arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Kanonb dsvej 1

Kontorcharme og interaktion på Holmen

28
jul
2016
Steen Uno
Idyl, charme og arbejdsro - hele tre samt endnu flere ting på én gang i det atmosfærefyldte, fredede Kanonbådsskur på Frederiksholm, der oprindelig blev bygget i 1827 af Den Kongelige Danske Marine.
28
jul
2016
Steen Uno

   

Da Søværnet i 1996 rømmede Holmen, blev de 32 gamle skure på Kanonbådsvej med gavle ud mod Erdkehlgraven solgt og herefter i årene 1998-2000 renoveret og opdateret til eftertragtede, eksklusive kontorlejemål for moderne virksomheder.

Præmieret af Københavns Kommune i 2001 er den unikke stemning i de historiske rammer sikret og bevaret qua et kræsent udvalg af kvalitetsmaterialer og spændende konstruktioner.

Blandt andet skråner plankegulvene ned mod vandsiden med et fald på en meter, og det beriger kontorrummene med en harmonisk, ekstraordinær atmosfære - med udsigt til havnebassin, ovenlys, synlige tømmerkonstruktioner og med blot 200 meter til havnebussen.

 

De fashionable kontorbygninger har gennem de sidste to årtier huset en lang række kendte, kreative virksomheder - arkitekt- og reklamebureauer, it-firmaer, gratisavisen Dagen, der i efteråret 2002 nåede at udkomme med 41 numre før økonomisk forlis, og mange flere.

Lejemålets 1.131 markante kontorkvadratmeter udgøres af et forrygende præsentabelt storrumskontor med plads til godt 55 arbejdsstationer.

Rummets fritlagte bjælker, store ovenlysvinduer samt havnevandets rolige påvirkning straks uden for døren yder favorable vilkår med højt til loftet for virksomheden, der sigter efter innovation og nytænkning.


Interaktion og videndeling

Den historiske kontorbygning, allerede fredet tilbage i 1964, tilbyder et spændende og elegant, moderne og inspirerende kontormiljø med fri udsigt til grønne arealer ved de gamle bastioner.

Den markante erhvervsejendom i de smukke charmerende, fredfyldte omgivelser appellerer i sjælden grad til kreativitet, interaktion og videndeling.
 


Parkeringskælder findes i nabobygningen under Torpedohallen 50 meter fra kontorlejemålet og med nærmeste naboer som Statens Teaterskole, Arkitektskolen, Apotekerforeningen samt Operaen bare få hundrede meter borte.

Havnebussen sejler hvert 20. minut fra Nyhavn og Nordre Toldbod til Operaen eller Kedelsmedjen få minutters gang fra Kanonbådsvej, mens Christianshavns metrostation ligger inden for 10 minutters gang. ●

 

Læs mere her om kontorlejemål i Kanonbådsvej 12A, 1437 Kbh. K:
Lokalebasen.dk: Historisk domicil i skønne naturomgivelser

 

 

 

  

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.