Han skal hjælpe Lokalebasen.dk ud i verden

Han skal hjælpe Lokalebasen.dk ud i verden

25
apr
2016
Steen Uno
Under rubrikken ´Ejendomprofilen´ sætter Berlingske Business Ejendomme aktuel fokus på Lokalebasen.dks ny bestyrelsesformand Jesper Larsen.
25
apr
2016
Steen Uno


Byline

 

 

 

"At være bestyrelsesformand er den gamle autoritære rolle, mens bestyrelseslederen tager udgangspunkt i, at bestyrelsen er et team."

Sådan siger Lokalebasen.dks nytiltrådte bestyrelsesleder Jesper Larsen til Berlingskes tillæg Business Ejendomme.

Under rubrikken ´Ejendomprofilen´ fortæller den erfarne danske erhvervsprofil om sine bevæggrunde for at engagere sig i ikke mindst den internationale udvikling af Lokalebasen.dk.

"Lokalebasen.dk har indtil nu udviklet sig meget positivt, og nu står vi med nogle vækstplaner, som jeg mener at kunne bidrage til i henseende til udvikling af forretningen og i henseende at professionalisere både selve Lokalebasen.dk og bestyrelsesarbejdet.

I den nye bestyrelse skal vi for eksempel se på risikovurdering og strategiarbejde, og det er ting, som jeg har arbejdet en hel del med gennem tiden,” siger Jesper Larsen til Business Ejendomme.

Lokalebasen.dk ejes 100 procent af udlejningsportalens grundlægger Jakob Dalhoff, der også er adm. direktør i virksomheden.

"Bestyrelsen er jo den øverste, besluttende myndighed i relation til drift og strategi i et selskab. Vi skal således tage stilling til primært strategi og forretningsudvikling, men vi skal selvfølgelig også følge op om de mere formelle ting, som budgetter og økonomisk udvikling," understreger Jesper Larsen.

 


 

Læs hele artiklen i Berlingske Business Ejendomme her

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo