arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Mipim 2016 invitationer

Lokalebasen.dk inviterer til Nordic Lounge og Tour de MIPIM 2016 i Cannes

01
feb
2016
Steen Uno
Lokalebasen.dk inviterer igen i år til sine to populære events, Nordic Lounge samt ´cykel-klassikeren´ Tour de MIPIM, i forbindelse med forårets store MIPIM ejendomsmesse 15.-18. marts i Cannes.
01
feb
2016
Steen Uno 

Igen i år indbyder Lokalebasen.dk sine samarbejdspartnere til at deltage i de to populære MIPIM-arrangementer i Cannes, cykelløbet Tour de Mipim samt Nordic Lounge - sidstnævnte arrangerer Lokalebasen.dk i samarbejde med Estate Media, Byggesocietetet, NORDIA, Link Arkitektur og Danbolig. I år sponsorer Lokalebasen under sit internationale navn, MatchOffice.

"Begge vores arrangemneter har over de seneste år udviklet sig til velbesøgte og meget afholdte events, der støt vokser sig større år for år.

Sidste år havde vi således over 400 gæster til vores nordiske ´netværks-hit´ Nordic Lounge, ligesom vi havde godt 20 ryttere i sadlen på vores smukke 78 km lange kystrute syd for Cannes," siger CEO hos Lokalebasen.dk, Jakob Dalhoff.

Verdens største ejendomsmesse MIPIM afvikles i Palais des Festivales i Cannes i dagene 15.-18. marts og forventer i år at nå et engageret deltagertal på mere end 22.000.

Mens Nordic Lounge - tirsdag 15. marts 2016 kl. 17-19 i Rue du Marché Forville - er med til at skabe festlig optakt til de spændende og hektiske messedage ved Côte d'Azur, er Tour de MIPIM placeret på messens sidste dag, fredag 18. marts kl. 08.00.


Professionel netværkshygge

"Vi og Lokalebasens samarbejdspartnere har vi haft store succes med at samle kollegerne og vores daglige konkurrenter i den nordiske ejendomsbranche til et par timers professionel netværkshygge midt i Cannes´ gamle charmerende bykerne.

Men også i Tour de MIPIM sprænger vi feltet i år med over 30 deltagere til strabadserne på landevejen såvel som til vores gemytlige ´AfterTour´ og fællesfrokost," siger Jakob Dalhoff.

Mens tilmeldingen til Tour de MIPIM 2016 er afsluttet, vil der være fri adgang til Nordic Lounge 15. marts i Cannes.

Tre danske byggerier er blevet nomineret til MIPIM Awards, der uddeles ved et stort show torsdag 17. marts: Gladsaxe Company House i kategorien ´Best Innovative Green Building´, Musholm i Korsør i ´Best Hotel and Tourism´ og Aabenraa Psykiatriske Hospital i årets ny kategori ´Best Healthcare Development´.

 


                                               

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.