arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

News49a

Flot efterår: Lokalebasen øger ordretal med 7,5 procent

09
dec
2014
Steen Uno
Efter en sommer med store udfordringer er Danmarks store udlejningsportal tilbage i sporet og kan oven på nogle travle efterårsmåneder notere sig for en solid stigning på 7,5 procent i ordreantal.
09
dec
2014
Steen Uno

Hertil kommer, at antallet af sidevisninger på Lokalebasen.dk i løbet af efteråret 2014 har vist en mindre, men optimistisk stigning.

Den tilfredsstillende fremgang på Danmarks førende udlejningsportal for erhvervslejemål kommer oven på en hektisk sommer, hvor Lokalebasen først præsenterede sin ny designflade og herefter flyttede fra sin hidtidige kontorbase i Hellerup til et spændende nyindrettet domicil på Østerbro.

Implementeringen af den ny brugerflade afstedkom en række uventede tekniske udfordringer. Alligevel tøver Lokalebasens adm. direktør Jakob Dalhoff ikke med at tilskrive portalens synlige og let tilgængelige design en god del af æren for sin virksomheds trods alt positive efterår.


Ros fra brugerne 

"Vi har nu definitivt lagt sommerens tekniske bryderier bag os - vi har så at sige elimineret "børnesygdommene". På Lokalebasen nyder vi også godt af de spirende, optimistiske rørelser i erhvervslivet, der får virksomheder til at søge efter nye eller måske større erhvervslokaler.

Men først som sidst betragter jeg vores markante designmæssige relancering samt vores i dag solide markeds-position som bærende årsager til vores genvundne fremgang i dette efterår," siger Jakob Dalhoff.

Han tilføjer, at indtil flere interne brugerundersøgelser siden august har givet Lokalebasen.dks opdaterede look og funktionalitet ros og fine ord med på vejen.

Senest har søgeboksene på udlejningsportalens forside og større undersider fået yderligere et facelift på brugernes udtrykte ønsker og anvisninger.

Lokalebasen.dk planlægger hen over årsskiftet at søsætte endnu en række tiltag, der vil øge brugeres oplevelse, glæde og effekt ved at færdes og agere på Danmarks i dag førende søgebase for ledige erhvervslejemål.

  


 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.