Lokalebasen.dk formidler gratis coworking-tid til ukrainere på flugt

Lokalebasen.dk formidler gratis coworking-tid til ukrainere på flugt

18
apr
2022
Steen Uno
Den danske erhvervsudlejningsportal med hovedkontor i ukrainske Lviv har indgået aftaler med en række coworking spaces i Europa samt USA om at formidle gratis internettid til ukrainere på flugt fra krigen i deres hjemland.
18
apr
2022
Steen Uno

 

 

 

 

 
Ukrainere på nødtvungen flugt fra rædselsbillederne i deres krigshærgede hjemland tilbydes nu mulighed for at holde forbindelse til deres efterladte kære samt måske også varetage arbejdet hos deres virksomhed hjemme i Ukraine.

Lokalebasen.dk står bag et nystartet projekt, der formidler gratis internettid m.v. til ukrainske flygtninge hos en hel række etablerede coworking spaces i indtil videre en snes europæiske lande samt i USA.

"Vi er stolte over, at en imponerende række af vores samarbejdspartnere i denne svære tid har udtrykt deres støtte og give ukrainere på flugt fri adgang til deres business centre, coworking-faciliteter og konferencelokaler.

Ukrainske flygtninge får således gratis adgang til internettet, konferencelokaler m.v., så de kan holde kontakt til familien og måske også til deres arbejdsplads derhjemme," siger Jakob Dalhoff, CEO hos Lokalebasen.dk og den internationale søstervirksomhed MatchOffice.


Lindrer pinsler

Jakob Dalhoff valgte fra starten af den russiske invasion 24. februar at fortsætte driften af sine to virksomheder og de 40 ukrainske medarbejdere fra hovedkontoret i Lviv, der indtil 2. påskedag var forskånet for de værste russiske angreb.

Men om morgenen på påskens sidste dag fløj russiske jagerfly ind over den vestukrainske kulturby, hvor fem missiler dræbte mindst syv og sårede mindst 11 personer.


 "Jeg håber, at virkelig mange ukrainere på flugt bil benytte sig af vores samarbejds- 
partneres fantastisk flotte gestus," siger Jakob Dalhoff, CEO hos Lokalebasen.dk og
MatchOffice.  

 


Lokalebasen.dks direktør har fra krigsudbruddets start stået bag en række personlige initiativer, der har formået at lindre de svære pinsler for både medarbejdere samt deres familier. 

For eksempel har Jakob Dalhoff iværksat private flugtmuligheder ud af Ukraine for de af hans medarbejdere, der har måttet ønske det.


Flot gestus

"Med dette nye projekt håber vi på at kunne bidrage til at holde modet oppe hos ukrainske flytninge, der konstant har deres tanker hjemme hos deres efterladte kære.

Jeg sætter min lid til, at rigtig mange ukrainere på flugt rundt omkring i Europa og i USA vil benytte sig af vores samarbejdspartneres fantastisk flotte gestus," siger Jakob Dalhoff.

Ukrainere på flugt kan tage kontakt via nedenstående landeliste og aftale brugertid i det ønskede business center eller coworking space:

matchoffice.com/help-to-ukrainians

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo