Google Streetview – Lad online brugere komme 'indenfor'

Google Streetview – Lad online brugere komme 'indenfor'

19
jan
2016
Anne-Kathrine Utzon
Med levende, virtuelle ture fra Google kan I lade online brugere komme indenfor i jeres butik eller kontor – og ikke mindst kan I med stor sandsynlighed optimere jeres SEO.
19
jan
2016
Anne-Kathrine Utzon

                     

Byline

 

 

 


Verdens største søgemaskine giver nu folk mulighed for at gå på online
opdagelse i stræder, butikker, restauranter, kontorer samt ejendomme
med ny feature kaldet 'Google Streetview'. 

Den nye feature giver internetbrugere mulighed for at udforske steder
via billeder i 360 grader.

I de virtuelle ture navigerer man rundt via pile, hvilket skaber følelse
af fysisk tilstedeværelse og giver dermed en realistisk fornemmelse af
stedet.  

Google Street View – et brandingsværktøj 

En ud af otte søger information på nettet, før de foretager et køb. Det viser sidste års analyse fra FDIH (Foreningen for Dansk Internethandel), der har gennemført omfattende analyser af danskernes handel på internettet.

Det stiller et krav til, at virksomheder giver den nødvendige information om den vare eller service, de udbyder. 

2fresh google street view

Er du fx ejer af en restaurant eller butik, kan du ved en online, virtuel tur lade dine kunder såvel som potentielle kunder 'komme indenfor' og give dem en flot præsentation af dit sted, lige dér hvor de er via deres smartphone, Ipad m.m. Du kan derved vise din forretning frem til mange flere end blot dem, der går forbi til daglig.   

Har du et kreativt, specielt kontor, som du ønsker at vise frem? Så kan du ligeledes benytte din virtuelle tur som et brandingsværktøj, da du kan implementere turen på din hjemmeside og ydermere dele den på sociale medier for at opnå en højere eksponeringsværdi. 

Den virtuelle tur fra Google vises desuden i henholdsvis Googles resultatside, Google+, Google Maps, Google Street View.


Se eksempel på virtuel tur skudt af Lokalebasens fotograf, Matt Marsch: 2fresh på Østerbro

 

Større synlighed på Google

Chistian SEO

Er du online via en hjemmeside eller webshop, så kan en virtuel tur fra Google højt sandsynligt også være en måde hvorpå, du kan styrke din position på Google. Det betyder altså, at der er større chance for, at kunder såvel som potentielle kunder finder jer på Google, når de søger efter det, I tilbyder. 

 ”Vi ved fra diverse studier, at billeder optimerer synligheden af ens 'Google My Business' profiler. Vi ved mindre om Google Business View, men det tyder kraftigt på, at det har en effekt.

Det er ikke noget, der skyder dig fra bunden til toppen i Google, men det kan sagtens resultere i mere synlighed – specielt nu hvor Google kigger mere og mere på brugeroplevelse og user metrics,” siger Christian Højbo Møller, SEO Manager hos GroupM.

 

Er du interesseret i Google Street View? 

Lokalebasen.dk's nye fotograf, Matt Marsch fra London, har et Google-certifikat og erfaring med at skyde virtuelle ture af ejendomme, kontorer, butikker m.m.

Matt

Der er dog tre ting, der kræves for at kunne få en virtuel tur:

  • Bygningen skal 1) have en registreret virksomhed tilknyttet adressen, 2) en Google+ med den korrekte adresse og 3) være placeret på Google Maps.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du et godt tilbud på en virtuel tur? Så kan du altid kontakte vores Google-fotograf på 7020 0814 eller mm@lokalebasen.dk. Kan du ikke opfylde de krav, så kører vi også en anden teknik, så du kan få virtuelle ture af dine ledige lejemål. NINEtoFIVE decemberLæs mere om Google Street View:
Google Street View
Googles vidunderbarn er nået til Danmark


 

 

 

 

 

 

 
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo