arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Er vi traette af at se pa%cc%8a vand reduced

Lokalebasen.dk i Berlingske: Er vi trætte af at se vand

24
okt
2018
Steen Uno
Tal fra Lokalebasen.dk tyder på, at vandudsigt ikke er et helt så godt salgsargument, som det har været, når man skal udleje kontorer. Konkurrencen er øget, også fra ejendomme, der har andre former for herlighedsværdi.
24
okt
2018
Steen Uno


Tal fra Lokalebasen.dk viser, at mens udbudspriserne på lejemål stiger ganske meget i city og på brokvartererne i København, går det den modsatte vej i de bydele, hvor man typisk finder vandudsigterne.

Sådan skriver Berlingske Business Ejendomme i en aktuel artikel baseret på nyeste tal fra Lokalebasen.dk, der hvert efterår oplister de annoncerede gennemsnitlige udbudspriser på aktuelle erhvervslejemål, som ejerne søger lejere til.

Hellerup havde indtil sidste år Danmarks højeste udbudspriser på kontorlejemål, trukket op af Tuborg Havn. Men i år ligger både København K og København V højere.

Det er stadig dyrt at kunne se vandet. Men noget tyder på, at udviklingen over de seneste par år er vendt, og at i hvert fald kontorlejemål med vandudsigt ikke længere sælger sig selv, skriver Berlingske.

"’Nedturen’ for Hellerup skal i anførselstegn, for det er ikke sådan, at virksomhederne er blevet trætte af Tuborg Havn. Men også udlejerne i andre bydele har forstået begrebet herlighedsværdi, og den har andre dimensioner end blot vandudsigt," kommenterer analysechef i Nybolig Erhverv København, Stig Plon Kjeldsen, over for Berlingske.

 

Læs hele artiklen i Berlingske Business Ejendomme, onsdag 24. oktober 2018:
Er vi trætte af at se vand

 Læs også:
Lokalebasen.dk: Danmarks dyreste kontorer 2018 - de mest attraktive områder og lokaliteter

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.