Et kontor i kontoret: Her kan du finde arbejdsro

Et kontor i kontoret: Her kan du finde arbejdsro

05
maj
2015
Steen Uno
Du kender det fra din egen arbejdsdag: Virksomhedens moderne kontorlandskab og sociale miljø har det med at give lige lovlig meget støj på linjen, når du skal koncentrere dig om dine vigtige oplæg. Den engelske designfirma OfficePOD har løsningen til dig og jer ...
05
maj
2015
Steen Uno




Arbejdsro er ikke kun blevet et buzzword, men også et "fremmedord" i adskillige virksomheder indrettet med kon-tormiljøer designet efter tidens hypede og splinternyeste standarder.

Stadig flere arbejdspladser af denne kategori har inden for de seneste år oprettet stillerum, hvor medarbejdere kan sætte sig ind, når de har brug for arbejdsro til fordybelse.

Den engelske virksomhed OfficePOD har specialiseret sig i kontordesigns med fokus på spændende kreative, fleksi-ble fri- og arbejdsrum.

OfficePOD´s "kontorhuler" er udstyret med et skrive- eller mødebord, reol og skabe til opbevaring, LED belysning, ventilation og aircondition samt vinduespersienner eller skodder.


Hjemmekontor

Ud over sine indoor-modeller har det engelske designfirma desuden stigende succces med at producere kontor-kabiner til udendørsbrug for eksempel i form af smarte hjemmekontorer - til baghaven.

"Vi er i stand til at designe og skræddersy netop den kontormodel, der sikrer din virksomhed mest mulig værdi af dine ansattes arbejdstid og indsats," tilbyder OfficePOD.

"Mange af vores kunder søger faciliteter, der kan inspirere kreative medarbejdere i form af rolige arbejdsrum eksempelvis placeret i områder af virksomheden, som ikke bruges til formålet til daglig - baggården, et lagerarel, en hengemt lyskasse og så videre."

OfficePOD har leveret kontorbokse og løsninger til en lang række forskellige virksomhedstyper som blandt andre skoler og hospitaler, til BBC og Google, samt til private kontorbrugere.


        

 

 
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo