arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Mipim 2016 invitationer

Lokalebasen.dk inviterer til Nordic Lounge og Tour de MIPIM 2016 i Cannes

01
feb
2016
Steen Uno
Lokalebasen.dk inviterer igen i år til sine to populære events, Nordic Lounge samt ´cykel-klassikeren´ Tour de MIPIM, i forbindelse med forårets store MIPIM ejendomsmesse 15.-18. marts i Cannes.
01
feb
2016
Steen Uno 

Igen i år indbyder Lokalebasen.dk sine samarbejdspartnere til at deltage i de to populære MIPIM-arrangementer i Cannes, cykelløbet Tour de Mipim samt Nordic Lounge - sidstnævnte arrangerer Lokalebasen.dk i samarbejde med Estate Media, Byggesocietetet, NORDIA, Link Arkitektur og Danbolig. I år sponsorer Lokalebasen under sit internationale navn, MatchOffice.

"Begge vores arrangemneter har over de seneste år udviklet sig til velbesøgte og meget afholdte events, der støt vokser sig større år for år.

Sidste år havde vi således over 400 gæster til vores nordiske ´netværks-hit´ Nordic Lounge, ligesom vi havde godt 20 ryttere i sadlen på vores smukke 78 km lange kystrute syd for Cannes," siger CEO hos Lokalebasen.dk, Jakob Dalhoff.

Verdens største ejendomsmesse MIPIM afvikles i Palais des Festivales i Cannes i dagene 15.-18. marts og forventer i år at nå et engageret deltagertal på mere end 22.000.

Mens Nordic Lounge - tirsdag 15. marts 2016 kl. 17-19 i Rue du Marché Forville - er med til at skabe festlig optakt til de spændende og hektiske messedage ved Côte d'Azur, er Tour de MIPIM placeret på messens sidste dag, fredag 18. marts kl. 08.00.


Professionel netværkshygge

"Vi og Lokalebasens samarbejdspartnere har vi haft store succes med at samle kollegerne og vores daglige konkurrenter i den nordiske ejendomsbranche til et par timers professionel netværkshygge midt i Cannes´ gamle charmerende bykerne.

Men også i Tour de MIPIM sprænger vi feltet i år med over 30 deltagere til strabadserne på landevejen såvel som til vores gemytlige ´AfterTour´ og fællesfrokost," siger Jakob Dalhoff.

Mens tilmeldingen til Tour de MIPIM 2016 er afsluttet, vil der være fri adgang til Nordic Lounge 15. marts i Cannes.

Tre danske byggerier er blevet nomineret til MIPIM Awards, der uddeles ved et stort show torsdag 17. marts: Gladsaxe Company House i kategorien ´Best Innovative Green Building´, Musholm i Korsør i ´Best Hotel and Tourism´ og Aabenraa Psykiatriske Hospital i årets ny kategori ´Best Healthcare Development´.

 


                                               

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg