Drop-in arbejdsstationer i stigende kurs under corona-genåbning

Drop-in arbejdsstationer i stigende kurs under corona-genåbning

29
mar
2021
Steen Uno
Drop-in kontorpladser og arbejdsstationer på dag-, uge- og månedsbasis ligger til at blive et stort hit for mange iværksættere, freelancere og kontorfolk under corona-genåbningen, tror globale udlejningseksperter.
29
mar
2021
Steen Uno


 

 

 

 
Corona-nedsmeltningen i 2020 tvang coworking-branchen i knæ. Udbydere over hele verden tabte på få måneder, i mange tilfælde uger, op til halvdelen af deres lejere, og antallet af nye lejeforespørgsler dykkede endnu mere.

Snesevis af lejere måtte lukke helt ned, andre valgte at nedskalere og gøre deres i forvejen kortfristede bindinger på tre måneder endnu kortere - til måneds- eller uge-abonnementer, ja, endog til blot dagspas.

Nu begynder det at lysne igen. I genåbningsfasen kan coworking-udlejere gå hen og blive en af erhvervsudlejnings-branchens helt store vindere.

Eksperter spår, at coworking-konceptets korte fleksible lejebindinger bliver et stort hit i takt med, at firmaer indfører permanent remote working, og kontorfolk forlader skrivebordene derhjemme for at genoptage de savnede sociale relationer i nyt post-corona afpasset regi.

Drop-in koncept 

Den nystartede svenske udbyder Places har netop lanceret sit første coworking drop-in, der tilbyder arbejdsstationer på dagsbasis til kontorfolk, som vil arbejde remote tæt på hjemmet, fordi de ikke har mulighed for at arbejde effektivt i privatboligen. 

"Virksomheder er i fuld gang med at omstille sig til tiden efter corona, hvor mange ansatte kan se fordele i at arbejde delvis hjemmefra, selv om mange af dem ikke adgang til tilfredsstillende arbejdsforhold. Det er her, at vi nu byder ind," siger Sorosh Sang, medstifter af Places.

 Eksperter tipper, at coworking-konceptets korte, fleksible lejebindinger kan blive et
stort hit under corona-genåbningen.
                                            Fotos: iconicoffices.ie  


 

Places har indrettet sit første, 220 m² store drop-in space med 35 arbejdsstationer i Stockholms store shopping- og erhvervsområde Sickla ved indgangen til City, og flere nye lokationer meldes på vej.  

Et drop-in dagspas bookes og købes i receptionen for 145 kr., mens et medlemsskab med fri drop-in adgang til det ny svenske kontorkoncept koster 1.450 kr. om måneden.   


Flexpladser

Herhjemme tilbyder en række hoteller - bl.a. Comwells nyopførte Nordhavn-hotel Copenhagen Portside i samarbejde med kontorhotelkæden ordnung - fleksibel udlejning af kontorpladser og faciliteter. 

Magasinet NINEtoFIVE har her udvalgt 12 coworking kontormiljøer, hvor det under corona-genåbningen er muligt at leje fleksible arbejdsstationer - og som kan findes netop nu bl.a. på Lokalebasen.dk

 

 

The House, Ryesgade 8, 8000 Aarhus C

Drop-in coworking space, byens flotteste, i nænsomt istandsat byhus på gågaden i hjertet af Aarhus. Vi har ingen faste pladser, men varierende arbejdszoner til dit skiftende humør, dine funktioner og behov. De forskellige arbejdsmiljøer giver dig friheden til at selv at vælge rammerne for din arbejdsdag.

● 1 dag: 150 kr./dag/ex moms
● Klippekort til 10 dage: 1.280 kr./10 dage/ex moms
● 1 måned: 1.150 kr./mdl./ex moms
● 3 måneder: 1.050 kr./mdl./ex moms
● 6 måneder: 950 kr./mdl./ex moms
● 12 måneder: 850 kr./mdl./ex moms - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

BLOXHUB Co-working, Bryghuspladsen 8, 1473 København K

Kontorpladser med central beliggenhed, udsigt over havnen, udsøgte omgivelser. Adgang til et stærkt fagligt netværk både internationalt og med de andre i kontorfællesskabet. Medlemskab giver adgang til sociale arrangementer samt andre aktiviteter, udviklingsprogrammer, og netværksfacilitering.  

● Flex desk: 2.550 kr./mdl./ex moms
● Flex+ desk: 4.800 kr./mdl./ex moms
● Dedicated desk: 3.600-6.575 kr./mdl./ex moms - bestil info-materiale på lejemålet 

 

 

Amalie6, Amaliegade 6, 1256 København K

Kontorfællesskab i et af byens mest eftertragtede citykvarterer ved Sankt Annæ Plads i hjertet af København tæt på Amalienborg, Nyhavn og Kgs. Nytorv. Her vil din virksomhed komme i godt selskab blandt førende konsulenthuse, advokater, finansrådgivere og erhvervsmæglere. 

● Flexplads fra 1.850 kr./mdl. ex moms
● Fast plads fra 3.600kr./mdl. ex moms
● Adresse & boardroom fra 970 kr./mdl. ex moms
● Adresseservice fra 505 kr./mdl. ex moms- bestil info-materiale på lejemålet

 

 

REBEL Work Space, Dampfærgevej 27-29, 5, 2100 København Ø

Coworking space med udsigt til Amerika Kaj, havnevand, lystbådehavn mellem City og Nordhavn. Et smukt gammelt, renoveret pakhus med alle moderne faciliteter. Som medlem får du adgang til et samarbejdsmiljø med events, plads til afslappede møder, brain storms, teamworking og relax mellem møder.     

● Skrivebordsplads: 3.000/mdl./ex moms
● Privat kontor: 3.500-5.000 kr./mdl./ex moms
● Business Club: 2.000 kr./mdl./ex moms - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Regus, Tuborg Boulevard 12, 2900 Hellerup

Smukke kontorer ved Tuborg Havn i hightech-bygning fra 2002 omgivet af internationale, anerkendte virksomheder inden for IT, forsikring, rådgivnings-, revisionsvirksomheder m.fl.. Vores netværk inkluderer mange af Danmarks mest succesfulde iværksættere, start-ups og etablerede virksomheder.   

● Fast kontorplads fra 2.490/mdl./ex moms
● Plads i lukket kontor fra 3.800 kr./mdl./ex moms - bestil info-materiale på lejemålet

 

  

Spaces, Ny Carlsberg Vej 80, 1760 Carlsberg Byen

Nyopført kontorhotel beliggende i den nye multifunktionelle Købke Hus-bygning med mange lyse og åbne områder incl. en fantastisk tagterrasse. Kontorhotellet stråler i hjertet af det historiske industridistrikt og med Carlsberg Station blot få minutter borte.

● Coworking-medlemskab: 610 kr./5 dage pr. md., 840 kr./10 dage pr. md., 1.310 kr./pr. person hele måneden
● Privat skrivebord i et delt kontor: Fra 3.000 kr./mdl./ex moms
● Privat kontor: Fra 3.100 kr./mdl./ex moms
● Mødelokaler: Fra 295 kr./time/ex moms - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

SOHO/NOHO Coworking, Flæsketorvet 68, 1711 København V

Unikke coworking og kontorlokaler i Kødbyen - stedet, hvor du kan skabe dit livsværk, mens vi giver dig de rigtige håndtag at trække i. Oplev hvad god energi, de rigtige faciliteter, ekstraordinær service og indretning kan gøre for dit næste møde, din kommende event, ja, for hele din virksomhed.

● Kontor: Fra 4.100 kr./mdl./ex moms
● Egen plads: Fra 3.600 kr./mdl./ex moms
● On-the-fly: Fra 1.500 kr./mdl./ex moms
● Virtuel: Fra 500 kr./mdl./ex moms
● Soho Nomads: 195 kr./mdl./ex moms - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Caspian Coworking, Svanevej 22, 2400 København NV

Tiptop nyistandsat, lille eksklusivt kontorhotel blot 350 m fra Nørrebro Metro-/S-togsstation, med fokus på etablerede virksomheder, der ønsker lækkert, dynamisk og hyggeligt miljø med andre ligesindede. Kvalitet i møblement, design og indretning, Al kontorbelysning fra Philips Hue m.v..  

Aktuelt ledige kontorlejemål:
● Kontorplads/arbejdsstation fra ca. 2.000 kr/mdl./ex moms - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Tower77, Vandtårnsvej 77, 2860 Søborg

Luksus kontorhotel med smuk udsigt over byen til nord og syd, Effektivt netværk af bus- og togforb. til City samt nem adgang til motorvejsnettet. Kom og oplev vores tagterrasse med loungemøbler, vores lækre lounge i stuen med cafe-stemning ved pejsen. Stort populært fitnesscenter i området. 

● Flyverplads: 1.995 kr./mdl./ex moms
● Kontor 2 personer: 5.980 kr./mdl./ex moms
● Kontor 3 personer: 8.980 kr./mdl./ex moms
● Kontor 4 personer: 11.200 kr./mdl./ex moms - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Comwell Cph Portside, ordnung, Alexandriagade 1, 2150 Nordhavn

Splinternyt kontorhotel på toppen af Comwells nyopførte og pulserende storbyhotel Copenhagen Portside, omgivet af vand og med en fabelagtig maritim havnestemning og bydende på et væld af unikke faciliteter incl. et serviceniveau i absolut topklasse. Alle penthouse-kontorpladser er ergonomisk indrettet.  

● All inclusive kontorplads/arbejdsstation fra 4.000 kr/mdl./ex moms - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Kontorhotel Teknikerbyen 5, 2830 Virum

Spændende flerbrugerhus med fleksible kontorpladser. Den originale ånd i Danmarks første erhvervspark anes stadig, fordi den oprindelige arkitektur er bevaret. Smukt beliggende i naturskønne omgivelser -  en rar arbejdsplads i det grønne tæt med walk & talk muligheder ved Mølleåen straks udenfor.

● 1-mands-kontor: 3.600 kr./mdl./ex moms - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

 

Framehouse, A.P. Møllers Allé 43B, 2791 Dragør

Kontorpladser, faciliteter, løsninger skræddersyet præcis til dine behov i arkitekttegnet, bæredygtigt kontorhus med stærkt erhvervsfællesskab. Unik indretning af kontorer, uformelle arbejdspladser, fælles loungeområder, mødelokaler og kantineområde/frokostordning/mødeforplejning til husets beboere og gæster.  

● Framemember/Flyverplads: 5.000 kr./mdl./ex moms
● Framedesk/eget bord: 3.600 kr./mdl./ex moms
● Framebox/eget space: 9.200 kr./mdl./ex moms
● Frameprivate/tilpasses behov: Fra 30.000 kr./mdl./ex moms - bestil info-materiale på lejemålet

 

Find flere drop-in coworking og kontorpladser i hele Danmark her
 Læs mere her:
Lokalguiden.se: Drop in-kontor i Sickla
Deskmag.com: How the Pandemic Is Affecting Coworking Spaces
Allwork.space: Key learnings from the flexible workspace industry in 2020
Israel21c.org: How co-work offices became the unexpected winners of Covid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo