en del af julens store interaktive musikvideo, Den store Juleduet 2017. Gratis til iOS og Android.

2 Too Good To Go

App, der kan giver dig billig jule- og overskudsmad - helt ned til 20 kr. - der ellers skulle smides ud. Bliv en del af Too Good To Go-familien og vær med til at bekæmpe madspild. Gratis til Android og iOS.

3 Xmas Radio

Svært ved at finde julens ørehængere? Fortvivl ikke: de er lige her - på Xmas Radio-app´en, der har rettet antennerne mod 80 stationer, der bestemt spiller også dit julehit igen og igen og ... Gratis til iOS og Android.

4. Kirakira+

En af øjeblikkets populæreste apps, der kan strø glitter over julemånedens fotos og videoer og får dem til at glimte og glitre festligt som juveler. Gratis til Android og iOS.

5 Christmas Photo Frame Editor

Design dine egne julekort, så ikke er øje er tørt - indrammet med festlige og stemningsfulde juletemaer: Juletræer og gran, julegaver, nisser en masse og meget-meget mere. Gratis til iOS og Android.

6 Wish

Billige julegaver - så er Wish-app´en bare lige sagen! Over 300 mio. personer over hele verden bruger Wish til at få deres indkøb 50-80 procent billigere end i deres indkøbscenter. Gratis til Android og iOS. 

 

7 The Christmas Gift List Lite

Handy app, der organiserer din jul og julemåned - med lister over dem, du skal give julegave i år, over gaver du skal købe og samtidig holde julebudgettet samt meget andet. Gratis til iPhone og iPad.
 

8 Restaurant 2 Night

Mangler du et last minute-tilbud til en julefrokost? Den danske R2N-app hjælper dig til et rigtig godt rabattilbud på et julebord straks i aften eller i morgen aften. Gratis til Android og iOS.
 

9 Julens ringetoner

Kan du ikke få julestemning nok, så er dette app´en for dig: Gratis juleringetoner til Android-mobilen med et væld af valgmuligheder - døgnets julesange, instrumental eller klassisk julemusik, julesange for børn.

10 Zadaa

Genbrugstøj i julegave? Så er Zadaa-app´en sagen: Skandinaviens hurtigst voksende secondhand mode-app, hvor du kan købe brugt tøj, brugte sko, tasker eller smykker. Gratis til Android og iOS.
 

11 Julemandens værksted

Spil til børn og barnelige sjæle: Hjælp julemanden i hans legendariske værksted med at få maskineriet til at fungere, så alle gaverne kan nå at blive færdige til tiden. Gratis til Android og iOS.

12 eTilbudsavis

Tid til at stille skarpt på julens madindkøb og gaveídéer til de bedste priser ...? Denne nyttige app viser vej til de bedste tilbud og genererer smarte indkøbs- og ønskelister. Gratis til Android og iOS. 

 

 

13 Xmas Emoji

Lad julehyggen brede sig. Her er over 115 jule-emojis, som du frit kan hente ned på mobilen og dele gavmildt ud af dem på dine sociale platforme. Gratis til iOS-platformen, men lignende apps findes til Android.

14 Fitbit

Midtvejs i alle julefrokosterne er det tid at gøre status - med denne app, der hjælper dig med at tøjle kalorierne, før næste julebord truer. Konkurrér med vennerne om at være mest aktiv. Gratis til Android og iOS.
 

15 Merry Christmas Card Maker

Julekortene skriver ikke sig selv ... men med denne app, falder inspirationen og ordene meget nemmere. Skræddersy dit eget kreative, sjove, stemningsfulde og helt personlige julekort. Gratis til iOS-platformen.
 

16 Moove

Når du skal sikkert hjem fra julefrokosten, så Moove - Danmarks nye smarte og effektive taxi-app, der kører uden taxameter, fordi du kender prisen på din tur på forhånd. Gratis til iOS og Android.

17 Christmas Movies Assistant

Lad jule- og familiehyggen brede sig i stuen med en god julefilm. App´en tilbyder over 100 kvalitets film af alle genrer - komedie, familie, musical, drama, animation, fantasi og mere. Gratis til Android.   
 

18 WeShare by MobilePay

Når caféregningen skal splittes, eller de fælles julegaveindkøb skal betales af flere, så er WeShare-app´en ideel at have ved hånden. Login med MobilePay eller telefonnummer. Gratis til iOS og Android. 

 

19 Christmas Bingo Santa's Gifts

Lidt stemningsfyldt tidsfordriv til ventetiden - app´en tilbyder et væld af juledekorationer, musik, animeret sne samt direkte social hotline til andre julebingo-entusiaster. Til Android og iOS.

20 Happy Helper

Mangler du endnu at få gjort julerent i krogene, så er Danmarks største platform for rengøringshjælp klar med en håndsrækning til 138 kr. i timen - du kan også tilbyde dig selv som rengøringshjælp. iOS og Android.

21 Christmas Recipes

Over 800 video-opskrifter med udførlig step by step-instruktion og tips til værtens bedste juleretter og kulinariske julebord. Gratis til Android, men flere tilsvarende apps findes til iOS.

22 Pling

Hvis du trænger til lidt kulørt afslapning og litteratur til juledagene, giver app´en dig adgang til over 30 Aller-ugeblade og magasiner til lav månedlig pris og første måned gratis. Gratis til iOS og Android.

23 Danske julesange

På høje tid at øve lidt på morgendagens juletræssange, så de sidder bedre i skabet end sidste år! Flere af sangene er indspillet instrumentalt, så de kan bruges rundt om træet. Gratis til Android og iOS.
 

24. Santa Tracker

Juleaftenens store underholdende app-hit for børn og voksne: Følg hele aftenen julemandens utrættelige færd rundt på den globale himmel - og måske lige hen til din by og dit hus. Gratis til iOS og Android.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo