arrow_upward

Kom tæt på nyhederne med Twitter-nyhed

21
jan
2016
Steen Uno
Twitters nye nyhedsfeature Moments, der gør det nemmere at se, følge og forstå alverdens daglige nyhedsstrømme, sætter efter en vellykket lancering i USA kurs mod de europæiske brugere.
21
jan
2016
Steen Uno


 

I starten af oktober lancerede Twitter sin ny nyhedsfeature Moment, der gør det lettere at finde dagens store nyheder og vedkommende stories samt de bedste tweets delt på plat-formen på en bestemt dag.

Moment samler således interessante og vigtige tweets på konkrete temaer, som Twitter-brugere kan læse, også selv om de ikke følger personen, der tweeter nyheden.

Den ny Twitter-tjeneste vises i en særlig fane og i sektioner inden for nyheder, sport og underholdning.

Du åbner Moments ved at klikke på det blå lyn-ikon i bunden og præsenteres straks for en række nyheder, som er aktuelle her og nu. Du kan desuden tjekke et udvalg af tweets, videoer og fotos under samme aktuelle nyhedsvinkel.


Direkte fra brændpunkterne

De fleste af den nye Twitter-features moments bliver sammensat af et redaktionelt team, der udvælger og formidler øjeblikkets mest relevante nyheder og aktuelle content.

Ifølge Twitter vil Moments søge at kommunikere de mest engagerende samtaler samt nyheder, hvor tweets´ene kommer direkte ude fra brændpunkterne.

Nogle moments formidles desuden af store mediepartnere - i USA af bl.a. BuzzFeed, Fox News, Mashable, MLB, NASA, New York Times, Vogue og Washington Post - og Twitter vil løbende udvide staben af partnere.

Alligevel betoner Twitter, at platformens nylancerede nyhedstjeneste ikke skal udvikle sig til noget traditionelt nyhedsmedie, men koncentrere sig om at finde og formidle alternative nyhedsvinkler suppleret med alternativt info f.eks. omkring breaking news.

Moments vil i fortsættelsen etablere nationale versioner over hele verden. I Europa har Twitters London-kontor for nylig søgt journalistisk personale, der skal være med til at søsætte kommende engelske Moments.●


 

 

 

 

 

 

 
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo