Fremtidens tekstforfatter - her er de bedste AI content-generators netop nu

Fremtidens tekstforfatter - her er de bedste AI content-generators netop nu

18
apr
2023
Steen Uno
OpenAI´s nye tekstskriver ChatGPT har taget den digitale verden med storm, men markedet kan tilbyde en række andre effektive AI-tekstgeneratorer, der kan bidrage til din virksomheds daglige content marketing og chatbot-behov.
18
apr
2023
Steen Uno

 

 

 

 

 
Kunstig intelligens (AI) og algoritmer har allerede i en årrække automatiseret en del forretningsprocesser i bl.a. bygge- og medicinalindustrien samt systematiseret juridiske dokumenter, økonomiske analyser med videre. 

Nu kommer en ny opsigtsvækkende generation af AI-baserede softwares, der kan skabe kreativ samtaletekst, besvare spørgsmål, kopiere, udarbejde essays, fejlsøge koder og generere historier i løbet af ganske få sekunder.

Den ny chatbot betjener sig af kunstig intelligens, Natural Language Processing og Natural Language Understanding til at forstå og reagere på menneskelig tale.

Når en AI tekstgenerator fodres med stikord om et tekstemne, tone, længde etc., går softwaren lynhurtigt i gang med at scanne internettet, samle oplysninger, som den anser for relevante, og bruge Natural Language Processing til at genere et stykke content i løbet af få sekunder.


Efterspurgt

Ikke uventet står virksomheder klar til at omfavne den hypereffektive tekstgenerator, der kan give dem billig intelligent, digital kundeservice 24/7 og systematisere samt booste større engagement blandt deres kunder og brugere.

Ifølge en ny amerikansk undersøgelse benytter 33% af de responderende marketingfolk allerede i dag kunstig intelligens og maskinlærings-softwares til at generere content, fordi disse værktøjer er hurtigere og billigere end tekstforfattere. 

 



Den nye AI content-generator kan levere kreative udkast samt basis-content i store
mængder, men er ikke i stand til at ræsonnere, udlede, konkludere eller fortolke en
given kontekst.                                                                    Fotos: AIgeeked.com & iStock

 

"Det vil dog være helt forkert at tro, at disse nye teknologier kan erstatte og afløse din ansatte tekstforfatter. Det kan de endnu langtfra," siger Bernard May, direktør og grundlægger af Los Angeles-marketingbureauet National Positions.

"AI-generatorer er ikke i stand til at ræsonnere, udlede, korrelere, konkludere eller forstå din kontekst. Indtil videre kan vi bruge dem til at skitsere og levere kreative idéudkast samt producere basis-content i enorme mængder.

Men vi har først lige set de første spæde frø af AI content generation springe i blomst og kan nu spændt afvente, hvor det hele vokser hen herfra," understreger Barnard May. 


Blandt de bedste

Allerede i dag bugner markedet med hundredvis af AI tekstgeneratorer af skiftende rækkevidde og kvalitet, hvilket gør det til en jungle at navigere frem mellem og finde den helt rigtige til netop dit firmas formål.

Men her er effektive 10 content-softwares, som i globale undersøgelser igen og igen fremhæves og udpeges til at være blandt markedets p.t. allerbedste:

 

Jasper Ai

Markedets måske p,t, allerbedste overall AI tekst generator til at skrive originale tekster, sætninger, afsnit, overskrifter og annoncer m.v.. Udstyret med mere end 50 forskellige skriveskabeloner og kan generere content på over 25 sprog.
Pris: Starter Mode $29/md, Boss Mode $99/md.

 

Frase

Effektiv til content-optimering, designet til at hjælpe virksomheder med at reagere passende på kundens forventninger med fire funktioner, der giver virksomheder mulighed for at forvandle stikord til copywriting-tekster på rekordtid.
Pris: Solo $14,99/md, Basic $44,99/md, Team $114,99/md.

 

WriteSonic

AI tekstgenerator, der giver forfattere, iværksættere, bloggere med flere mulighed for lynhurtigt at skabe seo-optimeret content, annoncer, salgstekster, social media-indlæg, blogs, essays, emails, rapporter, e-bøger og meget mere.
Pris: Free Trial $0/md, Long-form $12,67/md, Custom Plan Team On request

 

CopyAI

Anerkendt som en af markedets mest avancerede AI-baserede content-platforme med flere end 90 robuste værktøjer og skabeloner, incl. otte specielt skræddersyet til at generere salgstekster i baseret på de populæreste skabeloner. 
Pris: Free $0/md, Pro $36/md, Enterprise On request

 

WordHero

Spild ikke tid på at skrive kladder om og om igen - indtast dit emne eller en idé til en overskrift og lad WordHero tage over og generere blogindlæg, hjemmeside-tekster, opslag på sociale medier, Facebook- og Google-annoncer m.v..
Pris: Pro $49/md, $348/år

 

Copysmith

Stærkt værktøj til at hjælpe virksomheder og e-handel med at skabe effektivt marketing-content på få minutter. Skriv og lancér SEO-fokuserede produktbeskrivelser, der slår konkurrenterne og konverterer til nye kunder på rekordtid.
Pris: Starter $19/md, Profesional $59/md, Start Up $299/md.

 

Scalenut

Ny platform med nem vej til oprettelse og distribution af tilpasset content. Rummer 40+ AI skabeloner incl. flere unikke funktioner, der skiller sig ud fra konkurrenter, f.eks. mulighed for at interagere direkte med content-skabere.    
Pris: Essential $23/md, Growth $47/md, Pro $89/md.

 

Hypotenuse AI

Funktionsdygtig AI content generator, der strømliner din skrive- og billed-genereringsproces fra idéer og stikord til hele kampagner. Ud over blogging-værktøjer leverer den freestyle-skrivning, overskriftsanalyse og korrekturlæsning.
Pris: Starter $24/md, Growth $49/md, Enterprise On request

 

Writer.com

Brancheførende AI tekstskrivnings-platform til at skabe originalt førsteklasses content til din virksomhed. Med Writer kan du nemt skabe virkningsfuldt tekstindhold. Hjælper med at skalere firmaets content uden at devaluere jeres brand.
Pris: Free trial $0/14-day, Team $18/md/bruger, Enterprise On request

 

Rytr

Kombinerer AI med Natural Language Processing, der tilsammen giver den nøjagtighed og ekspertise, der får dine ord til at skinne. Scanner tusindvis af artikler, noter og dokumenter for at generere fantastiske resultater på ingen tid.
Pris: Free plan $0/md, Saver plan $9/md, Unlimited plan $29/md.
 

 

Læs mere her:
Aioversigt.dk: Den mest komplette AI tools liste
Aigeeked.com: 23 Best AI Text Generator Tools For 2023
Forbes.com: How marketers can use AI for content generation in 2023

Forbes.com: AI content generation won’t replace humans, it will make them more powerful 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo