arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Dgtbtg reduced

Kontorer til leje i Nordhavns kendte kontorsiloer

03
mar
2015
Anne-Kathrine Utzon
I de kendte kontorsiloer i den moderne bydel 'Nordhavn' er der kontorer til leje. Kontorer med en unik udsigt og beliggenhed.
03
mar
2015
Anne-Kathrine Utzon

Den nye og moderne bydel, Nordhavn, vil gennem de næste år gennemgå en rivende forvandling fra en gammel frihavn til en bæredygtig bydel. Allerede nu står en del af bydelen klar heriblandt de store cement siloer, der er omdannet til kontorer af NCC fra 2012 og 2014. Projektet er tegnet af DesignGroup Architects 

Ejendommen kaldet Portland Towers indeholder i alt 13.000 kvadratmeter kontorer, og 500 til 2.200 kvadratmeter er endnu ledige og står klar til indflytning. Portland Towers er miljøcertificeret efter Breeam systemet med karakteren Very Good. 

Højeste byggeri i Nordhavn

Kontorerne er dog ikke for virksomheder med højdeskræk, da ejendomme med sine 59 meter udgør det højeste byggeri i Nordhavnen. Det er derimod for virksomheder, der ønsker en unik beliggenhed samt en 360 graders udsigt fra deres kontor over København og Øresund. 

Ejendommen er indrettet med flere fælles faciliteter, som husets lejere deler. Det omfatter blandt andet panoramakantine, mødecenter, auditorium samt udendørs tagterrasse. Derudover fælles receptions- og loungeområde i stueetagen.  

 

Se lejemålet her

 

Foto nordhavn

 

Kontor i Nordhavnen

Kontor

Kontor i Nordhavn

 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.