arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Messenger rooms

Facebook kalder til videomøde og fælles chat i Messenger Rooms

28
jul
2020
Steen Uno
Facebook har lanceret sin nye videochat-tjeneste Messenger Rooms, hvor man via Facebook, Instagram eller Messenger fremtidigt vil kunne invitere op til 50 deltagere sammen i et virtuelt møderum til en gratis videosnak.
28
jul
2020
Steen Uno


 

 

 

 

Forårets globale corona-nedlukning har motiveret virksomheder, medarbejdere og millioner af andre mennesker over hele verden til at søge efter effektive måder at kommunikere med hinanden på uden direkte personlig kontakt.

Facebook så sit snit til at opsøge pandemikrisens eksplosive behov, da man i april lancerede sin ny videochat-tjeneste Messenger Rooms, der skal tage konkurrencen op med markedets populæreste digitale video-møderum som Zoom, Skype, Teams, Meets m.fl..

Facebook er fortsat i fuld gang med at udbrede Messenger Rooms gradvis til alle sine tjenester - herunder også WhatsApp, Instagram og Portal - samt etapevis til det meste af verden.

"Vi har har gjort os ekstra umage med vores ny videochat-service, så vi kan undgå samme kritiske sikkerhedsproblemer, som har plaget andre tjenester," siger Facebook-stifter Mark Zuckerberg.    


Zoom-boom

Coronakrisen har betydet et gigantisk vækstboom for markedets mange videotjenester. Først som sidst har den amerikansk-udviklede app Zoom fra 2011 slået alle rekorder og har markeret sig som forårets mest download´ede app på Apple App Store.

Inden pandemi-udbruddet havde Zoom max. 56.000 globale downloads om dagen. I slutningen af marts passerede Zoom to millioner daglige downloads, og lige siden har den populære videomøde-tjeneste målt over 300 millioner daglige brugere over hele verden.


 


Messenger Rooms er nem at bruge og tilbyder sine brugere helt gratis anvendelse
af app´en uden nogen form for tidsbegrænsning.  

 


I kølvandet på de globale videomøde-apps rekordstore og fortsat voksende brugertal har eksperter fokuseret på de mange forskellige chat-tjenesters respekt for deres brugeres privatliv og sikkerhed.

Både Zoom og en række andre har fået travlt med at opgradere deres teknologier for at afhjælpe de værste fejl og mangler omkring den nødvendige beskyttelse af personlige oplysninger.


Gratis Rooms

Messenger Rooms har valgt at tilbyde sine brugere gratis anvendelse af den ny app uden nogen tidsbegrænsning. Til sammenligning kan Zoom bruges gratis i 40 minutter til videomøder med op til 100 deltagere.

Facebooks nye videochat-tjeneste giver ikke blot adgang til de 700 mio. brugere, der allerede benytter Messenger eller Facebooks WhatsApp til stemme- og videoopkald, men tillader desuden også at invitere deltagere, der ikke har Facebook-konti. 


 


Facebooks nye videomøde- og chat-tjeneste tillader også at invitere deltagere, der
ikke har oprettet Facebook-konti.

 

 

Facebook lover, at dets sikkerhedsteam vil gøre det svært for hackere at gætte dine Rooms-links ved at bruge strenge af tilfældige tegn med forskellige kombinationer af tal, symboler og bogstaver.

Dertil kommer, at Messenger Rooms giver brugerne mulighed for at sikkerheds-optimere deres videomøder og chats ved f.eks. at låse et Room, fjerne en deltager, til enhver tid at forlade et Room samt til at rapportere og blokere for andre brugere.  ●

 

 

 

Læs mere her:
Komputer.dk: Sådan holder du møde på nettet
Djoefbladet.dk: Sådan bliver dine digitale møder bedre
Cnet.com: Here's how to use Facebook's free new video chat app
Cnet.com: 10 free Zoom alternative apps for video chats

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.