arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Twittermoments ny

Kom tæt på nyhederne med Twitter-nyhed

21
jan
2016
Steen Uno
Twitters nye nyhedsfeature Moments, der gør det nemmere at se, følge og forstå alverdens daglige nyhedsstrømme, sætter efter en vellykket lancering i USA kurs mod de europæiske brugere.
21
jan
2016
Steen Uno


 

I starten af oktober lancerede Twitter sin ny nyhedsfeature Moment, der gør det lettere at finde dagens store nyheder og vedkommende stories samt de bedste tweets delt på plat-formen på en bestemt dag.

Moment samler således interessante og vigtige tweets på konkrete temaer, som Twitter-brugere kan læse, også selv om de ikke følger personen, der tweeter nyheden.

Den ny Twitter-tjeneste vises i en særlig fane og i sektioner inden for nyheder, sport og underholdning.

Du åbner Moments ved at klikke på det blå lyn-ikon i bunden og præsenteres straks for en række nyheder, som er aktuelle her og nu. Du kan desuden tjekke et udvalg af tweets, videoer og fotos under samme aktuelle nyhedsvinkel.


Direkte fra brændpunkterne

De fleste af den nye Twitter-features moments bliver sammensat af et redaktionelt team, der udvælger og formidler øjeblikkets mest relevante nyheder og aktuelle content.

Ifølge Twitter vil Moments søge at kommunikere de mest engagerende samtaler samt nyheder, hvor tweets´ene kommer direkte ude fra brændpunkterne.

Nogle moments formidles desuden af store mediepartnere - i USA af bl.a. BuzzFeed, Fox News, Mashable, MLB, NASA, New York Times, Vogue og Washington Post - og Twitter vil løbende udvide staben af partnere.

Alligevel betoner Twitter, at platformens nylancerede nyhedstjeneste ikke skal udvikle sig til noget traditionelt nyhedsmedie, men koncentrere sig om at finde og formidle alternative nyhedsvinkler suppleret med alternativt info f.eks. omkring breaking news.

Moments vil i fortsættelsen etablere nationale versioner over hele verden. I Europa har Twitters London-kontor for nylig søgt journalistisk personale, der skal være med til at søsætte kommende engelske Moments.●


 

 

 

 

 

 

 
<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.