arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hembo kontor

Kreativt kontor med succes og champagne

13
apr
2016
Steen Uno
Fra sit kreative kontor i Herning står Christina Hembo i spidsen for et svimlende succesrigt business-eventyr, der siden 2012 bl.a. har femdoblet Christina Design Londons omsætning i Danmark og ophøjet virksomheden til Børsen Gazelle 2015.
13
apr
2016
Steen Uno


 

 

Siden hun i 2008 som da endnu ubeskrevet blad blev kåret
som Årets ”Kvindelige Iværksætter, er det med forrygende
fart samt eksponering gået imponerende fremad for en af
dansk erhvervslivs i dag mest fremtrædende profiler.

Fra sit travle og atmosfærefyldte kontor i Herning skaber
Christina Hembo morgendagens designs til sin store danske
og internationale smykkekoncern.

"Vi lægger stor vægt på at opretholde en god stemning af
kreativ teamspirit," siger den kendte iværksætter.

"Det gør vi blandt andet ved at fejre vores fælles succeser
- vi er fantastisk gode til at åbne en flaske champagne, når
vi er lykkedes med et fint resultat.

Vi gør bevidst et stort nummer ud af at fastholde de rigtig
gode øjeblikke fremfor at hænge fast i ting, som måske er
kommet til at gå lidt skævt," siger Christina Hembo.


Kgl. fabeldyr

Christina Design London kunne sidste sommer indvie sit ny
moderne domicil på Cypresvej i Hernings driftige, vestlige
erhvervskvarter.

Her afslørede Prins Henrik sin bronzeskulptur ´Fabeldyret´, som succesvirksomhedens ejere Christina og Claus Hembo ganske ekstraordinært har fået lov til at købe af prinsgemalen.

Det to meter høje fabeldyr har placeret sig ved indgangen, hvor det hilser jovialt og imødekommende på med-arbejderne samt de mange kunder, samarbejdspartnere og øvrige gæster, der dagligt besøger virksomheden.

"Vi har fået indrettet et uhyre kreativt og inspirerende kontorhus, som vi - ud over vores allerede yderst afholdte fabeldyr - har dekoreret med to Formel 1-biler samt en Ferrari Testarossa," siger Christina Hembo, der også selv har slået sig ned og trives i det åbne kontorlandskab.

Den danske smykkekoncern sigter igen i år efter at kunne fordoble sin hjemlige omsætning og forny sin prestige-fyldte status som vækstgazelle. ●


 

 

My office is my castle …?
"Nej, mit hjem er mit slot. Mine børn og familie er min førsteprioritet. Mit firma og nye kontor i fantastiske lokaler er mit projekt. Kald det bare min baby nummer to - som jeg lever og ånder for i arbejdstiden.


Vigtige ting - personlige yndlingsting, gadgets og musts - i dit kontor?

"Atmosfære, kreativitet, teamwork og champagne er alt sammen et must på kontoret. Vi er gode til at fejre vores succeser og åbner ofte en flaske champagne i arbejdstiden.

Alt for mange hænger sig i fiaskoer og modgang. Vi gør det modsatte og fejrer medgang med champagne for at fastholde de gode øjeblikke."

Vi har skabt et anderledes kreativt og inspirerende kontormiljø med to Formel 1-biler, en Ferrari Testarossa samt vores Fabeldyr, der hver dag hilser godmorgen og på gensyn i indgangen. Fabeldyret er en bronzeskulptur kreeret af Prins Henrik og er to meter høj."


Den bedste tid på kontoret?

"Egentlig holder jeg bare af at være på kontoret. Er meget involveret og interesseret i, hvad der sker i de forskellige afdelinger. Og så er det jo også en fordel lige at kunne sige hej til sin mand midt i arbejdstiden, når man har virksomhed sammen."


De bedste/største beslutninger, som du har truffet på dit kontor?

"At sige ja tak til invitationen fra TV2 om at medvirke i Vild Med Dans: ”Kan jeg finde ud af at danse? Vil jeg gøre mig til grin foran hele Danmark?”

Heldigvis sagde jeg efter ret kort betænkningstid ja. Og heldigvis viste det sig, at jeg kunne danse, og så udviklede programmet mig helt vildt som person.

Ved at føre mig frem på et dansegulv lærte jeg at begå mig i offentligheden. Også at håndtere pressen i kulissen. Det har hjulpet mig mange gange sidenhen."


Sjoveste oplevelser på kontoret?

"Uha, vi har haft mange sjove oplevelser på kontoret. Men en af de allerstørste var nok, da Prinsgemalen kom til frokost i forbindelse med afsløringen af sit kunstværk, Fabeldyret. Eller da Pyrus kom forbi og lavede show til jul."


Når du lukker døren til dit kontor, …?
"Det gør jeg aldrig. Jeg sidder i åbent kontorlandskab i grafisk afdeling. Jeg rejser meget, så jeg er også vant til at have kontoret med mig på min bærbare eller derhjemme - med mindre jeg er sammen med børnene, så er kontoret lukket." ●
 

 

Læs mere her om Christina Hembo og Christina Design London:
Christinadesignlondon.com: Christinas historie
Christina Hembo - passion, fornuft og hårdt arbejde
Aoh.dk: Prins Henrik afslørede sin skulptur i Herning

 

 

 

 

 

 


 

 
<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.