arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 170o4rf

Lokalebasen.dk fik mindre stigning end forventet

02
jul
2011
Steen Uno
Lokalebasen.dk må acceptere en mindre stigning end forventet i andet kvartal af 2011, hvor den store danske webportal for erhvervslejemål lidt skuffende måtte nøjes med 123 effektuerede udlejninger mod 133 i årets første kvartal.
02
jul
2011
Steen Uno

 

 

 

 

 

 

Af Steen Uno

Lokalebasen.dk må acceptere en mindre stigning end forventet i andet kvartal af 2011, hvor den store danske webportal for erhvervslejemål lidt skuffende måtte nøjes med 123 effektuerede udlejninger mod 133 i årets første kvartal.

“På trods af en forventet stilstand i udejningen i juni måned opretholder vi dog alt ialt en rimelig flot stigningstakt både i vores afsluttede udlejninger og i oprettelsen af stadig nye lejemål på Lokalebasen.dk”, siger direktør Jakob Dalhoff.

“Og selv om vi havde kalkuleret med en smule større stigning i andet kvartal, ser vi nu som før med ganske stor optimisme på Lokalebasen.dks aktuelle udviklingsniveau og potentiale.

Ved udgangen af juni var vi således blot en snes lejemål fra at tangere vores rekordresultat fra sidste år med 278 afsluttede udlejninger af erhvervslokaler. Det finder jeg så absolut meget tilfredsstillende."

Han bekræfter forårets høje forventninger til, at Lokalebasen.dk som resultat af en bred vifte af nye markante markedsføringstiltag, gennemførte som forestående, ved årets udgang vil blive i stand til at notere sig for en væsentlig stigning i antallet af formidlede og afsluttede udlejninger af erhvervslejemål.

Stadig høje forventninger

I hver af de første seks måneder af 2011 har Lokalebasen.dk tiltrukket 40.000 unikke brugere. Ved udgangen af juni 2011 havde Lokalebasen.dk rundet 2.500 aktive lejemål, som var oprettet og markedsført af over 400 forskellige udlejere.

“Vi har op gennem foråret og videre her i sommer styrket vores medarbejderstab og kompetencer på Lokalebasen.dk, og det sammenholdt med en række andre spændende og lovende synligheds-projekter, som vi netop har sat i søen, er der bestemt masser af god grund til at forvente, at Lokalebasen.dk står midt i et nyt bragende succesår”, tilføjer Jakob Dalhoff.

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.