arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Huset oktober 2017 reduced

Lokalebasen.dk i Huset: Kontorhotellet meget mere end blot en arbejdsstation

18
okt
2017
Steen Uno
Kontorhotellerne bliver stadig skarpere på, hvilke slags koncepter de tilbyder potentielle lejere - eksempelvis vælger de at indrette deres kontorlokaler og fællesarealer m.v. med fancy eller skævt design.
18
okt
2017
Steen Uno


"Et kontorhotel skal i nogle tilfælde ikke kun opfylde de basale servicebehov såsom en arbejdsstation, hvor du kan have din computer og telefon.

Nu udbydes der bl.a. også kontorhoteller, hvor kontorerne gerne må se ud på en bestemt måde, og fællesarealerne indbyder til at blive brugt. Det sker i højere grad med et specifikt valg om at indrette kontorernes omgivelser."

Sådan siger CEO hos Lokalebasen.dk, Jakob Dalhoff, Ejendomsforeningen Danmarks magasin Husets nye specialnummer om kontorhoteller.

Han har fulgt kontorhotellernes udvikling siden opblomstringen først i udlandet og siden også på det danske marked i slutningen af 1990’erne, hvor han grundlagde portalerne Lokalebasen.dk og MatchOffice.com, der netop nu har 300 lejemål på kontorhoteller til leje på landsplan og mere end 6.000 på verdensplan.

Ifølge en undersøgelse af det internationale marked for kontorhoteller iværksat af MatchOffice efterspørges attraktiv indretning af kontorer af 34,3 procent af de adspurgte respondenter - det tredjemest efterspurgte parameter, hvad angår de adspurgtes tilvalgt af kontorhotellet.
  
Læs hele Husets artikel Kontorhoteller med oplevelser for øjet

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo