arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Story9 for reduced

Her er mit kontor: Personligt og hyggeligt uden at være tutte-nuttet

10
mar
2015
Steen Uno
Tidligere EU-klimakommissær Connie Hedegaard fortæller om sine krav til indretning af den skiftende karrieres mange kontorrum. (Foto: Klaus Holsting)
10
mar
2015
Steen Uno

 


My office is my castle …?
”Nej, det er det bestemt ikke - det bli´r mit kontor så afgjort aldrig! Det er mit hjem i Hellerup samt
mit sommerhus i Sverige, der er og bliver ”my castles”. Det er her, at jeg kan slappe af fra alle klima-
og andre storpolitiske problemstillinger, hvor jeg kan koble fuldkommen af oven på en tit 60-70-80
timers lang arbejdsuge  …”

Dine vigtigste personlige ting, når du skal indrette et nyt kontor?
”Gadgets og nyeste it går jeg ikke så forfærdelig meget op i. Også i Bruxelles har jeg lagt vægt på at
indrette et lyst, rart og grønt kontorrum, der signalerer den rette portion personlighed og ”hygge”,
uden at det på den anden side går hen og bliver for tutte-nuttet. Jeg sværger meget til dansk samt
nordisk design og lægger vægt på at arbejde i omgivelser, hvor man virkelig har lyst til at opholde
sig i så mange timer om ugen.”

Den bedste tid på dit kontor?
”Jam´, det er så klart sidst på dagen, hvor jeg er kommet tilbage fra mine møder og øvrige dagsordener – hvor jeg kan sætte mig og samle trådene op sammen med sine nærmeste medarbejdere og herefter begynde at kigge frem mod næste dags program.”

De bedste/største beslutninger, som du har truffet på dit kontor?
”Den dag sidste vinter, da jeg sad ved skrivebordet med vores nye 2030 energi- og klimaudspil – det ser jeg faktisk tilbage på som et af mine rigtig store øjeblikke som kommissær. Før det rummede EUs klima- og energipolitik kun mål for 2020 og for 2050. Med 2030-planen binder vi EU-landene til en langsigtet grøn omstilling, som kan skabe arbejdspladser, styrke konkurrenceevnen og bringe EU frem i forreste linje i kampen mod klimaforandringerne.”

Sjoveste oplevelser på dit kontor?
”Sjove oplevelser? Dem har jeg da rigtig mange af i løbet af sådan en lang arbejdsuge i Bruxelles. Men en virkelig sjov én …? Tjah, bum-bum, så skal jeg lige tænke mig lidt om … (…, …, …, …) Øh, må jeg ikke lige ha´ lov til at vende tilbage med sådan et eksempel …”

Når du lukker døren til dit kontor, så …?
”Nej, jeg smider mig aldrig på sofaen og napper en lur! Faktisk lukker jeg kun meget sjældent døren til mit kontor sådan for alvor. Hvis jeg sidder og taler fortroligt med en politiker eller andre folk, så kan naturligvis ikke sådan bare brase ind på mit kontor. Men ellers står min dør åben stort set hele tiden. Hvis jeg skal læse noget rigtig tungt stof, har jeg gjort mig det for vane at tage det hjem fra kontoret.” ●


 

 
<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.