Lokalebasen.dk og Estaid lancerer nyt værktøj for ejendomsbranchen

Lokalebasen.dk og Estaid lancerer nyt værktøj for ejendomsbranchen

17
aug
2022
Steen Uno
I samarbejde med ejendomsdata-udvikleren Estaid kan Lokalebasen.dk præsentere et nyt smart markedsværktøj til ejendomsbranchen, Erhvervsleje+, der er i stand til at levere og beregne data om titusindvis af erhvervslejemål i Danmark.
17
aug
2022
Steen Uno


I København, Aarhus og Odense bliver der fortsat længere mellem ledige erhvervslejemål, og samtidig udbydes ledige erhvervslokaler til op mod 8,5% mere end året før.

Det viser Lokalebasen.dk og ejendomsdata-udvikleren Estaids nye digitale værktøj Erhvervsleje+, der indtil 6. september 2022 kan testes gratis på www.estaid.dk/trial.

Ejendomsbranchens nye smarte digitale værktøj tilbyder et indblik i markedets udbudte erhvervslejemål, så det bliver nemmere at fastsætte en konkurrencedygtig leje.

Lokalebasen.dk formidler titusindvis af ledige erhvervslejemål, mens Estaid samler ejendomsdata og udvikler værktøjer, der gør det nemmere at arbejde med fast ejendom.


Nyttigt indblik

”Vi har aktuelt 12.000 ledige erhvervslokaler på Lokalebasen.dk og kan derfor levere masser af værdifulde data om udbudsleje, og hvordan lejeniveauet har udviklet sig over tid.

Disse data kan give udlejere, store som små, et meget nyttigt indblik i, hvordan markedet for erhvervslejemål ser ud, og hvad erhvervslokaler i et udvalgt område bliver udbudt til. Det gør det nemmere at ramme markedet med det rigtige lejeniveau,” siger Jakob Dalhoff, CEO hos Lokalebasen.dk.

 

Læs mere her:
Byensejendom.dk: Nyt digitalt værktøj fra Lokalebasen.dk og Estaid
Estaid.dk: Erhvervslejemål udbydes til op mod 8,5% mere end året før viser nyt værktøj

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo