arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 rj5x90

Lokalebasen.dk - nu med sponsorbier på taget

04
aug
2014
Steen Uno
Danmarks førende udlejningsportal for ledige erhvervslejemål har brugt juli til at flytte fra sit tidl. domicil Hellerup og falde på plads i nyindrettede lyse kontorlokaler i en Østerbro-ejendom med bistader, høns og citylandbrug på taget.
04
aug
2014
Steen Uno

“Vi er kolossalt glade for at være en del af dette fantastisk innovative, interessante og spændende bylandsbrugshus her på Østerbro,” siger Jakob Dalhoff, CEO hos Lokalebasen.dk A/S.

 

Danmarks store udlejningsportal på plads i Østerbro-kontorhus med citylandbrug:

Lokalebasen.dk – nu med sponsorerede bier på taget

 

Af Steen Uno

Danmarks førende udlejningsportal for ledige erhvervslejemål har brugt juli til at flytte fra sit tidl. domicil Hellerup og falde på plads i nyindrettede lyse kontorlokaler – i en Østerbro-ejendom med bistader, høns og citylandbrug på taget

Efter godt seks år på Strandvejen i Hellerup var succesen i bogstavelig forstand vokset Lokalebasen.dk over hovedet, og den store danske udlejningsportal har således udnyttet sommerferie-måneden til at skifte – nåja, lokalebase – til Æbeløgade på ydre Østerbro.

“Allerede i forsommeren overtog vi vores ny flotte kontordomicil – dengang i skikkelse af ét stort lokale på 600 m² med rå betonvægge, lofter og så videre.

Men efter en kreativ og uhyre spændende ombygnings- og indretningsfase fremstår Lokalbasen.dk i dag i en superflot opdateret udgave med topmoderne indbydende kontorlandskab med direkte øjenkontakt mellem snart sagt alle vores nye arbejdsstationer," siger Lokalebasen.dks direktør Jakob Dalhoff.

Sponsorbier på tagetagen

Som kuriøs sidegevinst er Lokalebasen.dk blevet hovedsponsor for fire bistader på den åbne tagetage i tredje sals højde.

Forklaring: Lokalebasens ny adresse i kontorejendommen Æbeløgade 4 har tidligere huset Københavns gamle bilauktionshus, og tagkonstruktionen er derfor bygget til at kunne bære tunge køretøjer.

I dag er det dog ikke biler, men derimod det ny spændende citylandbrug ØsterGro, der huserer oven over Lokalebasen.dk.

ØsterGro har således placeret mere end 100 tons jord på taget anrettet i lange, snorlige højbede.

Midt i hele herligheden står Lokalebasen.dks fire spnsorerede bistader, et drivhus, en kompostbeholder samt et hønsehus fyldt med livlige kaglende høns.

“Vi er kolossalt glade for at være blevet en del af dette fantastisk innovative, interessante og spændende bylandsbrugshus her på Østerbro.

Det har helt bestemt givet vores arbejdsdag ekstra kolorit, at vi i vores egne nye kreative omgivelser kan se, høre og nyde ØsterGro-folkenes tilsvarende kreative anstrengelser på øverste etage," siger Jakob Dalhoff.

Læs mere om Lokalebasen.dks ny Østerbro-domicil i Informations artikel

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.