Hjemmekontor på farten - kør ud og giv coronakrisen baghjul

Hjemmekontor på farten - kør ud og giv coronakrisen baghjul

18
feb
2021
Steen Uno
Corona-træt og trist efter et langt års kontorarbejde hjemmefra? Nu er Nissan klar til at rulle dit hjemmekontor i møde med sin nylancerede NV350 Caravan Office Pod - som skabt til at give din coronakrise baghjul ...
18
feb
2021
Steen Uno


 

 

 


Læg hjemmekontoret bag dig - kør ud i det blå og giv coronakrisen baghjul i Nissans nye rullende kontor-caravan, der i januar blev præsenteret på biludstilling.  

Nissans office pod på hjul er indrettet i en model NV350 Caravan, hvor et kontormodul med skrivebord, stol samt kaffemaskine glider lydløst ud af bagenden med et enkelt tryk på din mobiltelefon.  

Når det er tid til kaffepause, stepper du nemt og bekvemt op til den indbydende tagterrasse med både liggestol og en stor parasol.

Nissans smarte rullende workstation er som skabt til at sætte punktum på dit trivielle kontorarbejde derhjemmefra - den kan i stedet blive dit startskud til working from anywhere ...     


Corona-fatigue

Verden over har tusindvis af kontoransatte arbejdet på hjemmekontoret siden marts sidste år. De isolerede rammer har hen ad vejen fået mange til at savne social inspiration, spirit og mentalt overskud.  

Eksperter på stribe råder corona-trætte hjemmearbejdende kontorfolk til at bryde de mange monotone timer foran pc´en med løbe- eller spadsereture og så mange breaks ude i naturen som muligt.


 N
issans rullende workplace pod er indrettet i en model NV350 Caravan, der skyder
et kontormodul med skrivebord, stol og kaffemaskine ud af bagenden med et tryk
på din mobiltelefon.

 


"Forskning tyder på, at det at holde sin pause i naturen kan have en særlig god effekt på opmærksomhedsevnen. Så planlæg en gåtur i løbet af dagen, sæt dig ud på din altan eller terrasse og drik en kop kaffe," lyder et af mange velmenende råd.

Nu giver Nissan dig tilbuddet om at tage hele dit hjemmekontor med ud i naturen, men mere end det: At flytte det omkring i det fri ligeså langt og så længe, du orker ... 


På hjul?

Nissans rullende workplace pod-koncept blev første gang vist frem og luftet på den virtuelle Tokyo Auto Salon 2021 biludstilling midt i januar.  

Endnu befinder det indbydende hjemmekontor sig på idéstadiet, mens den japanske bilkoncern undersøger, hvor-vidt der er den fornødne internationale interesse og grobund for at sætte konceptet på hjul samt i produktion.  ●


 Tusindvis af kontorfolk, der har arbejdet hjemmefra siden marts sidste år, er ramt af
corona-træthed og tørster efter at se andet og mere end hjemmekontorets vægge
- måske i Nissans rullende kontorkoncept ...                                  

 

  

Læs mere her:
Youtube.com: Nissan Office Pod Van - the Ultimate Mobile Office
Cnn.com: Nissan's 'office pod' imagines a new kind of remote working
Forbes.com: How to successfully conquer working-from-home fatigue

Dailymail.co.uk: The amazing Nissan 'business' van that comes with a built-in office 

 

 

 

  


 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo