Lokalebasen.dk i B.T.: Dansk direktør forskanset i Ukraine

Lokalebasen.dk i B.T.: Dansk direktør forskanset i Ukraine

02
mar
2022
Steen Uno
B.T. interviewer Lokalebasen.dk og MatchOffice-direktør Jakob Dalhoff, netop som luftalarmerne i krigens første uge har sendt ham ned i beskyttelsenskælderen under lejligheden i den vestukrainske by Lviv.
02
mar
2022
Steen Uno

Jakob Dalhoff er blevet ret hurtig til at komme i dækning i ejendommens parkeringskælder. På blot et enkelt minut kan han og hans forlovede nå fra lejligheden på fjerde sal i Lviv i Ukraine til sikkerhed på nederste etage i boligkomplekset.

Det er netop sket, da B.T. ringer ham op på et videoopkald onsdag formiddag. "Jeg var ved at gøre klar til, at vi skulle snakke sammen, da luftalarmen lød. Vi kan nu komme ned i kælderen på ét minut. I starten tog det fem," siger han.

Selv om Jakob Dalhoff har fået indøvet en rutine i at komme hurtigt i dækning fra et eventuelt luftangreb, er det ikke det samme som, at han har vænnet sig til den ekstraordinære situation, der begyndte da Rusland i sidste uge invaderede Ukraine.

"Ingen troede, at det her ville ske. Mit mentale beredskab er nu sådan, at jeg er holdt op med at gætte på, hvad der sker i morgen. Jeg gætter ikke på, om en luftalarm er alvorlig eller ej," siger han.

 

Læs hele B.T.s artikel 2. marts 2022:
Dansk direktør forskanset i Ukraine 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo