Kontorcharme og interaktion på Holmen

Kontorcharme og interaktion på Holmen

28
jul
2016
Steen Uno
Idyl, charme og arbejdsro - hele tre samt endnu flere ting på én gang i det atmosfærefyldte, fredede Kanonbådsskur på Frederiksholm, der oprindelig blev bygget i 1827 af Den Kongelige Danske Marine.
28
jul
2016
Steen Uno

   

Da Søværnet i 1996 rømmede Holmen, blev de 32 gamle skure på Kanonbådsvej med gavle ud mod Erdkehlgraven solgt og herefter i årene 1998-2000 renoveret og opdateret til eftertragtede, eksklusive kontorlejemål for moderne virksomheder.

Præmieret af Københavns Kommune i 2001 er den unikke stemning i de historiske rammer sikret og bevaret qua et kræsent udvalg af kvalitetsmaterialer og spændende konstruktioner.

Blandt andet skråner plankegulvene ned mod vandsiden med et fald på en meter, og det beriger kontorrummene med en harmonisk, ekstraordinær atmosfære - med udsigt til havnebassin, ovenlys, synlige tømmerkonstruktioner og med blot 200 meter til havnebussen.

 

De fashionable kontorbygninger har gennem de sidste to årtier huset en lang række kendte, kreative virksomheder - arkitekt- og reklamebureauer, it-firmaer, gratisavisen Dagen, der i efteråret 2002 nåede at udkomme med 41 numre før økonomisk forlis, og mange flere.

Lejemålets 1.131 markante kontorkvadratmeter udgøres af et forrygende præsentabelt storrumskontor med plads til godt 55 arbejdsstationer.

Rummets fritlagte bjælker, store ovenlysvinduer samt havnevandets rolige påvirkning straks uden for døren yder favorable vilkår med højt til loftet for virksomheden, der sigter efter innovation og nytænkning.


Interaktion og videndeling

Den historiske kontorbygning, allerede fredet tilbage i 1964, tilbyder et spændende og elegant, moderne og inspirerende kontormiljø med fri udsigt til grønne arealer ved de gamle bastioner.

Den markante erhvervsejendom i de smukke charmerende, fredfyldte omgivelser appellerer i sjælden grad til kreativitet, interaktion og videndeling.
 


Parkeringskælder findes i nabobygningen under Torpedohallen 50 meter fra kontorlejemålet og med nærmeste naboer som Statens Teaterskole, Arkitektskolen, Apotekerforeningen samt Operaen bare få hundrede meter borte.

Havnebussen sejler hvert 20. minut fra Nyhavn og Nordre Toldbod til Operaen eller Kedelsmedjen få minutters gang fra Kanonbådsvej, mens Christianshavns metrostation ligger inden for 10 minutters gang. ●

 

Læs mere her om kontorlejemål i Kanonbådsvej 12A, 1437 Kbh. K:
Lokalebasen.dk: Historisk domicil i skønne naturomgivelser

 

 

 

  

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo