Kontorer til leje i Nordhavns kendte kontorsiloer

03
mar
2015
Anne-Kathrine Utzon
I de kendte kontorsiloer i den moderne bydel 'Nordhavn' er der kontorer til leje. Kontorer med en unik udsigt og beliggenhed.
03
mar
2015
Anne-Kathrine Utzon

Den nye og moderne bydel, Nordhavn, vil gennem de næste år gennemgå en rivende forvandling fra en gammel frihavn til en bæredygtig bydel. Allerede nu står en del af bydelen klar heriblandt de store cement siloer, der er omdannet til kontorer af NCC fra 2012 og 2014. Projektet er tegnet af DesignGroup Architects 

Ejendommen kaldet Portland Towers indeholder i alt 13.000 kvadratmeter kontorer, og 500 til 2.200 kvadratmeter er endnu ledige og står klar til indflytning. Portland Towers er miljøcertificeret efter Breeam systemet med karakteren Very Good. 

Højeste byggeri i Nordhavn

Kontorerne er dog ikke for virksomheder med højdeskræk, da ejendomme med sine 59 meter udgør det højeste byggeri i Nordhavnen. Det er derimod for virksomheder, der ønsker en unik beliggenhed samt en 360 graders udsigt fra deres kontor over København og Øresund. 

Ejendommen er indrettet med flere fælles faciliteter, som husets lejere deler. Det omfatter blandt andet panoramakantine, mødecenter, auditorium samt udendørs tagterrasse. Derudover fælles receptions- og loungeområde i stueetagen.  

 

Se lejemålet her

 

Foto nordhavn

 

Kontor i Nordhavnen

Kontor

Kontor i Nordhavn

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo