København til tops som en af verdens bedste coworking-storbyer

København til tops som en af verdens bedste coworking-storbyer

06
dec
2022
Steen Uno
København hører ifølge aktuel undersøgelse blandt verdens allerbedste storbyer for coworkers og coworking. Den danske hovedstad rangerer på den delt niendeplads med Madrid - London topper listen.
06
dec
2022
Steen Uno


 

 

 


København er med sine et halvt hundrede coworking spaces opsigtsvækkende en af verdens bedste storbyer at arbejde i for coworkers, fremhæver den internationale online-portal Business Name Generator.

Blandt 53 globale storbyer deler den danske hovedstad en smigrende niendeplads med Madrid og lægger coworking-metropoler som Amsterdam og Paris samt USA-mastodonter som Los Angeles og San Francisco bag sig.  

I undersøgelsen rangerer København og Madrid med samme overall score på 5,4 tæt overgået af Barcelona og Montreal med 5,5, mens London og Singapore topper med 7,1.  

Business-portalen har undersøgt 53 globale storbyer og sammenbragt infos om antal af tilgængelige coworking spaces, månedlig desk-leje, WiFi-hastighed, søgevolumen-data samt country happiness


Næstlykkeligst

Med sit svimlende udbud af hele 1.322 coworking kontorarbejdssteder markerer London sig som verdens bedste storby for coworkers med en gennemsnitlig månedsleje på 2.350 kr. sammenlignet med 1.600 kr. i København. 

Stærkt bidragende til at placere København så højt på coworking-ranglisten skyldes dog utvivlsomt den medindregnede faktor, at Danmark i World Happiness Index 2022 listes som verdens næstlykkeligste land efter Finland.    


 Ifølge portalen Business Names Generator er København og Madrid verdens niende-
bedste storbyer at coworke fra.                              Grafik: Businessnamegenerator.com


 

Inden for undersøgelsens øverste top 15 viser det sig dyrest at leje en coworking-desk i San Francisco, knap 2.750 kr. - billigst i Bangkok, 1.160 kr.

Her udmærker Københavns coworking spaces sig ved gennemsnitlig at kunne levere de næsthurtigste wifi-forbindelser på 227,91 Mbit kun overgået af Singapore med 255,83.  


Markeds-comeback

Med pandemi og corona-nedlukninger bag sig melder det globale coworking-marked sig tilbage i hastig acceleration. De store aktører ekspanderer deres porteføljer i takt med, at efterspørgslen på fleksible kontorlokaler stiger påny.

Den internationale udbyder-gigant WeWork rapporterer således, at koncernens belægning i andet kvartal 2022 steg til 73% og er dermed tilbage på niveau som umiddelbart før covid-udbruddet i januar 2020.


 Københavns næsten 50 coworking spaces udmærker sig ved i gennemsnit at kunne
tilbyde de næsthurtigste wifi-forbindelser på 227,91 Mbit kun overgået af Singapore.
    
                                                                                      Foto & topfoto: Schiller Office Hotel


 

Den internationale data- og markedsanalyse-koncern The Business Research Company forventer i en rapport at se den globale coworking-industri vokse i løbet af 2022 med hele knap 19% - fra 13,6 mia. dollars i 2021 til 16,17 mia. i år.

Ikke mindst på basis af et voksende antal nystartede virksomheder globalt vurderes den internationale coworking-sektor i de næste år at fortsætte med at vækste med 17% procent årligt - frem til over 30 mia. dollars i 2026.  ●

 

 

Læs mere her:
Businessnamegenerator.com: Best Coworking Capitals 2022

Malaymail.com: And the top global city for coworking is - London
Wealthmanagement.com: The co-working sector is set for a major boost
Marketwatch.com: Coworking space market 2022-2029
 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo