arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Outdooroffice 1 reduced

Kontortid i baghaven - dit outdoor-skrivebord når vejret og naturen kalder

23
apr
2019
Steen Uno
Det kan virke helt i skoven, men her er ikke desto mindre den grundenkle, men indlysende og geniale løsning, når årstid og vejr lokker til at flytte kontoret og din digitale arbejdsstation ud i den friske luft og fri natur ...
23
apr
2019
Steen Uno


 

 

 

 

Det er gået lynhurtigt, siden svenske Lovisa Pettersson sammen med sin søster Frida i september sidste år lancerede sit spændende columbusæg på markedet som udendørskontoret The Bug.

På blot et halvt år er den unge svenske iværksætter fra Gävle nu blevet fuldt beskæftiget med at forvandle sit oprindelige eksamens-projekt til en populær bestseller blandt innovative virksomheder hinsidan.

"Vi ved jo, at vi mennesker påvirkes i positiv retning, når vi arbejder udendørs - at den friske luft og frie natur er i stand til at reducere bekymring og stress, samtidig med at kreativitet, indlæringsevne og trivsel stimuleres," siger Lovisa Pettersson.

"Jeg har udviklet en skrivebordstol, der kan stå udendørs, rotere 360 grader og takket være det overhængende tag afskærme pc´en for sollyset. Skråribberne i stolens ryg stopper også lydbølger og skaber et rigtig behageligt miljø at arbejde i - udendørs."


Hel kollektion

Den unge svenske iværksætter fik en strøtanke til sin senere idé i forbindelse med et sommerpraktikforløb på universitetet i Gävle, hvor hun læste til industridesigner og stod foran et afsluttende projekt.

"Undervejs i en snak om projektet med min vejleder, sagde han, at det også var en skam, at man ikke kunne arbejde udendørs om sommeren. Det fik mig til at spekulere over, om der kunne være en måde til at imødekomme sådan et behov," siger Lovisa Pettersson.

 Her er columbusægget: Skrivebordsstolen The Bug, der kan stå udendørs og rotere
360 grader udviklet af den svenske iværksætter Lovisa Pettersson (t.h.) samt hendes
søster Frida. (Fotos: Lovisaofsweden.se)
 

 


"Det hele resulterede i et koncept med flere forskellige løsninger på, hvordan man kan arbejde ude - blandt andet et udendørs klasseværelse til forelæsninger. Her indgik også den stol, som jeg endte med at udvikle til mit uddannelsesprojekt i samarbejde med min søster, der på det tidspunkt læste til designer i Stockholm.

Og nu er stolen såmænd gået hen og blevet grundlag for min beskæftigelse og virksomhed ...," siger Lovisa Pettersson, der allerede pusler med flere andre spændende design-idéer rettet mod udendørs kontorarbejde. Idéer, som hun håber vil kunne udmønte sig i en hel markeds-kollektion i løbet af det næste års tid.


Bæredygtige byggesten

"Jeg er meget fokuseret på vi menneskers forbrugsbehov. Sundhed, miljøpsykologi og trivsel samt en bæredygtig fremtid er vigtige byggesten i mine idéer og i min ny virksomhed. Og så er jeg noget så stolt over, at min stol kan produceres i min hjemby Gävle, og at træet kommer fra de nordsvenske skove.

Lige nu er min største udfordring, at jeg driver mit firma alene uden kolleger. Jeg er nemlig en udpræget holdspiller, der elsker at coworke, og jeg er derfor på udkig efter et kontorfællesskab, hvor jeg kan arbejde sammen med andre iværksættere.

Om fem år skulle jeg meget gerne have udviklet og designet en hel serie forskellige kontormøbler, som man kan bruge, når man får lyst til at rykke udenfor og arbejde i naturen," sigter Lovisa Pettersson.  ●

                                                                                                                                                                                  

                           Om fem år skulle jeg meget gerne have udviklet og designet en hel serie forskellige
kontormøbler, som man kan bruge, når man har lyst til at rykke udenfor og arbejde
i naturen," siger Lovisa Pettersson.

 


 

 

Læs mere her:
Movexum.se: Ta med dig arbetet ut - utekontoret
Bbc.com: The outdoor office spaces where workers commune with nature
Usatoday.com: Desk, swivel chair, trees: Why companies are moving the office outdoors

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 
<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.