Kald din Officeguru - dansk himmelstormer går all-in-one med kontorservice

Kald din Officeguru - dansk himmelstormer går all-in-one med kontorservice

05
okt
2022
Steen Uno
Den danske gazelle-virksomhed Officeguru har succesrigt digitaliseret kontorservice-branchen med sin webportal, hvor kontorfirmaer finder og booker deres nødvendige serviceydelser på ét og samme sted.
05
okt
2022
Steen Uno

 


Kontorrengøring, vikar- & piccolineservice, frokostordning, handyman- & flytteopgaver, planteservice, vinduespolering, VVS-, maler-, elektrikerhjælp, snerydning - you name it ...

Den danske virksomhedsgazelle Officeguru har med sin populære portal af samme navn taget et digitalt kvantespring ind i dagens opdaterede kontorservice-branche.

"Vi har bygget en stærk 360 grader officemanagement-platform, hvor virksomheder nemt og enkelt kan kommunikere, booke og administrere deres kontor.

Her kan kontor- og andre virksomheder på en overskuelig måde indhente tilbud fra vores kvalitetsgodkendte service-partnere og effektivt styre driften af serviceopgaverne på kontoret," siger Nichlas Steglich, CMO hos Officeguru A/S.


Officeguru.dk

Officeguru er en digital markedsplads, hvor kontorvirksomheder i alle størrelser og brancher kan bestille en bred vifte af produkter og ydelser til deres arbejdsplads.

På platformen Officeguru.dk er firmaer i stand til at samle alle deres aftaler og nemt styre dagligdagens mange praktiske serviceopgaver på ét og samme sted. 


 Officeguru.dk er platform, hvor kontorvirksomheder let og enkelt kan samle deres
aftaler og styre alle dagligdagens praktiske serviceopgaver på ét og samme sted.


 

I sektionen for frokostordninger eksempelvis genererer portalen et konkurrencedygtigt udvalg af frokostpartnere, som den interesserede virksomhed med fordel kan prioritere og vælge mellem.

Tilsvarende kan virksomheder finde og booke deres kontorrengøring blandt en lange række serviceaktører nøje udvalgt og kvalitetsgodkendt ud fra Officegurus egen 28 år lange erfaring med at drive rengøringsvirksomhed.
 

Digital markedsplads

"Som first mover inden for firmaservicering tilbyder vi vores kunder et virkelig smart styresystem, der kan forenkle deres kontordrift væsentligt og dermed frigive tid til andre opgaver.

Vi samarbejder netop nu med omkring 80 servicepartnere på vores moderne digitale markedsplads, der betjener godt 400 kunder, primært i Storkøbenhavn. Næste stop er Aarhus og omegn, som vi forventer at implementere inden længe," siger Nichlas Steglich.

 
 Vikar- og piccolineservice er blandt de forskellige produkter, som markedspladsen
Officeguru har 
på hylderne til sine p.t. omkring 400 kontorfirmakunder.                            


 

Officeguru A/S har rødder helt tilbage i 1993, hvor virksomheden blev stiftet som familiedrevet rengøringsfirma under navnet Danwi.

Efter en komplet rebranding i 2018 tog Officeguru, der i dag beskæftiger 240 medarbejdere, hul på et nyt kapitel og har modtaget Børsens Gazellepris gennem de seneste syv år.  ●

 

 

 

Læs mere her:
Officeguru.dk: Én smart måde at drive kontoret på
Officeguru.dk/blog: Vi er ret nørdede når det kommer til drift af kontor
Rentidanmark.com: Digitalisering skal lede til trecifret millionomsætning
Finans.dk: Søn forvandlede familiens rengøringsfirma til it-virksomhed på få år

 

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo