Ikke det rene pip: Bæredygtigt kontormodul produceret i pap

Ikke det rene pip: Bæredygtigt kontormodul produceret i pap

31
okt
2018
Steen Uno
Er din virksomhed i aktuel bekneb for kontorplads eller måske et fancy mødelokale udendørs? Så kunne løsningen være en bæredygtig, hollandsk fabrikeret kontorpavillion i enkle sektioner produceret i pap.
31
okt
2018
Steen Uno

 

 

 

 

 

Her er kontorpavillonen, som du nemt, forholdsvis billigt og absolut bæredygtigt kan placere på virksomhedens udeareal, hvis jeres kontorarealer indendøre er blevet for trange.

Wikkelhouse (paphus på hollandsk) er udviklet af designfirmaet Fiction Factory i Amsterdam og består af moduler bygget på en indvendig ramme af krydsfinér beklædt med 24 lag bølgepap samt klimaskærm.

Papkontoret, der kan bruges både midleritidigt og permanent, koster 30.000 euro for tre moduler incl. levering og opsætning. Ekstra moduler kan tilkøbes fra 3.900 euro, og huset kan forlænges i det uendelige.

Hvert enkelt modul er 4,6 m bred, 1,2 m dyb og vejer 500 kilo. Modulerne monteres på stedet i løbet af en dag og leveres foreløbig i Holland, Belgien, Luxembourg, Frankrig, Tyskland, England og Danmark. 


Modulbyggeri i opsving

Modulbyggerier har i årene efter finanskrisen oplevet et stort internationalt opsving. Moduler lader sig nemt og bekvemt producere indendørs, i kreative skræddersyede designs og til alle slags formål - kontorlokaler, lejlighedsbyggeri, skoler, sygehuse, hoteller m.v..

Præfabrikerede moduler til privatbyggerier kan produceres og sammensættes til unikke former, f. eks. femkantede huse, ligesom de er i stand til at tage indgående hensyn til omgivelser, natur, miljø etc..

Din fremtidige Wikkelhouse-kontorpavillon består af 100 procent genanvendelige materialer, som ifølge Fiction Factory vil kunne holde i minimum 50, måske helt op til 100 år.  ●   


        

 


Læs mere her:
Wikkelhouse.com: A sustainable house for you 

Fictionfactory.nl: Wikkelhouse - Innovative living and working space

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo