arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Kedelsmedien ny

En kontorperle med historie og havnebus

10
nov
2015
Steen Uno
Movias gule havnebus sejler lige til døren, Operahuset ligger om hjørnet, og historien slår nærmest gnister ud af de rå rustikke murstensvægge samt lofter i Holmens spektakulære ´kontorperle´, Kedelsmedien fra 1887.
10
nov
2015
Steen Uno


Opført for den danske flåde for små 130 år siden til produktion af dampskibskedler fremstår Kedelsmedien fortsat som en af Holmens mest markante bygninger.

Da Søværnet i starten 1990’erne rømmede det meste af Holmen, blev den smukke ejendom i 1999 solgt til privat anvendelse som fredet - ikke mindst begrundet i den gamle fabrikshals store, markante indre rum.

Siden en nænsom restaurering og ombygning i 2007 har Kedelsmedien lagt hus til bl.a. den danske modekoncern IC Company og Arkitektskolen.

Nu er den charmerende kontorperle klar til at tage imod en ny lejer med rette sans og vision for at lade sig eksponere i de storladne, historiske rammer på Frederiksholm.


Kreativt arbejdsrum

”I sin fantastisk flotte, aktuelle udgave er Kedelsmedien nærmest som skræddersyet til kreativ virksomhed - til et design- eller arkitektfirma, et reklamebureau, en kommunikations-, grafisk eller lignende virksomhed, som søger et ganske særligt sted til virksomheden.

Bygningen præsenterer sig med et ganske unikt, stort arbejdsrum med 11 meter til loftet, seks meter høje vinder, tre nedhængte kontoretager og meget mere," siger erhvervsmægler Henning Kraaer.

               


Fra det oprindelige industrirum er bibeholdt en kraftig traverskran, der dengang kunne navigere i hele rummets længde og håndtere selv meget tunge maskindele.

Ved ombygningen er kranbanerne blevet anvendt til at bære tre kontoretager som hængende iøjnefaldende konstruktioner.


Fascinerende rumoplevelse

Disse nye nedhængte konstruktioner i den fredede bygning vil eventuelt kunne demonteres igen, hvis en ny lejer eksempelvis skulle ønske at benytte rummet til koncerter, udstillinger etc..

Men også i sin aktuelle ´kontorudgave´ er bygningens volumen og rumoplevelse fascinerende, ja, overvældende: Det optimale lysindfald fra de høje vinduer, den enkle stålkonstruktion, glasvæggene og de lydabsorberende rustikke lofter.

                 

 

"Den virksomhed, der prioriterer at flytte ind i Kedelsmedien på Holmen, vil få nogle fantastisk flotte, attraktive og først som sidst sjældent præsentable arbejdslokaler, hvor der virkelig er kræset for selv de allermindste detaljer.

"Og så kan man sejle på arbejde - enten med eget fartøj eller med havnebussen, der bringer én fra Holmen og over til Nyhavn i løbet af få minutter," siger Henning Kraaer.

Kedelsmediens 1.974 kvadratmeter rummer ud over stueetagens storrumskontor, store møderum og kantineområde med åbent køkken i åben forbindelse, en bred trappe til første sal og elevator til de øvre fashionable, højloftede kontorafsnit med rå synlige tagspærs-konstruktioner. ●

 

               

 

Se mere her om Kedelsmedien på Holmen:
Flere fotos af kontorlejemålet Kedelsmedien

 

 
<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.