Et kontor med 18 huller og højt til loftet

Et kontor med 18 huller og højt til loftet

03
nov
2015
Steen Uno
I et helt årti eller mere var han en af den danske sportsverdens allerstørste personligheder - Danmarks "Super-Brian". I moden alder af 50 år lever den tidl. sværvægts-verdensmester i dag som forretningsmand på den spanske Solkyst, hvor han bl.a. driver Brian Nielsen Golf.
03
nov
2015
Steen Uno

 


Op gennem 1990´erne var han en af Danmarks populæreste sportsstjerner - trak skyhøje tv-seertal og solgte i titusindvis af ekstra aviser, hver eneste gang han gik i ringen.

Som dansk sværvægtsverdensmester kulminerede "Super-Brians" eventyrlige boksekarriere med kampen i Parken mod selveste Mike Tyson tilbage i oktober 2001.

I dag nyder Brian Nielsen privat- og forretningslivet med sin familie i Calahonda på den sydspanske Solkyst, hvor han blandt andet har opbygget virksomhederne Brian Nielsen Golf og Brian Nielsen Bootcamps.

Her servicerer han hver måned danske turister, sports- og forretningsfolk, teambuilders, kursister samt mange flere, der flyver til Andalusien for at møde og blive betjent på den tidligere danske boksestjernes grønne kontor.

  
Vigtigste arbejdsredskab

"Vi har indrettet et lille travlt kontor hjemme i vores hus, men nogen "kontormand" bliver jeg sågu aldrig - så det er mest min kone Jeanette og vores uundværlige kontor-blæksprutte Lena, der sidder og regerer bag skrivebordet," siger Brian Nielsen til Magasinet NINEtoFIVE.

"Mit daglige kontor er grønt og har rigtig højt til loftet. Det er ude på de grønne goltbaner i den friske andalusiske luft og lune sol, at jeg klarer de fleste af forretningsopgaverne.

I øvrigt er og bli´r mit vigtigste arbejdsredskab jo dén her - der er ikke mange ting, som jeg ikke kan aftale, planlægge og ordne på mobilen," siger Super-Brian og langer sin uundværlige iPhone i vejret.
  


Den tidligere professionelle topbokser har sammen med Jeanette gennem hårdt stædigt arbejde nu for alvor fået familiefirmaet Brian Nielsen Golf til at blomstre.

Allerede nu bugner kalenderen for forårsmånederne med danske firma- og kundearrangementer, drenge-/pige-ture, men også rejseophold skræddersyet til den enkelte turist.

"Vores helt store hit er blevet skræddersyede månedsophold til solhungrende danskere og andre skandinaver samt nordeuropæere i vinterhalvåret med bil, bolig og golf," siger Brian Nielsen.


Investor-grund      

Sideløbende er Brian Nielsen i gang med at videreudvikle sin anden virksomhed Brian Nielsen Bootcamps, hvor han ud over mange sportsfolk også tiltrækker stadig flere forretningsmænd og kvinder til trænings- og en række andre intensive teambuildings-forløb.

Ud over sine to turisme-orienterede servicevirksomheder i Calahonda er Brian Nielsen også partner med sin svoger i den danske IT-virksomhed Powernet.


"Og så pusler jeg i min sparsomme fritid, når jeg ikke servicerer og guider vores kunder og samarbejdspartnere rundt på Solkystens 60-70 supergode golfbaner, også lidt på det spanske ejendomsmarked.

Jeg ejer noget jord hernede, som jeg har haft gemt lidt af vejen i kriseårene, men som nu ligger og venter på nogle måske danske investorer, der leder efter en større grund til at opføre et hotel, et boligkompleks eller måske noget helt tredje," siger Brian Nielsen.


Nyt bokseprojekt

"Jeg har en drøm om at være med til at opføre et sportshotel a la La Santa lignende noget heroppe i La Cala, som netop nu er i rivende udvikling.

Nåja, og så er der jo også dét med vores nye professionelle bokseprojekt hjemme i Danmark ...," tilføjer Super-Brian Nielsen.

Han refererer til sit endnu splinternye promotor-partnerskab med sin tidligere arbejdsgiver Mogens Palle - et initiativ, der skal bringe dansk profboksning tilbage på skinner, og den danske businessman på Solkysten tilbage til boksesporten 14 år efter Tyson-braget i Parken. ●

 My office is my castle …?
"Næh, overhovedet ikke - faktisk tværtimod! Jeanette og jeg har indrettet et mindre, men rygende travlt kontor hjemme i vores hus i Calahonda, hvor telefonerne ringer fra morgen til aften.

Det er dog fortrinsvis fruen og vores myreflittige kontor-allround´er Lena, der bruger kontoret til at lede og fordele arbejdet. Selv foretrækker jeg helt klart mit eget grønne kontor udenfor, hvor der er frisk luft og meget-meget højere til loftet ..."


Vigtige ting - personlige yndlingsting, gadgets og musts - i dit kontor?

"Mit eneste rigtig vigtige arbejdsredskab er min mobil, som jeg i løbet af dagen stort set kan klare alle mine forretninger på.

Der er for resten den fordel ved at have et hjemmekontor, at jeg ikke behøver at have fotos stående på skrivebordet af Jeanette og vores seks-årige tvillingepiger - de er jo for det meste lige rundt om hjørnet, og det er et rigtig herligt "frynsegode"!" 


Den bedste tid på kontoret?

"Jam´, det er jo især, når jeg drager ud om morgenen med dagens forventningsfulde gæster - det er altid lutter glade, positive mennesker med himmelhøjt humør. Det er smitter og ef faktisk helt enormt vanedannende at være sammen med andre glade folk ...!"


De bedste/største beslutninger, som du har truffet på dit kontor?

"Uha, det var vist en af de svære, Hjorting! Generelt tror jeg, at jeg tager stilling til og træffer langt de fleste af de store vigtige beslutninger i mit liv, når jeg trisser rundt derude på de store grønne græsplæner.

Det var også her, at tankerne om at etablere Brian Nielsen Golf i sin tid - for syv-otte år siden - for alvor modnede sig og endte med at skubbe idéerne frem til virkelighed. Det er også på golfbanen, at jeg i øjeblikket går og tænker idéer til vores nye bokseprojekt derhjemme, Danish Fight Night.com."


Sjoveste oplevelser på kontoret?

"Dem er der mange af hver eneste dag! Jeg husker en episode, hvor en kær gæst slog en bold så skævt ud, at den havnede få centimeter fra en af stedets anlagte søer.

Bolden lå så tilpas akavet, at golfspilleren - jeg nænner at sætte navn på ham - bad mig holde fast i ham, mens han lænede sig ud over søen for at vinkle sit vanskelige slag bedst mulig.

Han fik faktisk drejet et rigtig gudeslag, der ramte ind på green´en - men i samme øjeblik jeg slap ham, ramte han selv vandspejlet. Episoden var og udviklede sig virkelig endnu sjovere, end den måske lyder ..."


Når du lukker døren til dit kontor, …?

"Ja, så er jeg med garanti på vej ud af huset for at mødes med dagens golf- eller bootcamp-kunder enten ud på en af Costa del Sols mange fantastisk flotte superbaner eller i det topmoderne boksegym, som vi benytter.

Ude på golfbanerne er der heldigvis ikke nogen døre at lukke sig inde bagved. Skulle jeg en sjælden gang dumpe ned foran skrivebordet derhjemme, ku´ jeg ikke drømme om at smække døren i ...!" ● 

 

 

 

 

 

 
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo