arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Berlingske 6. sept. 2017

Lokalebasen.dk i Berlingske: Danmark er et halvtrægt marked for kontorhoteller

06
sep
2017
Steen Uno
Trods de senere års optimistiske fremgangsrater skal man herhjemme fortsat måle kontor-hotellernes markedsandele i promille og ikke i procenter, siger CEO hos Lokalebasen.dk, Jakob Dalhoff, til Berlingske Business Ejendomme.
06
sep
2017
Steen Uno


Herhjemme har en enkelt virksomhed, for eksempel Novo Nordisk, formentlig flere kontorpladser, end der findes i alle Danmarks kontorhoteller tilsammen.

Sådan vurderer Lokalebasen.dks adm. direktør Jakob Dalhoff over for Berlingske ugentlige ejendomstillæg, der tager pulsen på det danske kontorhotel lige her og nu.

Han anslår, at den årlige vækst herhjemme i antallet af pladser i de danske kontorhoteller i disse år ligger på omkring de fem procent og vinder til stadighed markedsandele, omend udviklingen ikke er så stærk som nogle steder i udlandet.

"I London kommer du let til at betale det samme i pund pr. kvadratmeter, som vi betaler i kroner pr. kvm. herhjemme. Så kan det pludselig blive meget kostbart at have et mødelokale, som du måske kun bruger hver tredje dag, og som det derfor er meget mere fordelagtigt at dele med andre," siger Jakob Dalhoff.

 

Læs hele artiklen i Berlingske Business Ejendomme, onsdag 5. september 2017:
Danmark er et halvtrægt marked for kontorhoteller

 Læs også: Nye, store kontorhoteller på vej

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo