arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Black friday lang k  reduced

Hvad er det fysiske behov for butikker på Black Friday?

09
nov
2017
Rasmus Schlosser
Hvis vi ikke havde internettet, hvor mange m2 skulle de største danske webshops så bruge, for at have plads til alle deres kunder på Black Friday? Og ikke mindst, hvad ville disse store lokaler koste?
09
nov
2017
Rasmus Schlosser

Black Friday er den helt store shopping dag, ikke kun i Danmark men også i resten af verden, USA især, hvor kunder og butikker mødes i et virvar af tilbud og ikke mindst et hav af mennesker, der er ude for at spare penge.

Hvis du ikke kender til Black Friday, så får du lige lidt forhistorie her.

I USA, hvor Black Friday kommer fra, er det dagen efter Thanksgiving, der falder den 4. torsdag i November, hvor Amerikanerne traditionen tro, efter det store Thanksgiving måltid har stilt sig i kø hos de store indkøbscentre, hvor tilbudene starter ved midnat. Dette har ligeledes været startskuddet på julehandlen i mange år.

Samtidig med internettets udbredelse, har Black Friday sat sig hårdt på markedet i butikker verden over, hvor kunderne sidder i kø ved computeren ved midnat og venter på at se de mange spændende tilbud, hvor de kan spare penge, eller købe julegaver til venner og familie.

Black-Friday.sale har i den forbindelse undersøgt hvor meget de besøgende i online butikkerne ville fylde og ikke mindst koste i husleje for forretningerne, hvis de skulle stå fysisk i butikkens lokaler.

Baseret på tal fra Lokalebasen.dk har de undersøgt 11 af de største online forretningers pladsforbrug, hvis de mange tusinde besøgende skulle stå skulder mod skuler, i kampen om de bedste tilbud.

Tager man alle de besøgende fra Elgiganten, der topper listen over besøg, skal man bruge et areal på størrelse med Tivoli i København, for at holde på de mange mennesker, hvilket ville koste mere end 119 millioner kroner i husleje, om måneden, i den dyre ende af strøget.

 

 
<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.