arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Coiner artikel

Et trendy containerkontor på havnekajen

12
jul
2016
Steen Uno
Innovation, fascination, location - havnekaj og vand ligger straks neden for vinduet, udsigten over Øresund har panoramaformat, og de trendy kontorlokaler er centralt beliggende blot 10 minutter fra City-kernen. (Fotos: Arcgency m.fl.)
12
jul
2016
Steen Uno

 

   Skramlede, farvefattige containere har i årtier tjent som nødtørftige, men bekvemt transportable kontorer for bygge-og anlægsbranchen med mange flere. 

Foto

Nu har den ellers upåagtede bygningskategori fået en trendy upgrade på en mondæn parcel i den københavnske Nordhavn-metamorfose.

I et hjørne, der har fundet foreløbig nåde for den ny bydels entreprenante gravemaskiner, kraner og øvrige turbulens har et par spektakulære, alternative kontorbygninger set deres snit til at manifestere sig:

To spændende, fashionable kontorhuse - kreeret af 10 henh. 19 stablede, 15 år gamle udtjente skibscontainere ...


Unik beliggenhed

"Ud over de spektakulære kontorlokalers individuelle indretning falder firmaer for den unikke beliggenhed med det specielle lys, der findes i dette hjørne af Nordhavnen," siger Trine G. Kræmmergaard, Thor Stevnss Real Estate, der p.t. har op til 180 m² store - og endnu større - kontorer til leje bag den gamle Unionkul-lossekran på Skudehavnsvej.

"Vi kan nemlig tilbyde interesserede virksomheder alle de eksklusive kontorkvadratmeter på havnekajen, som de har behov for, da vi faktisk er i stand til at opføre endnu flere af disse spændende, kolossalt trendy cointainerhuse." 

Containerkontorerne på havnekajen udsprang i 2014 af et kreativt samarbejde mellem arkitekten Mads Møller, partner i Arcgency, og den københavnske projekt- og ejendomsudvikler Klaus Kastbjerg, der har udviklet en række af havnens gamle industribygninger til Svanemøllehavnens kendte hvide, Utzon-tegnede kontorhuse.

Arkitektfirmaet indrettede selv domicil i det 660 m² store Unionkul Stack I og fik kort tid efter designvirksomheden Seidenfaden som nabo, hvilket skabte basis for lynopførelsen af den omtrent dobbelt så store Stack 2 på 1.000 m².


Anderledes branding

Med fri udsigt til Svanemøllehavnen og Tuborg Havn appellerer det innovative kontormiljø i høj grad til de kreative brancher og til firmaer med øje for at brande sig via denne eksklusive Østerbro-lokation og dens herlighedsværdi.

Foto


"Jeg kan da meget vel se ellers såkaldt ´konservative´ firmaer som for eksempel forsikringsvirksomheder samt andre flytte ind i et containerhus, hvis målet er at brande sig på en ganske anderledes, interessant og synlig måde," siger Trine G. Kræmmergaard.               

Mens Stack I fremstår med et råt og industrielt look både out- og indoor, er der i Stack II kælet mere for en række designmæssige detaljer som en næsten skulpturel jerntrappegang, store panoramavinduer m.v..

De to trendy kontorbygninger i Nordhavn er gennemisolerede, skabt af 90 procent bæredygtige, genanvendelige materialer og lever med sine solceller på taget fuldt op til Bygningsreglement 2020 som uhyre energibesparende - med et energiforbrug på helt ned til blot 25 procent af normalforbruget.

"Denne interessante, dynamiske del af Nordhavn, der har front mod Svanemøllehavnen - Danmarks største lystbådehavn - skal først byudvikles om 10-15 år, men container-konstruktionerne er bygget, så de nemt og hurtigt kan skilles ad igen og opføres på en ny destination," pointerer Trine G. Kræmmergaard.

Containerhusene Stack I og II har adresse blot fem minutter til Svanemøllehavnens kendte Paustian-restaurant samt yderligere par minutters gang til Nordhavns kommende metrostation Orientkaj, som åbnes i 2019. ●

                   

 

              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                              

   
Se mere her om container-kontorhusene i Nordhavn: 

Magasinet

Magasinetkbh.dk: Containerhuset på havnen
Lokalebasen.dk: Containerhuset Stack II, Skudehavnsvej 1, 2150 Nordhavn
Thor Stevnss Real Estate: Containerhus for first-movers til anderledes kontor

 

 

 

 

 

 

 

 

  

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.