arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Golftopfoto reduced

Grøn networking - Lintrup & Norgart kalder til DM i firmagolf 2017

11
apr
2017
Steen Uno
Igen i år i værtsrollen inviterer den københavnske erhvervsmægler til Lintrup & Norgart Open, DM i firmagolf 2017, der har premiererunde 11. maj i The Scandinavian Golf Club i Farum og finaleslutspil 29. september i Korsør.
11
apr
2017
Steen Uno


 

 

 


Golfbanen er den korteste afstand mellem to moderne netværkende virksomheder ...

Med lettere omskrivning af salig Viktor Borges kloge livsvisdom liner den storkøbenhavnske erhvervsmægler Lintrup & Norgart igen i år op til et storstilet DM-arrangement i firmagolf.

I samarbejde med golfarrangøren Green Time spilles Lintrup & Norgart Open 2017 som holdturnering for to-mands firmahold, hvor de to spilleres score for hvert hul lægges sammen til holdets resultat (four-ball aggregate).

"Flere amerikanske undersøgelser har fastslået, at golf er fantastisk velegnet som konstruktivt forbindelsesled til nye kunder. Ja, faktisk kan ingen anden One-to-One situation med en kunde måle sig med en golfrunde målt på ROI.

Derfor glæder vi os til påny at påtage os værtsrollen ved vores landsdækkende firmagolf-event," siger Stig Lintrup, CEO og partner hos Lintrup & Norgart.


Finale i Portugal

Lintrup & Norgart Open 2017 afvikles i løbet af sommeren over seks turneringer i hele landet med landsfinale fredag 29. september på Korsør Golfklub.

De tre bedste to-mands-hold vinder en firedages-tur og kvalificerer sig til næste vinters store internationale slutspil for firmahold i Portugal.

 Sidste års glade firma-danmarksmestre og vindere af Lintrup & Norgarts spændende
finalerejse til Malaysia. I år vil de tre bedste to-mands-hold kvalificere sig til det store
internationale finaleslutspil i Portugal. 

 

"Alle, som er medlem af en klub under Dansk Golf Union eller en tilsvarende udenlandsk organisation og har max. handicap 36, kan deltage i vores danmarksmesterskab.

Adskillige af vores deltagere tilmelder både sig selv samt en udvalgt kunde fra en anden virksomhed. Man kan sagtens tilmelde sit eller sine to-mandshold til flere af vores seks indledende afdelinger," pointerer Stig Lintrup.


Pæne præmier

Forud for hver turnering, der afvikles som gunstart, serveres lækkert morgenbord, undervejs er der baneforplejning med sandwich etc., og hver turnering afsluttes med netværksfrokost samt præmieoverrækkelse.

Ud over startgaver fra sponsorerne og ekstrapræmier blandt andet i form af ´nærmest pinden´ udlover Lintrup & Norgart Open som årets hole-in-one præmie (første spiller) et Infinity-smykke designet af Katerina Pitzner af 18 karat guld og brillanter til en værdi af 26.000 kr.. ●

 

 

Læs mere her:
Lintrup & Norgart Open 2017

 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.