arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Nyhed19aa reduced

Et kontor i kontoret: Her kan du finde arbejdsro

05
maj
2015
Steen Uno
Du kender det fra din egen arbejdsdag: Virksomhedens moderne kontorlandskab og sociale miljø har det med at give lige lovlig meget støj på linjen, når du skal koncentrere dig om dine vigtige oplæg. Den engelske designfirma OfficePOD har løsningen til dig og jer ...
05
maj
2015
Steen Uno
Arbejdsro er ikke kun blevet et buzzword, men også et "fremmedord" i adskillige virksomheder indrettet med kon-tormiljøer designet efter tidens hypede og splinternyeste standarder.

Stadig flere arbejdspladser af denne kategori har inden for de seneste år oprettet stillerum, hvor medarbejdere kan sætte sig ind, når de har brug for arbejdsro til fordybelse.

Den engelske virksomhed OfficePOD har specialiseret sig i kontordesigns med fokus på spændende kreative, fleksi-ble fri- og arbejdsrum.

OfficePOD´s "kontorhuler" er udstyret med et skrive- eller mødebord, reol og skabe til opbevaring, LED belysning, ventilation og aircondition samt vinduespersienner eller skodder.


Hjemmekontor

Ud over sine indoor-modeller har det engelske designfirma desuden stigende succces med at producere kontor-kabiner til udendørsbrug for eksempel i form af smarte hjemmekontorer - til baghaven.

"Vi er i stand til at designe og skræddersy netop den kontormodel, der sikrer din virksomhed mest mulig værdi af dine ansattes arbejdstid og indsats," tilbyder OfficePOD.

"Mange af vores kunder søger faciliteter, der kan inspirere kreative medarbejdere i form af rolige arbejdsrum eksempelvis placeret i områder af virksomheden, som ikke bruges til formålet til daglig - baggården, et lagerarel, en hengemt lyskasse og så videre."

OfficePOD har leveret kontorbokse og løsninger til en lang række forskellige virksomhedstyper som blandt andre skoler og hospitaler, til BBC og Google, samt til private kontorbrugere.


        

 

 
<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.