arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 frbhdy

Jakob Dalhoff vil fokusere 100 procent på Lokalebasen.dks ekspansion

01
nov
2013
Steen Uno
Efter længere tids forberedelser har erhvervsmægler-virksomheden DN Erhverv A/S´ hidtidige ejer og grundlægger Jakob Dalhoff med virkning fra dags dato valgt at sælge og overdrage sit hjertebarn til sine to mæglere og nære kolleger, Thomas Ruhoff og Sami Post.
01
nov
2013
Steen Uno

 

Af Steen Uno

Efter længere tids forberedelser har erhvervsmægler-virksomheden DN Erhverv A/S´ hidtidige ejer og grundlægger Jakob Dalhoff med virkning fra dags dato valgt at sælge og overdrage sit hjertebarn til sine to mæglere og nære kolleger, Thomas Ruhoff og Sami Post.

“Jeg har med virkning fra i dag valgt at træde ud af alle mine poster i DN Erhverv A/S, der fremover vil blive drevet og ledet af mine to dygtige kolleger, statsaut. ejendomsmægler Thomas Ruhoff og senior advisor Sami Post, som begge har været ansat i virksomheden i en årrække.

Årsagen til salget er, at jeg ønsker at fokusere 100 procent på udviklingen af Lokalebasen.dk A/S, der netop står overfor en større internationalisering og ekspansion på det europæiske marked.

Jeg har forståelse for, hvis overdragelsen måtte komme bag på nogle af mine samarbejdspartnere, men jeg står om ønsket til rådighed for en yderligere uddybning af min beslutning og mine overvejelser bag den," siger Jakob Dalhoff, i dag forhenværende direktør for DN Erhverv A/S.

Jakob Dalhoff stiftede DN Erhverv A/S i 2003 og udviklede gennem de følgende 10 år sin virksomhed til et i dag moderne succesrigt og veldrevet erhvervsmæglerfirma med et meget stort kontaktnet.

DN Erhverv vil derfor i fremtiden fortsat have maximal fokus på det danske marked for investerings-ejendomme og servicere både nationale og internationale kunder i forbindelse med køb og salg af investeringsejendomme i Danmark.

“Vi har forberedt ejerskiftet over en længere periode, og vi er glade for at have fundet en løsning, der sikrer både stabilitet og fornyelse af DN Erhverv i årene frem. Nu glæder vi os til at komme i gang med arbejdet og udviklingen af virksomheden,” siger DN Erhverv A/S´ ny adm. direktør Thomas Ruhoff.

 

For yderligere info:

Jakob Dalhoff, direktør, Lokalebasen.dk, tlf. 7020 0814

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.