arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Papkontor 1

Ikke det rene pip: Bæredygtigt kontormodul produceret i pap

31
okt
2018
Steen Uno
Er din virksomhed i aktuel bekneb for kontorplads eller måske et fancy mødelokale udendørs? Så kunne løsningen være en bæredygtig, hollandsk fabrikeret kontorpavillion i enkle sektioner produceret i pap.
31
okt
2018
Steen Uno

 

 

 

 

 

Her er kontorpavillonen, som du nemt, forholdsvis billigt og absolut bæredygtigt kan placere på virksomhedens udeareal, hvis jeres kontorarealer indendøre er blevet for trange.

Wikkelhouse (paphus på hollandsk) er udviklet af designfirmaet Fiction Factory i Amsterdam og består af moduler bygget på en indvendig ramme af krydsfinér beklædt med 24 lag bølgepap samt klimaskærm.

Papkontoret, der kan bruges både midleritidigt og permanent, koster 30.000 euro for tre moduler incl. levering og opsætning. Ekstra moduler kan tilkøbes fra 3.900 euro, og huset kan forlænges i det uendelige.

Hvert enkelt modul er 4,6 m bred, 1,2 m dyb og vejer 500 kilo. Modulerne monteres på stedet i løbet af en dag og leveres foreløbig i Holland, Belgien, Luxembourg, Frankrig, Tyskland, England og Danmark. 


Modulbyggeri i opsving

Modulbyggerier har i årene efter finanskrisen oplevet et stort internationalt opsving. Moduler lader sig nemt og bekvemt producere indendørs, i kreative skræddersyede designs og til alle slags formål - kontorlokaler, lejlighedsbyggeri, skoler, sygehuse, hoteller m.v..

Præfabrikerede moduler til privatbyggerier kan produceres og sammensættes til unikke former, f. eks. femkantede huse, ligesom de er i stand til at tage indgående hensyn til omgivelser, natur, miljø etc..

Din fremtidige Wikkelhouse-kontorpavillon består af 100 procent genanvendelige materialer, som ifølge Fiction Factory vil kunne holde i minimum 50, måske helt op til 100 år.  ●   


        

 


Læs mere her:
Wikkelhouse.com: A sustainable house for you 

Fictionfactory.nl: Wikkelhouse - Innovative living and working space

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.