arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Langelinie all  1 reduced

Kontorcruiser med sjæl og udsigt

12
aug
2016
Steen Uno
Cruisende langs alverdens krydstogtsskibe og turister på Langelinies kendte molespids har Pakhuset med sine orangerøde mure manifesteret sig som fashionabelt fyrtårn blandt City-havnekantens øvrige celebre kontordomiciler.
12
aug
2016
Steen Uno

   

Stadig nyfødt glider Langelinies ny spektakulære ´kontorpakhus´ ind som ny naturlig kulturbærer i Langeliniemolens historiske, æstetiske havnepakhus-miljø.

Indviet i 2015 byder Pakhusets 16.500 eksklusive, bæredygtige kontorkvadratmeter samt 850 arbejdsstationer sig til for kræsne virksomheder med vide udsyn.

"Man kan næsten tale om et flydende kontorhus, der som et krydstogtsskib ligger til kaj med vand på tre sider," siger erhvervsmægler Susan Lintrup fra Lintrup & Norgart A/S, der udlejer forskellige kombinationer af de endnu ledige kontorlokaler.
 


"Der er tale om en dybt fascinerende kontorbygning med en betagende facade, som allerede har skabt betydelig opmærksomhed og med et toplækkert interiør, der kan få selv de mest kræsne kendere og eksperter til at vælte bagover i begejstring og benovelser."

Kvaliteten er svimlende overbevisende - glem alt om kedelige hvide akustiklofter, her er trælameller i asketræ belagt med sorte akustikmåtter. Hele bygningen bogstavelig talt dufter af naturmaterialer," siger Susan Lintrup.


Storladen og strømlinet

Det store åbne atrium strækker sig storladent gennem alle syv etager og er omdrejningspunktet samt forum i Langeliniekajs strømlinede kontorcruiser.

Kontorarealerne langs bygningens ydervægge ligger fri og kan indrettes fleksibelt med varierende åbne arbejds-, møde- og pauserum med videre.
 


"De fremskudte indendørs-balkoner giver mulighed for skræddersyede og meget rummelig kontorindretninger med superudsigt til Langelinies indsejling, Marmormolen og Nordhavns efterhånden mange andre markante virksomheds-domiciler og ejendomme.

Pakhuset har selvsagt egen parkeringskælder, og lejerne har mulighed for at nyde deres daglige frokost lige ved vandkanten," siger Susan Lintrup.


Lavforbrug

Pakhuset er af Lundgaard & Tranberg Arkitekter tænkt og tegnet med bæredygtighed både under opførelsen og i den fremtidige drift.

Blandt andet udgør energiforbruget til kontorbygningens opvarmning og nedkøling blot en fjerdedel af forbruget i traditionelle anlæg.

"Netop nu er Pakhusets ejer ATP i samarbejder med Lintrup & Norgart i færd med at revurdere, hvad bygningen kan supportere. Vi håber meget snart at kunne lancere helt nye indretningsforslag med flere arbejdsstationer end hidtil," tilføjer Susan Lintrup. ●

 

Læs mere her om kontorlejemål på Langelinie Allé 47, 2100 Kbh. Ø:
Lintrupnorgart.dk: Pakhuset på Langelinie
Lokalebasen.dk: Indflytningsklart kontor på Langeliniekaj

 

 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.