arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Business park top

Erhvervsparken blomstrer - tjek 10 danske business parker med plads til din virksomhed

18
dec
2018
Steen Uno
Den danske erhvervspark står i blomst. Overalt i landet spirer stadig nye erhvervsbyggerier op på udvalgte områder som oftest tæt på hovedfærdselsårer og målrettet til virksomheder med samme forretningsmæssige interesser.
18
dec
2018
Steen Uno

 

 

 

 

 

Med det aktuelle opsving i dansk erhvervsbyggeri skyder også stribevis af nye business- eller erhvervsparker op i alle størrelser og i alle hjørner af landet.

Teknikerbyen samlede i 1972 for første gang en række af kendte, højprofilerede ingeniør-, arkitekt- og øvrige rådgivnings-virksomheder i Virum nord for København, men først fra midten af 80´erne begyndte erhvervsparken for alvor at brede sig fra hovedstadens forstæder og videre ud i landet.

Finanskrisen satte en midlertidig dæmper på de store koordinerede byggerier, hvor erhvervsvirksomheder trives med at dyrke og udvikle forretningsmæssige synenergier.

Men netop nu er efterspørgslen på nye erhvervsparker større end nogensinde - med planlagte storbyggerier i bl.a. Brøndby, Næstved, Maribo, Odense, Tommerup, Kolding, Vejle, Brædstrup, Skanderborg, Viby J, Skive samt mange andre steder i landet.

Magasinet NINEtoFIVE har her udvalgt 10 spændende bud på attraktivt beliggende, moderne erhvervsparker, der netop nu udbydes på bl.a. Lokalebasen.dk:


 


Støberigade, Kbh. SV

Areal: 961-4.337 m²
Årlig leje pr. m² ex drift: 1.395 kr.
Årlig drift pr. m²: 337 kr.

Beliggende på Teglholmen, der huser en ræke store kendte virksomheder og statslige institutioner som TV2, Aalborg Universitet, Philips m.fl., i certificeret miljøvenligt og energieffektivt byggeri med attraktive kontorlokaler, vandudsigt, fælleskantine på ponton, ventilation og køling, fine p-forhold i kælderen samt meget kort afstand til motorvejsnettet.

 

 


Dandy Business Park, Vejle

Areal: 280-1.500 m²

Årlig leje pr. m² ex drift: 995-1.095 kr.
Årlig drift pr. m²: 195 kr.

Centralt og synligt placeret ved E45-motorvejen i Vejle Nord er Dandy Business Park under udvikling med allerede opførte samt planlagte moderne erhvervsbygninger - som Advice House, Green Tech House, Resilience House, Food Innovation House med flere - alle omgivet af flot natur og rekreative områder.

 

 


Skejby Erhvervspark

Areal: 371-4.242 m²

Årlig leje pr. m² ex drift: 1.150-1.300 kr.
Årlig drift pr. m²: 90 kr.

Beliggende i attraktivt område i rivende udvikling med kontorlejemål i mange størrelser, indbydende og smagfuldt indrettede lokaler, lækre faciliteter incl. fælles kantine, fitnesslokale, gratis parkering, Letbanen straks uden for døren samt kort afstand til motorvejs-nettet.

 

 


Teknikerbyen Virum

Areal: 500-12.000 m²
Årlig leje pr. m² ex drift: 1.100 kr.
Årlig drift pr. m²: 310 kr.

Beliggende tæt på off. transport, Helsingør-motorvejen, Kongevejen og Lyngbyvejen med nem adgang til Kbh. City, lufthavnen og Nordsjælland tilbyder Danmarks ældste erhvervspark effektive kontorlejemål med mulighed for domicil, fleksibel indretning efter lejers behov, op til 500 p-pladser m.v..

 


Kolding Company Park

Areal: 300-10.000 m²
Årlig leje pr. m² ex drift: 1.150 kr.
Årlig drift pr. m²: 131 kr.

Beliggende nord for Koldings bykerne, hvor motorvej 20 og E45 mødes, opføres femte Company House med alle primære faciliteter og funktioner som moderne virksomheder efterspørger, og som sikrer dynamik, rationalitet og effektiv udnyttelse af lokalerne samt hurtige forbindelser til Århus, Vejle, Fredericia, Esbjerg, Odense og Billund Lufthavn.

 

 


E20 Erhvervspark Odense

Areal: 8.000 m²
Årlig leje pr. m² ex drift:  -
Årlig drift pr. m²:  -

Beliggende i krydset Den Fynske Motorvej og Svendborgmotorvejen opføres E20 Erhvervspark som markant byport til Odense i et større område - samlingspunkt for nogle af landets største satsninger på forskning, uddannelse og velfærdsteknologi - uden grænser for bygningernes erhvervsmæssige anvendelse eller kombinationen af små og mellemstore virksomheder.

 

 


Videnpark Trekantområdet Fredericia

Areal: 9-57 m²

Årlig leje pr. m² ex drift: 1.915 kr.
Årlig drift pr. m²: 206 kr.

Centralt beliggende i Danmark få min. kørsel fra motorvejen tilbyder veletableret, fuldt serviceret erhvervshus moderne kontorlokaler med bemandet reception og en lang række øvrige serviceydelser inkluderet i huslejen samt fine muligheder for social og professionel networking.

 

 


CPH Business Park, Hvidovre

Areal: 6.000 m²

Årlig leje pr. m² ex drift: 775 kr.
Årlig drift pr. m²: 308 kr.

Beliggende direkte ved motorvejen og med 10 min. til Kbh. Lufthavn, rummer effektive kontorarealer med mulighed for individuel indretning på fleksible vilkår samt op til 4.000 m² i ét etageplan, designet til at danne rammer om en komfortabel arbejdsdag med masser af fælles faciliteter.

 

 


Skandinavisk Transport Center, Køge

Areal: 2.443-17.350 m²
Årlig leje pr. m² ex drift: 498-670 kr.
Årlig drift pr. m²: 43 kr.

Beliggende i det nyetablerede STC med kort afstand til Køge Bugt Motorvejen afkørsel 32 og 31b, moderne rummelige logistiklejemål til større lager-, transport- og fremstillingsvirksomhed, søjlefri lagerhaller, læsseramper med porte, 7,2 m frihøjde under betondrager og betongulv med bæreevne på min. 5 ton/m², kontor/mandskabsrum i flere af hallerne m.v..

 

 


Ferskvandscentret ErhvervsPark, Silkeborg

Areal: 300-10.000 m²
Årlig leje pr. m² ex drift: 1.150 kr.
Årlig drift pr. m²: 131 kr.

Beliggende i de smukkeste naturomgivelser et stenkast fra Gudenåen og Silkeborg søerne, ´all inclusive´ kontorlejemål i fleksible rammer og i varierende størrelser med alle moderne faciliteter samt adgang til møde- og konferencefaciliteter på Vejlsøhus Hotel & Konference-center.

                                                                            


 

Læs mere her:
Finans.dk: Nye erhvervsparker skyder op af den jyske muld
Ejendomswatch.dk: Interessen for erhvervsparker stiger
Cbre.dk: Fremtidens erhvervspark i Aarhus Syd
Lokalebasen.dk: Puster ny dimension, inspiration og tidsånd i Danmarks første erhvervspark

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.