Kontorcruiser med sjæl og udsigt

Kontorcruiser med sjæl og udsigt

12
aug
2016
Steen Uno
Cruisende langs alverdens krydstogtsskibe og turister på Langelinies kendte molespids har Pakhuset med sine orangerøde mure manifesteret sig som fashionabelt fyrtårn blandt City-havnekantens øvrige celebre kontordomiciler.
12
aug
2016
Steen Uno

   





Stadig nyfødt glider Langelinies ny spektakulære ´kontorpakhus´ ind som ny naturlig kulturbærer i Langeliniemolens historiske, æstetiske havnepakhus-miljø.

Indviet i 2015 byder Pakhusets 16.500 eksklusive, bæredygtige kontorkvadratmeter samt 850 arbejdsstationer sig til for kræsne virksomheder med vide udsyn.

"Man kan næsten tale om et flydende kontorhus, der som et krydstogtsskib ligger til kaj med vand på tre sider," siger erhvervsmægler Susan Lintrup fra Lintrup & Norgart A/S, der udlejer forskellige kombinationer af de endnu ledige kontorlokaler.
 


"Der er tale om en dybt fascinerende kontorbygning med en betagende facade, som allerede har skabt betydelig opmærksomhed og med et toplækkert interiør, der kan få selv de mest kræsne kendere og eksperter til at vælte bagover i begejstring og benovelser."

Kvaliteten er svimlende overbevisende - glem alt om kedelige hvide akustiklofter, her er trælameller i asketræ belagt med sorte akustikmåtter. Hele bygningen bogstavelig talt dufter af naturmaterialer," siger Susan Lintrup.


Storladen og strømlinet

Det store åbne atrium strækker sig storladent gennem alle syv etager og er omdrejningspunktet samt forum i Langeliniekajs strømlinede kontorcruiser.

Kontorarealerne langs bygningens ydervægge ligger fri og kan indrettes fleksibelt med varierende åbne arbejds-, møde- og pauserum med videre.
 


"De fremskudte indendørs-balkoner giver mulighed for skræddersyede og meget rummelig kontorindretninger med superudsigt til Langelinies indsejling, Marmormolen og Nordhavns efterhånden mange andre markante virksomheds-domiciler og ejendomme.

Pakhuset har selvsagt egen parkeringskælder, og lejerne har mulighed for at nyde deres daglige frokost lige ved vandkanten," siger Susan Lintrup.


Lavforbrug

Pakhuset er af Lundgaard & Tranberg Arkitekter tænkt og tegnet med bæredygtighed både under opførelsen og i den fremtidige drift.

Blandt andet udgør energiforbruget til kontorbygningens opvarmning og nedkøling blot en fjerdedel af forbruget i traditionelle anlæg.

"Netop nu er Pakhusets ejer ATP i samarbejder med Lintrup & Norgart i færd med at revurdere, hvad bygningen kan supportere. Vi håber meget snart at kunne lancere helt nye indretningsforslag med flere arbejdsstationer end hidtil," tilføjer Susan Lintrup. ●

 

Læs mere her om kontorlejemål på Langelinie Allé 47, 2100 Kbh. Ø:
Lintrupnorgart.dk: Pakhuset på Langelinie
Lokalebasen.dk: Indflytningsklart kontor på Langeliniekaj

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo