arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

9to5 aug. 2018 reduced

Læs Magasinet NINEtoFIVE august 2018

16
aug
2018
Steen Uno
Læs i Magasinet NINEtoFIVE´s ny august-udgave bl.a. om den store finske ejendomsudvikler Technopolis, som i september ruller sit populære coworking-koncept UMA Workspaces ud i Vestergade i hjertet af København.
16
aug
2018
Steen Uno

    

 

 

 

 
Technopolis´ første UMA-udspil og ambitiøse udfordring af det danske markeds førende medspillere som Regus, Ordnung, WEoffices m.fl. får til huse i en 300 år gammel historisk bygning i Vestergade 29-31.

Og ifølge de aktuelle finske planer vil UMA Vestergade inden for de kommende år få følgeskab af endnu tre-fem UMA Workspaces i den danske hovedstad.

"Coworking-miljøet er stadig forholdsvis nyt i København, og vi ser vækstpotentialet som ekstremt stort. Byen er pænt repræsenteret med de mere traditionelle kontorhoteller, men endnu kun med få professionelle coworking spaces," siger Keith Silverang, CEO hos Technopolis.

Læs artiklen Finsk coworking-gigant åbner dynamisk kontormiljø i København i ny august-udgave af Magasinet NINEtoFIVE.


Mere effektive derhjemme

Ifølge den amerikanske Stanford-professor Nicholas Bloom vil de fleste kontorvirksomheder kunne opnå god økonomi i at lade deres ansatte arbejde hjemmefra.

"Kontoret er et arbejdsmiljø fyldt med forstyrrelser af alle slags, som gør os betydeligt mindre effektive, end hvis vi arbejder hjemmefra," konkluderer professoren efter to års nærstudier af den kinesiske rejsebureau-gigant Ctrip.

Han delte sine frivillige deltagere i to grupper. Gruppen. der gennem ni måneder fik lov til at arbejde hjemmefra og kun behøvede at møde ind på kontoret én gang om ugen, endte med at præstere 13,5 procent bedre end den anden kontrolgruppe, der udelukkende arbejdede på kontoret.

Læs artiklen her: Nedlæg kontoret - lad dine medarbejdere præstere meget bedre derhjemmefra


 

Læs også artiklerne:

Velkommen til Hygge Coworking - i North Carolina, USA
10 bud på jeres virksomheds fremtidige drømmedomicil
Wonderful Copenhagen Coworking - highend og panorama på byens top
TV2-vært Lene Beier: Jeg trives bedst med at arbejde i frie rum
Advarsel! Denne stol er livsfarlig ... når du bruger den for meget


 

 


Magasinet NINEtoFIVE august 2018 distribueres elektronisk til godt 58.000 af

Lokalebasen.dks daglige brugere, kunder samt samarbejdspartnere - herunder
danske ejendomsselskaber samt øvrige udlejere af erhvervslejemål.

 


Se de tidligere NINEtoFIVE magasiner udgivet af Lokalebasen.dk


Juni 2018
   
April 2018
                   


Marts 2018
    
    
Januar 2018
    
   
December 2017
   
   
November 2017
   
   
Oktober 2017
   
   
August 2017

Juni-juli 2017
   
     Maj 2017
   
    April 2017 
    
    Marts 2017 

    
    Februar 2017 

    
    Januar 2017

November 2016
   
    Maj 2017 
   
    Juni 2016 
    
    April 2016 
    
    Februar 2016 
    
    December 2015 


Oktober 2015 

   
     September 2015

   
     August 2015

   
    Juni-juli 2015

   
    Maj 2015

   
    Marts 2015


Oktober 2013

 
  Juni 2013

 
  Marts 2013

 
  December 2012
     
 

 September 2012
 
 
Juni 2012

 
   Marts 2012
 
 
  November 2011

 

 

 

 

  

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.