arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 6fdtlz reduced

Lokalebasen.dk i NYT lækkert design

17
maj
2014
Steen Uno
Danmarks store udlejnings- og nu også salgsportal for ledige erhvervslejemål Lokalebasen.dk er – efter mange måneders grundigt forarbejde – i dag klar til at præsentere sin splinterny-designede digitale flade og moderne, brugeroptimerede webportal.
17
maj
2014
Steen Uno

 

Danmarks førende udlejningsportal i NY indpakning:

Lokalebasen.dk får design- og facelift

 

Af Steen Uno

Danmarks store udlejnings- og nu også salgsportal for ledige erhvervslejemål Lokalebasen.dk er – efter mange måneders grundigt forarbejde – i dag klar til at præsentere sin splinterny-designede digitale flade og moderne, brugeroptimerede webportal.

“Vi har lagt utrolig store ressourcer, herunder et svimlende antal arbejdstimer, i vores ny flotte webudtryk, som vi føler os trygt overbevist om vil falde i vores i dag flere end 75.000 månedlige brugeres smag.

Som det ses, har vi overordnet lagt stor vægt på at optimere Lokalebasen.dks visuelle indtryk – gøre vores udlejeres fotos større, så de bliver i stand til at fremvise og præsentere de mange erhvervslejemål endnu bedre," siger Lokalebasen.dks daglige leder, IT-chef Kasper Staal Jørgensen.

Blandt de synligste nyheder og forbedringer i Lokalebasen.dks iøjnefaldende ´facelift´ kan fremhæves:

● Brugervenligere funktioner
● Ny forbedret søgefunktion (i bjælken øverst)
● Større fotos samt overblik
● Udvidede listevisninger
● Highlighting af populære udlejningsemner
● Optimeret bestillings-procedure, herunder:
● Effektiv filter-option (i venstre kant)
● Nyetableret salgsfunktion

Nu som før er Lokalebasen.dks flere tusinde ledige erhvervslejemål – kontorer, lager-/produktionslokaler samt butikslokaler – tydeligt inddelt i geografiske søgeområder.

Men den ny kortvisnings-funktion optimeret med større geografiske udsnit gør det endnu nemmere at søge på de ledige lejemål via det synlige og effektive søgepanel i venstre side.

“Vores store dygtige programmør-team vil i de kommende dage finjustere vores ny website, men vi glæder os til allerede i dag at byde vores mange brugere og annoncører hjertelig velkommen til fremtiden her på Lokalbasen.dk – nu med endnu større synlighed og eksponering!” tilføjer Kasper Staal Jørgensen.

 

For yderligere info:

Kasper Staal Jørgensen, IT-chef, Lokalebasen.dk, tlf. 7020 0814, kj@lokalebasen.dk

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.