arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

9to5 april 2018 reduced

Læs Magasinet NINEtoFIVE april 2018

18
apr
2018
Steen Uno
Læs i Magasinet NINEtoFIVE´s april-udgave blandt meget andet om revitaliseringen af en træt utidssvarende kontorkarré i Herlev fra 80´erne til nyt moderne Convenience House med puls og masser af fremtid.
18
apr
2018
Steen Uno

 

 

 

 

 
Man tager en klassisk kontorbygning fra starten af 80´erne i et klassisk erhvervskvarter med klassiske celleopdelte rum og revitaliserer den til en ny kontekst og nutidig referenceramme.

I tre årtier gennemlevede det store rummelige kontorkompleks sine succeshistorier som populær domicilejendom på kanten af Mileparkens store veletablerede erhvervskvarter i Herlev.

Nu genopstår den 12.200 m² store kontorejendom på Hørkær som nytænkt og renoveret ´Convenience House´ - klar til at interagere og fungere med moderne virksomheder, de ansatte og deres nye forandrede arbejdsrytmer.

Læs hele artiklen Fra træt kontorhus til revitaliseret Convenience House med puls og fremtid i den ny april-udgave af Magasinet NINEtoFIVE.


Wellness-bølger

Wellness-bølgerne er gennem de seneste år rullet gennem kontorlokalerne og miljøerne med stadig større kraft og intensitet.

I den internationale erhvervsejendoms-rådgiver CBREs nye undersøgelse har eller ønsker 80 procent af de spurgte virksomheder fremover wellness-tilbud og programmer knyttet til deres kontorlejemål.

"Wellness-bølgen har udviklet sig til at blive en vigtig faktor i erhvervsejendomme og deres udlejning. Fire ud af fem udlejere har allerede introduceret wellnes-tilbud i deres bygning eller planlægger at gøre det," pointerer rapporten blandt andet.

Læs hele artiklen her: Wellness-bølgen ruller gennem kontoret - genvejen til din gode dagsform


 

Læs også artiklerne:

Coworking spaces kun for kvinder - ny trend i global fremmarch
AI banker på døren: Er dit kontor klog nok til kunstig intelligens
Fang friske idéer og kreative tanker i mødelokaler uden for huset
Gaven til dit støjende storrumskontor: Tænkeboks der holder tæt 
Er du klædt på og nøgleklar til at beskytte virksomhedens data


 

 
Magasinet NINEtoFIVE april 2018 distribueres elektronisk til næsten 58.000 af

Lokalebasen.dks daglige brugere, kunder samt samarbejdspartnere - herunder
danske ejendomsselskaber samt øvrige udlejere af erhvervslejemål.

 
Se de tidligere NINEtoFIVE magasiner udgivet af Lokalebasen.dk


Marts 2018
   
Januar 2018
    
December 2017
   
November 2017
   
Oktober 2017
   
August 2017

Juni-juli 2017
   
    Maj 2017
   
    April 2017 
    
    Marts 2017 

    
    Februar 2017 

    
    Januar 2017

November 2016
   
    September 2016
   
    Juni 2016 
    
    April 2016 
    
    Februar 2016 
    
    December 2015 


Oktober 2015 

   
     September 2015

   
     August 2015

   
    Juni-juli 2015

   
    Maj 2015

   
    Marts 2015


Oktober 2013

 
  Juni 2013

 
  Marts 2013

     
  December 2012
     
      

    September 2012
 
 
Juni 2012
 
 
  Lokaleguiden mar 12
 
 
 Lokaleguiden nov 11

                 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.