Erhvervsparken blomstrer - tjek 10 danske business parker med plads til din virksomhed

Erhvervsparken blomstrer - tjek 10 danske business parker med plads til din virksomhed

18
dec
2018
Steen Uno
Den danske erhvervspark står i blomst. Overalt i landet spirer stadig nye erhvervsbyggerier op på udvalgte områder som oftest tæt på hovedfærdselsårer og målrettet til virksomheder med samme forretningsmæssige interesser.
18
dec
2018
Steen Uno

 

 

 

 

 

Med det aktuelle opsving i dansk erhvervsbyggeri skyder også stribevis af nye business- eller erhvervsparker op i alle størrelser og i alle hjørner af landet.

Teknikerbyen samlede i 1972 for første gang en række af kendte, højprofilerede ingeniør-, arkitekt- og øvrige rådgivnings-virksomheder i Virum nord for København, men først fra midten af 80´erne begyndte erhvervsparken for alvor at brede sig fra hovedstadens forstæder og videre ud i landet.

Finanskrisen satte en midlertidig dæmper på de store koordinerede byggerier, hvor erhvervsvirksomheder trives med at dyrke og udvikle forretningsmæssige synenergier.

Men netop nu er efterspørgslen på nye erhvervsparker større end nogensinde - med planlagte storbyggerier i bl.a. Brøndby, Næstved, Maribo, Odense, Tommerup, Kolding, Vejle, Brædstrup, Skanderborg, Viby J, Skive samt mange andre steder i landet.

Magasinet NINEtoFIVE har her udvalgt 10 spændende bud på attraktivt beliggende, moderne erhvervsparker, der netop nu udbydes på bl.a. Lokalebasen.dk:


 


Støberigade, Kbh. SV

Areal: 961-4.337 m²
Årlig leje pr. m² ex drift: 1.395 kr.
Årlig drift pr. m²: 337 kr.

Beliggende på Teglholmen, der huser en ræke store kendte virksomheder og statslige institutioner som TV2, Aalborg Universitet, Philips m.fl., i certificeret miljøvenligt og energieffektivt byggeri med attraktive kontorlokaler, vandudsigt, fælleskantine på ponton, ventilation og køling, fine p-forhold i kælderen samt meget kort afstand til motorvejsnettet.

 

 


Dandy Business Park, Vejle

Areal: 280-1.500 m²

Årlig leje pr. m² ex drift: 995-1.095 kr.
Årlig drift pr. m²: 195 kr.

Centralt og synligt placeret ved E45-motorvejen i Vejle Nord er Dandy Business Park under udvikling med allerede opførte samt planlagte moderne erhvervsbygninger - som Advice House, Green Tech House, Resilience House, Food Innovation House med flere - alle omgivet af flot natur og rekreative områder.

 

 


Skejby Erhvervspark

Areal: 371-4.242 m²

Årlig leje pr. m² ex drift: 1.150-1.300 kr.
Årlig drift pr. m²: 90 kr.

Beliggende i attraktivt område i rivende udvikling med kontorlejemål i mange størrelser, indbydende og smagfuldt indrettede lokaler, lækre faciliteter incl. fælles kantine, fitnesslokale, gratis parkering, Letbanen straks uden for døren samt kort afstand til motorvejs-nettet.

 

 


Teknikerbyen Virum

Areal: 500-12.000 m²
Årlig leje pr. m² ex drift: 1.100 kr.
Årlig drift pr. m²: 310 kr.

Beliggende tæt på off. transport, Helsingør-motorvejen, Kongevejen og Lyngbyvejen med nem adgang til Kbh. City, lufthavnen og Nordsjælland tilbyder Danmarks ældste erhvervspark effektive kontorlejemål med mulighed for domicil, fleksibel indretning efter lejers behov, op til 500 p-pladser m.v..

 


Kolding Company Park

Areal: 300-10.000 m²
Årlig leje pr. m² ex drift: 1.150 kr.
Årlig drift pr. m²: 131 kr.

Beliggende nord for Koldings bykerne, hvor motorvej 20 og E45 mødes, opføres femte Company House med alle primære faciliteter og funktioner som moderne virksomheder efterspørger, og som sikrer dynamik, rationalitet og effektiv udnyttelse af lokalerne samt hurtige forbindelser til Århus, Vejle, Fredericia, Esbjerg, Odense og Billund Lufthavn.

 

 


E20 Erhvervspark Odense

Areal: 8.000 m²
Årlig leje pr. m² ex drift:  -
Årlig drift pr. m²:  -

Beliggende i krydset Den Fynske Motorvej og Svendborgmotorvejen opføres E20 Erhvervspark som markant byport til Odense i et større område - samlingspunkt for nogle af landets største satsninger på forskning, uddannelse og velfærdsteknologi - uden grænser for bygningernes erhvervsmæssige anvendelse eller kombinationen af små og mellemstore virksomheder.

 

 


Videnpark Trekantområdet Fredericia

Areal: 9-57 m²

Årlig leje pr. m² ex drift: 1.915 kr.
Årlig drift pr. m²: 206 kr.

Centralt beliggende i Danmark få min. kørsel fra motorvejen tilbyder veletableret, fuldt serviceret erhvervshus moderne kontorlokaler med bemandet reception og en lang række øvrige serviceydelser inkluderet i huslejen samt fine muligheder for social og professionel networking.

 

 


CPH Business Park, Hvidovre

Areal: 6.000 m²

Årlig leje pr. m² ex drift: 775 kr.
Årlig drift pr. m²: 308 kr.

Beliggende direkte ved motorvejen og med 10 min. til Kbh. Lufthavn, rummer effektive kontorarealer med mulighed for individuel indretning på fleksible vilkår samt op til 4.000 m² i ét etageplan, designet til at danne rammer om en komfortabel arbejdsdag med masser af fælles faciliteter.

 

 


Skandinavisk Transport Center, Køge

Areal: 2.443-17.350 m²
Årlig leje pr. m² ex drift: 498-670 kr.
Årlig drift pr. m²: 43 kr.

Beliggende i det nyetablerede STC med kort afstand til Køge Bugt Motorvejen afkørsel 32 og 31b, moderne rummelige logistiklejemål til større lager-, transport- og fremstillingsvirksomhed, søjlefri lagerhaller, læsseramper med porte, 7,2 m frihøjde under betondrager og betongulv med bæreevne på min. 5 ton/m², kontor/mandskabsrum i flere af hallerne m.v..

 

 


Ferskvandscentret ErhvervsPark, Silkeborg

Areal: 300-10.000 m²
Årlig leje pr. m² ex drift: 1.150 kr.
Årlig drift pr. m²: 131 kr.

Beliggende i de smukkeste naturomgivelser et stenkast fra Gudenåen og Silkeborg søerne, ´all inclusive´ kontorlejemål i fleksible rammer og i varierende størrelser med alle moderne faciliteter samt adgang til møde- og konferencefaciliteter på Vejlsøhus Hotel & Konference-center.

                                                                            


 

Læs mere her:
Finans.dk: Nye erhvervsparker skyder op af den jyske muld
Ejendomswatch.dk: Interessen for erhvervsparker stiger
Cbre.dk: Fremtidens erhvervspark i Aarhus Syd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo