Grøn networking - Lintrup & Norgart kalder til DM i firmagolf 2017

Grøn networking - Lintrup & Norgart kalder til DM i firmagolf 2017

11
apr
2017
Steen Uno
Igen i år i værtsrollen inviterer den københavnske erhvervsmægler til Lintrup & Norgart Open, DM i firmagolf 2017, der har premiererunde 11. maj i The Scandinavian Golf Club i Farum og finaleslutspil 29. september i Korsør.
11
apr
2017
Steen Uno


 

 

 


Golfbanen er den korteste afstand mellem to moderne netværkende virksomheder ...

Med lettere omskrivning af salig Viktor Borges kloge livsvisdom liner den storkøbenhavnske erhvervsmægler Lintrup & Norgart igen i år op til et storstilet DM-arrangement i firmagolf.

I samarbejde med golfarrangøren Green Time spilles Lintrup & Norgart Open 2017 som holdturnering for to-mands firmahold, hvor de to spilleres score for hvert hul lægges sammen til holdets resultat (four-ball aggregate).

"Flere amerikanske undersøgelser har fastslået, at golf er fantastisk velegnet som konstruktivt forbindelsesled til nye kunder. Ja, faktisk kan ingen anden One-to-One situation med en kunde måle sig med en golfrunde målt på ROI.

Derfor glæder vi os til påny at påtage os værtsrollen ved vores landsdækkende firmagolf-event," siger Stig Lintrup, CEO og partner hos Lintrup & Norgart.


Finale i Portugal

Lintrup & Norgart Open 2017 afvikles i løbet af sommeren over seks turneringer i hele landet med landsfinale fredag 29. september på Korsør Golfklub.

De tre bedste to-mands-hold vinder en firedages-tur og kvalificerer sig til næste vinters store internationale slutspil for firmahold i Portugal.

 Sidste års glade firma-danmarksmestre og vindere af Lintrup & Norgarts spændende
finalerejse til Malaysia. I år vil de tre bedste to-mands-hold kvalificere sig til det store
internationale finaleslutspil i Portugal. 

 

"Alle, som er medlem af en klub under Dansk Golf Union eller en tilsvarende udenlandsk organisation og har max. handicap 36, kan deltage i vores danmarksmesterskab.

Adskillige af vores deltagere tilmelder både sig selv samt en udvalgt kunde fra en anden virksomhed. Man kan sagtens tilmelde sit eller sine to-mandshold til flere af vores seks indledende afdelinger," pointerer Stig Lintrup.


Pæne præmier

Forud for hver turnering, der afvikles som gunstart, serveres lækkert morgenbord, undervejs er der baneforplejning med sandwich etc., og hver turnering afsluttes med netværksfrokost samt præmieoverrækkelse.

Ud over startgaver fra sponsorerne og ekstrapræmier blandt andet i form af ´nærmest pinden´ udlover Lintrup & Norgart Open som årets hole-in-one præmie (første spiller) et Infinity-smykke designet af Katerina Pitzner af 18 karat guld og brillanter til en værdi af 26.000 kr.. ●

 

 

Læs mere her:
Lintrup & Norgart Open 2017

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo