arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Artikel facebook

Facebook klar til at gå i business-mode

11
feb
2016
Steen Uno
Efter et 12 måneder langt testforløb med 300 store verdensomspændende koncerner som Royal Bank of Scotland, Heineken og Club Med er Facebook klar til at rulle sin ny business-service ´Facebook at Work´ ud til alverdens virksomheder.
11
feb
2016
Steen Uno

  

 

Facebook´s professionelle version skal først og fremmest tage business-kampen op med LinkedIn, der for længst har manifesteret sin position world wide som ´erhvervslivets Facebook´.

Facebook at Work retter sig således mod din arbejdsplads´ samarbejdsrelationer og er stort set identisk med det sociale netværk, som du allerede kender - med Events, Groups, News Feed, Messenger, Notifications og Search.


"Jeg vil sige, at 95 procent af, hvad vi hidtil udviklet til Facebook, er også implementeret i Facebook at Work," siger Julien Codorniou, direktør for Facebooks global platform partnerships-afdeling.

Hvis din virksomhed fremover vil bruge Facebook at Work, skal alle medarbejdere oprette nye profiler. Din private Facebook-profil og din fremtidige Facebook at Work-profil vil således være skarpt adskilt.


Lukket univers

På din fremtidige Facebook at Work-profil, der skal oprettes centralt af en Facebook-ansvarlig i firmaet, vil du blive i stand til at kommunikere med dine arbejdskolleger. De ting, du vælger at dele, kan ene og alene ses og læses af dem i virksomhedens ny lukkede univers.

I forbindelse med lanceringen af den professionelle udgave har Facebook allerede præsenteret sine nødvendige apps til både iOS og Android.


Ud over sikkerheds- og analyse-værktøjer samt kundesupport kan virksomheder desuden vælge at abonnere på Facebook at Work´s ´premium services´, der kommer til at koste et mindre månedligt beløb per ansat.

Modsat LinkedIn tilbyder Facebook´s ny professionelle satsning sig som et funktionelt alternativ til din virksomheds måske allerede eksisterende internet.

"Facebook at Work giver din virksomheds ansatte mulighed for at samarbejde og dele deres idéer på en enkel måde - for eksempel ligesom franske Club Med, der har connect´ed alle sine medarbejdere world wide uanset tidszoner, sprog og kommunikations-enheder," siger Facebook-direktør Julien Codorniou. ●

 

Læs mere her om Facebook at Work:
How Facebook At Work Could Reshape Collaboration At The Office
Facebook at Work chief shares details on its new social enterprise too

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.